Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HASIČI.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HASIČI."— Transkript prezentace:

1 HASIČI

2 NÁPLň práce Hasiči zasahují nejen u požárů, ale i u povodní, jiných živelných pohrom, ekologických haváriích a pomáhají při dopravních nehodách.

3 Místo výkonu HZS – seskupení rozpočtových organizací s názvem Hasičský záchranný sbor České republiky, kde vykonávají práci hasiče jako své hlavní povolání. Hasiči májí základnu, ze které vyjíždějí po daných okresech ČR a někdy mohou jet na výpomoc do vedlejších okresů a při nejhorším i do jiných zemí v okolí ČR.

4 DOJÍŽDĚNÍ Do práce se lidé z okolních vesnic či měst dostávají autem, taxíkem, vlakem nebo autobusem a tak je to i v městech, kde daná práce je. Jeden kilometr je může průměrně vyjít na 7-10Kč. Doprava: autobus, taxi, vlak, auto, (když bydlíte poblíž ¨za rohem¨ tak se dá jít i pěšky) Hasič musí být na pracovišti vždy včas.

5 Výhody a nevýhody Hasiči mají za výhody: volnější pohyb po městě, zdarma nějaké léky apod., volnější pracovní doba(když není mnoho případů) Nevýhody: brzké vstávání, málo času pro soukromý život, musí být k dispozici.(vždy a všude)

6 plat Průměrný plat hasiče: 26089Kč

7 Graf (ZA MĚSÍC)

8 konec Vytvořila: Eliška Věprovská Zdroje: forjobs.com platy.cz
vl. zdroje


Stáhnout ppt "HASIČI."

Podobné prezentace


Reklamy Google