GHANSKÝ VÝVAR OD KOSTI (Mustafa) 24/01/15 | Recept | GhanaGhana

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HKATENKWAN (Mustafa) 04/05/15 | Recept | GhanaGhana
Advertisements

ČACHOCHBILI (KUŘE NA CIBULCE A RAJČATECH) (Ciala) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
BANÁNOVÉ CHIPSY (Mustafa) 20/08/15 | Recept | GhanaGhana
KUTILK (Alan) 02/09/15 | Recept | SýrieSýrie
Pravopis ů, ú Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastPravopis vesele i vážně Datum vytvoření RočníkNižší.
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3 AUTOR: Mgr. Radka Koubová DATUM VYTVOŘENÍ: říjen 2012 NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Český jazyk 4.ročník.
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyIVY_32_INOVACE.
BÚZ (Jagarmaa) 10/09/15 | Recept | MongolskoMongolsko
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010 VY_32_INOVACE_E 12/11 – Péče o novorozence a kojence.
RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU (Ciala) 26/01/15 | Recept | GruzieGruzie
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
Člověk a svět práce Příprava pokrmů Úprava vajíček Autor: Mgr. Zdeněk Šebestík Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
VAR Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_04_32.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE.
SVÍČKOVÉ ŘEZY TOURNEDOS Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: svíčkové řezy, tournedos,
Energetická hodnota potravin (EH)
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník - hotelnictví
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Vedlejší jatečné produkty
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Fatcakes (Paulus Natango) 17/09/15 | Recept | Namibie
Treska na konžský způsob
VY_32_INOVACE_15_PRAKTICKÉ ČINNOSTI
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
DUM - Digitální Učební Materiál
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
KUCHYŇ Ahoj, jmenuji se Adrianka a zvu vás k nám do kuchyně, která je maminčiným i tatínkovým královstvím. Tady mi uvaří pokaždé nějakou dobrotu. Jsou.
Přesnídávkové polévky
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
Zadělávání jde o tepelnou úpravu vařením, kdy vaříme všechny suroviny najednou (maso, zelenina, houby) nakrájené na kostky podle druhu pokrmu zahušťujeme.
MLUVNICKÉ KATEGORIE PODSTATNÝCH JMEN
Plodiny budoucnosti Vypracovala: Veronika Vojáčková
Gruzínský lilkový salát s barevnými paprikami
Škola: Základní škola Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín,
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Kuřecí moambe (Paul) 25/10/15 | Recept | Konžská dem. republika
EU_32_sada 2_08_PV_Podnebí, podnebné pásy_Duch
„Moje škola – moje třída“ VI. A + VI. B
Donuty.
Kuchařské repetorium 3. ročník – kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Baba ghanoush (Alan) 09/04/15 | Recept | Sýrie
Cave ktke (Alan) 26/01/15 | Recept | Sýrie
Energetická hodnota dětské výživy
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
Bc. Anna Hana Kučeráková
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
VY_32_ INOVACE_ 20_ PŘÍRODOVĚDA 5
Vítáme vás! Název společnosti.
14.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
V lékárnách od BŘEZNA V lékárnách od BŘEZNA 2018.
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Transkript prezentace:

GHANSKÝ VÝVAR OD KOSTI (Mustafa) 24/01/15 | Recept | GhanaGhana

GHANSKÝ VÝVAR OD KOSTI (MUSTAFA) Náš kuchař z Ghany si místo klasického plátku masa dá raději maso od kosti – maso je prý tužší, a tak po něm rostou silnější svaly. Ohlodávání kostí je prý zase dobré pro zdravé a silné zuby… Ghanské vývary a polévky bývají často docela složité na přípravu a používají velké množství roztodivných koření. Náš recept na hovězí vývar je však relativně jednoduchý a všechny jeho přísady v Česku hravě seženete. Tato ghanská polévka se vlastně od klasického českého vývaru ani tolik neliší – snad jedině tím, že vyžaduje trochu odvahy vyzkoušet něco nového a nezaleknout se kostí přímo ve vašem talíři… Odměnou vám budou silné svaly i zuby – a to přece za zkoušku stojí, co myslíte? Doba přípravy: cca 2 hod Nasytí: 4 osoby

“ ” NA PŘÍPRAVU POTŘEBUJEME: HOVĚZÍ KOST S MASEM CCA 1 L VODY ŠPETKA SOLI 2 LŽÍCE RÝŽE 2 VELKÉ MRKVE HRST ZELENÝCH FAZOLEK Postup: Příprava: Sekáčkem na maso nasekáme hovězí kost na malé kousky. Nakrájenou kost vložíme do většího hrnce a přilijeme cca 1 l vody osolenou špetkou soli, dále nadrobno nakrájenou mrkev, hrst zelených fazolek a nakonec vsypeme rýži. Zmírníme oheň a vše dohromady povaříme asi 2 hodiny. Vývar podáváme jako předkrm nebo s chlebem jako lehký pokrm.

DOBROU CHUŤ! DOBROU CHUŤ! Proudly created by maasha 2016