ČASOVÝ HARMONOGRAM Montáž………………………………………………………………………………… – Oficiální zahájení + tisková konference……………………………… (Tisková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elektromagnetická slučitelnost. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Advertisements

Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Regionální politika Oldřich Hájek. Obsah přednášky: Další typologie nástrojů lokálního rozvoje a RP Podle charakteru a zaměření Podle charakteru a zaměření.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
1 Strojírenská 657/6, Žďár nad Sázavou 1. 2 Mobilita do Francie „země galského kohouta“  konference na krajském úřadě k zahájení projektu  prohlídka.
© ABB Group September 27, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Boušková, ABB s.r.o., Workshop,
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Celostátní setkání pacientů 23. října 2015 LYMFOM HELP, o.s.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Soňa Vrátná Jednodenní školení jazykové.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
PRACOVNÍ PRÁVO III. Pracovní doba. Mzda.. Definice pracovní doby. Je to stanovená doba, v níž je zaměstnanec povinen vykonávat práci pro zaměstnavatele.
Materiál pro 28. jednání rady kraje dne 13. listopadu 2001 Prezentace kraje Vysočina ve vybraných zahraničních zastoupeních českých center Příloha č. 2.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
ROZVOJ SPOLEČNÉ PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE VEŘEJNÉ SPRÁVY V ČESKO SASKÉM REGIONU / ENTWICKLUNG DER GEMEINSAMEN PARTNERSCHAFTLICHEN ZUSAMMENARBEIT DER ÖFFENTLICHEN.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
OBEC PODHRADNÍ LHOTA.
Maturita 2017.
Dokument KAP MSK - obsah
Ing. Kateřina Lichtenberková
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Propagace zemědělských produktů spolufinancovaná EU v novém režimu Mgr
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
INFORMAČNÍ ÚTVARY PUBLICISTICKÉHO STYLU
Závěrečná konference Zlín,
MOC VÝKONNÁ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Název vzdělávacího materiálu
Společenská odpovědnost ve školství
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Algoritmizace - opakování
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
POČÍTAČ VY_32_INOVACE_02 Sada 6 ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM
Program celoživotního učení Comenius
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Informace o změnách metodiky dotačního řízení Konference primární prevence rizikového chování Praha, Matouš Korbel.
Systém cílů organizace, nástroje a principy řízení
Maturita 2018.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Téma (název prezentace)
Základy sociální politiky - vymezení - přístup - nástroje - cíle
Volný čas a kultura Kultura pro děti a kultura dětí
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Hrajeme si na fotografa
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Aktuálně o stavu příprav na účinnost GDPR
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Máte zájem o více informací?
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
VYPRÁVĚNÍ PODLE OBRÁZKŮ
Co znamená Předsednictví ?
Výstava BETON a 22. listopadu 2018
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Souborný katalog v informační gramotnosti
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Vztah k životnímu prostředí
Na čem stojí Zažít město jinak
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

ČASOVÝ HARMONOGRAM Montáž………………………………………………………………………………… – Oficiální zahájení + tisková konference……………………………… (Tisková konference v 10,00 hod.) (Oficiální zahájení v 11,00 hod.) Konec výstavy…………………………………………………………………… Demontáž ………………………………………………………………………… – Otvírací doba…………………………………………. pondělí – neděle 10,00 – 18,00 hod. 2016

MÍSTO KONÁNÍ VÝSTAVY Toskánský palác, Praha: dvorana, konírna, síň Jana Masaryka Hradčanské náměstí 5, Praha

VELIKOST VÝSTAVNÍCH PROSTOR: Nádvoří Toskánského paláce – 620 m 2 Konírna Toskánského paláce – 180 m 2 Sál Jana Masaryka – 72 m

PŮDORYS Nádvoří Toskánského paláce Konírna Toskánského paláce Maloprodej Sál Jana Masaryka 2016

PLÁN PROJEKTU: VCHOD DO TOSKÁNSKÉHO PALÁCE Vstupní poutače, poutač na balkoně nad vchodem NÁDVOŘÍ TOSKÁNSKÉHO PALÁCE Vetrachord, skleněné muzika, palisáda z dřevěných sklářských forem doplněná základním sklářským nářadím, paravan s uvítacím textem, válce se sklářským pískem a polotovary Tvůrčí dílny, skleněné objekty, výtvarné, prostorové kompozice a vitráže na téma Karel IV. BAROKNÍ KONÍRNA TOSKÁNSKÉHO PALÁCE Prezentace skláren, členů spolku ČUS České sklářství v době vlády Karla IV., AV programy SÁL JANA MASARYKA Výstava fotografií Prof. Miroslava Vojtěchovského - OSOBNOSTI ČESKÉHO SKLÁŘSTVÍ Prezentace sklářských škol, členů spolku ČUS Doprovodné akce projektu: Vernisáž a tisková konference, hudební produkce sklářů z firmy Ajeto Konference a semináře pořádané ve spolupráci s institucemi státní správy jako je například konference o sklářském školství s Ministerstvem školství, tělovýchovy a mládeže. Předvádění sklářských technik Individuální prezentace skláren a sklářských škol Stránka 2 Komentované návštěvy výstavy pro školy 2016

DOPROVODNÉ AKCE PROJEKTU: Vernisáž a tisková konference, hudební produkce sklářů z firmy Ajeto Individuální prezentace partnerů výstavy skláren a sklářských škol Konference a semináře pořádané ve spolupráci s institucemi státní správy jako je například konference o sklářském školství s Ministerstvem školství, tělovýchovy a mládeže. Předvádění sklářských technik, tvůrčí dílny Komentované návštěvy výstavy pro školy Zahraniční návštěvy, incomingové delegace a návštěvy ve spolupráci s PIS 2016

KOMUNIKAČNÍ PROSTŘEDKY A NÁSTROJE: Big boards a City lights ve spolupráci s Magistrátem hl. m. Prahy Umístění vitráže „Karla IV.“ jako upoutávky před zahájením výstavy v některé z prestižních prostor magistrátu. K umístění vitráže uspořádat TK On line propagace po sociálních sítích Využití PR služeb účastníků i partnerských, spolupracujících organizací jako jsou ministerstva nebo CzechTourism, tisková konference s předstihem zaměřená jak na klasická tak digitální media Získání mediálního partnerství Propagace na web stránkách spolku Výlohy CzechTourismu pro AV upoutávku Leták se základní informací a jeho rozsev Program výstavy s přesným uvedením dat prezentací sklářů Brožura výstavy Plakát výstavy Propagační materiály CzechTourismu Propagační materiály vystavovatelů Výrazné poutače na budově Toskánského paláce 2016