SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autor Ing. Martin Allmer Škola Euroškola Strakonice Datum
Advertisements

Styly, záhlaví a zápatí, oddíly
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Obrázek v prostředí MS-WORD
Vzhled prezentace - šablony
Tutorial Zobrazení článku na EBSCOhost rozhraní
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Textový editor 11 Styly.
Prezentační manažer Kapitola 11.0 (Tisk)
ŠIROKOÚHLÁ PREZENTACE Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
Hromadná korespondence, makro
Faremní porážka hyršov
Záhlaví obchodního dopisu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.09 Téma: PowerPoint Číslo.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Word – styly Ing. Bohumil Bareš. Co je to styl Jednoduše řečeno, styl je souhrn vlastností odstavce, který lze aktivovat pouze jediným krokem. Jinými.
Zápatí a záhlaví, okraje stránky, číslování stránek
Popis a ovládání Plocha I
Anotace Žák se seznámí s odrážkami a číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci odrážky a číslování.
WORD - Tabulky 2. března 2013VY_32_INOVACE_080115_Word_Tabulky_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Satková.
Vytvoření hypertextového odkazu
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
Personální písemnosti I
Elektronická prezentace Alžběta Srnová Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí– na závěr (pokud je nutno.
TISKOVÉ SESTAVY Michaela Žítková, 4. Y. Úkol: Vytvoření seznamu studentů pro hromadný výlet Úvod Program WinBase Postup při vytváření Závěr.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Komunikace v obchodním styku – nabídka
Hypertextový odkaz Program nabízí možnost jako všechny aplikace OFFICE svázat libovolný text s jinými soubory či snímky. 1)Označíme libovolný text 2) a)
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Jak učit tvorbu textových dokumentů
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Komunikace v obchodním styku – poptávka
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Naplánování schůzky v Lyncu Schůzku v Lyncu můžete naplánovat s doplňkem Outlooku pro Lync (pokud.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Název společnosti Produkty a služby
Název školicí prezentace
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
PowerPoint.
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
Název školicí prezentace
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
Datové referáty Apstr4.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Prezentace obchodního plánu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Rozložení obrázku s titulkem
Název školicí prezentace
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
Název společnosti Obchodní plán.
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Název školicí prezentace
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Prezentace obchodního plánu
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující tituly a jména nahraďte tituly.
Rozložení nadpisu s obrázky
TVORBA POSTERU V MICROSOFT POWERPOINT
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Transkript prezentace:

SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná bude potřeba zrušit zaškrtnutí u možnosti Na velikost papíru v dialogovém okně Tisk (v rozevíracím seznamu Snímky na celou stránku). Přečtěte si pokyny k tiskárně týkající se oboustranného tisku. Pokud chcete změnit obrázky na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní obrázek. Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti. Tuhle novou profesionální brožuru můžete použít rovnou tak, jak je, nebo ji jednoduše přizpůsobit. Na další stránku jsme přidali pár podobných tipů, které vám pomůžou začít. (Pokud chcete v brožuře nahradit fotky, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Vložit obrázek v zástupném textu a vložte vlastní fotku.) Firemní brožura Sem se hodí stručný popis nebo motto vaší společnosti. [Název společnosti][Ulice][Město, PSČ, země] [Jméno příjemce] [Adresa] [Město, PSČ, země]

Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná bude potřeba zrušit zaškrtnutí u možnosti Na velikost papíru v dialogovém okně Tisk (v rozevíracím seznamu Snímky na celou stránku). Přečtěte si pokyny k tiskárně týkající se oboustranného tisku. Pokud chcete změnit obrázky na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní obrázek. Přizpůsobte vlastním potřebám Pokud si myslíte, že dokument, který vypadá takhle dobře, je těžké naformátovat, pak vás vyvedeme z omylu! Zástupné texty v této brožuře už jsou naformátované. Vlastní text zadáte pouhým kliknutím. Co do takové brožury zahrnout? Tohle je ideální místo, kam napsat cíle vašeho podnikání. Na stránce vpravo můžete shrnout, čím vyčníváte nad konkurencí nebo třeba napsat stručný příběh nějakého vašeho úspěšného projektu. (Nezapomeňte taky vybrat pár fotek, na kterých ukážete, co vaše firma umí nejlíp. Fotky by vždycky měly čtenáře uchvátit.) Sem můžete napsat odrážkový seznam vašich produktů, služeb nebo hlavních výhod spolupráce s vaší společností. Nebo prostě shrňte své přednosti v několika stručných odstavcích. Nezapomeňte se zmínit o tom, co je pro vaši nabídku specifické, a o tom, co vás odlišuje od konkurence. „Nestyďte se! Ukažte všem, jak jste úžasní. Tohle je ideální místo pro pochvalná doporučení od zákazníků.“ - Helena K., Znojmo Víme, že o tom, jak je vaše firma úžasná, dokážete vykládat třeba několik hodin. (A nedivíme se vám – firma je to skvělá!) Protože ale musíte být struční a výstižní, podívejte se na návrhy, které byste mohli použít… Vlevo můžete zkusit shrnout výhody oproti konkurenci a tady uprostřed krátce shrnout dosažené úspěchy u klientů nebo některé pozitivní reference. Pravá strana této stránky je jako stvořená pro souhrn klíčových produktů nebo služeb. Zaměřte se na to, co děláte nejlíp. Naše produkty a služby Sem napište svou stručnou upoutávku. Představte si, že máte na prezentaci svých produktů nebo služeb jenom pár vteřin – co byste řekli? Klíčoví klienti Tady byste mohli zmínit vaše nejdůležitější klienty: Kontakt Velká, významná společnost Opravdu známá společnost Velmi zajímavá společnost [Název společnosti] [Ulice] [Město, PSČ, země] [Telefon] [ ová adresa] [Webová adresa]