Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

Poznávací zájezd A n g l i e s cestovní kanceláří.
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
ANGLIE 2001 / JAZYKOVÝ POBYT
Zajímavá místa ve Spojeném království Velké Británie a Severního Irska
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Zájezd do Velké Británie Konečně jsme na trajektu a loučíme se s francouzským přístavem Calais.
Spojené království Velké Británie
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
Velká Británie Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Zeměpis – 1. ročník.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Chceš se kouknout do Londýna?Klikni na něj. Chceš vidět Big ben? Klikni na něj. Chceš vidět London eye.Klikni na něj. Jestli jsi viděl Big ben i London.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
Vypracoval-Vojtěch Lépeš Škola- I.zš Zruč nad Sázavou 8.B.
Londýn 5. – schůzka s rodiči
ANGLIE
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
LONDÝN Hlavní město Spojeného království leží na řece Temži v jihovýchodní Anglii. Žije tu zhruba 7 miliónů obyvatel. Londýn se skládá ze tří částí: původní.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
LONDÝN.
Téma hodiny: Spojené království Velké Británie a Severního Irska
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Londýn Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Leží na jihovýchodě země při ústí řeky Temže. Londýn je společně s městy New.
Cestovní ruch Velké Británie a Irska
Velká Británie.
Velká Británie Valentýna Martínková.
Velká Británie vlajka Velké Británie znak Velké Británie.
Velká Británie ® ☻ Vlajka ☻ Znak.
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Londýn Vypracoval: Jakub Krišpín
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Evropa – Západní Evropa
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
I. ZŠ ZRUČ NAD SÁZAVOU LONDÝN + HASTINGS A OKOLÍ 21. – 25. října 2015
Název školy :Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Mgr. Irena Nešněrová Datum : září 2012 Název :VY_52_INOVACE_5.2.1.
Portsmouth 2015 František Novotný. Výběrové řízení Výběrové řízení na naší škole probíhalo ve dvou kolech: Podání přihlášky a napsání motivačního dopisu.
Velká Británie – Londýn Irsko – Dublin Popis mobilit Mgr. Hana Menšíková (Ringlová) Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
 Je to ostrovní stát přiléhající k západu kontinentální Evropy.  Geograficky zahrnuje ostrov Velké Británie a část ostrova Irsko. Vlajka: Znak:
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
VII.A Exkurze Anglie ZŠ HORNÍ POLICE. Rozpis ceny – 6260 Kč Doprava Praha – Londýn a zpět Doprava po Anglii Ubytování Vstupy STUDENT AGENCY 1690 Kč Florenc.
Autor: David Primus. What I liked most: I was most impressed by a meteorite, which was exhibited at the planetarium in Greenwich. I was surprised that.
Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 Autor: Eva Valentová Název: VY_32_inovace_212_ Velká Británie Téma: anglický jazyk Číslo.
Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Samková Petra.
Praxe v Anglie- Portsmouth. Výběrové řízení Přihláška- (průměr známek z předešlých ročníků, známky z anglického jazyka obě pololetí za absolvované ročníky)
© Hana Vavřenová ANGLIE ZŠ Dr.F.L.Riegra Semily 0.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Dita Nerudová NÁZEV: VY_32_INOVACE_11_Anglický jazyk TÉMA: London ČÍSLO PROJEKTU:
Londýn. Základní fakta Londýn je hlavní město Spojeného království Londýn má kolem 7 milionů obyvatel Londýn se skládá ze 3 částí: a)Město Londýn b)Město.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
TERMÍN: – Zájezd do Anglie začal od obchodu COOP pár metrů od školy ve Francově Lhotě v 6:30 Naše trasa byla dlouhá přibližně 1700km Projížděli.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Mgr. Kuchtová Květoslava Název : VY_32_INOVACE_6A_09_Velká Británie.
Studijně-poznávací zájezd do
UNIVERZITNÍ OXFORD S VÝUKOU
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Londýn.
Spojené království Lukáš Vicherek.
Anglie Monika Trochtová.
Viki, Kači, Naty, Světlík, Káňa, Mara Terka, Domča, Bája, David
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
Spojené kralovství-památky Téma: Číslo projektu:
Název školy: Základní škola T. G
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
LONDON P L A F A C M E O S U S.
Transkript prezentace:

Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková

Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali jsme spousty lidí, naučili jsme se mnoho nových slovíček v angličtině a také se seznámili s tamní kulturou.

Základní informace Hlavní město: Londýn Anglie je součástí Velké Británie (Skotsko, Wales, Severní Irsko a Anglie Londýnem protéká Temže Nejvyšší hora je Ben Nevis (1344 m.) V jezeře Loch Ness údajně žije příšera

Cesta tam Cestovali jsme spolu se dvěma školami – rudíkovskou a pičínskou Na místo nás dopravil autobus firmy Uchytil Po několikahodinové cestě jsme dorazili do francouzského přístavu Calais, odkud jsme se plavili trajektem do anglického Doveru

Náš autobus + trajekt

V autobuse..

Londýn Je hlavní město Anglie Toto město jsme navštívili hned po našem příjezdu do Anglie Viděli jsme tyto památky: Big Ben, London Eye, Buckinghamský palác, St. James Park, Museum Madamme Tussaud a mnoho dalších zajímavých památek

Londýn Za námi je London Eye Před Buckinghamským palácem Big Ben a budova Parlamentu

Na London Eye

Westminsterské opatství St. James Park Národní galerie

Muzeum Madamme Tussaud's

Rodiny Byli jsme ubytováni v anglických rodinách, ve kterých se nám velmi líbilo a těžce se nám s nimi loučilo Ráno nám připravili snídani a svačinu na celý den, večer jsme se vraceli zpět do rodin na teplou večeři a přespání

Naše rodina

Škola Ve škole jsme byli rozděleni na tři skupiny podle jazykové úrovně Učení probíhalo stylem her Ve škole se nám líbilo, ale přece jenom škola je škola…

Fotka s učitelkou

Portsmouth Portsmouth je přístav, ve kterém jsou zakotveny historické lodě Warrior a Victory Projeli jsme se na lodi kolem přístavu, ale vystoupili jsme o stanici dříve…  Poté jsme navštívili zábavní park

Cesta lodí

V zábavním parku

Pašerácké jeskyně Tyto jeskyně u Hastings byly používány pašeráky

Pašerácké jeskyně u Hastings

Seven Sisters Jsou křídové útesy Je to „oblíbené“ místo sebevrahů

Podmořské akvárium v Brightonu

Královský pavilon v Brightonu

Pláž v Brightonu

„Oblíbení jídlo“ fish and chips

Cesta trajektem domů

Naše momentky

Děkujeme Vám za pozornost Doufáme, že se vám naše prezentace líbila