PUBLICITA NENÍ FORMALITA Olomouc, 30. září NA CO NEZAPOMENOUT Logo ROP Střední Morava Symbol EU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
GRANTOVÁ SCHÉMATA OLOMOUCKÉHO KRAJE VÝZVA 02. GS v rámci Společného regionálního operačního programu Grantové schéma na podporu drobného podnikání ve.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Projekt Podpora rozvoje Olomouckého kraje Ing. Marta Novotná 1. října 2008.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Dřevohostice
Regionální politika a strukturální fondy Evropské unie
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
AKTUÁLNÍ INFORMACE O REGIONÁLNÍM OPERAČNÍM PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Bouzov, 8. října 2008.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Je vás vidět – publicita projektu květen 2007 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
IX. Konference Finance pro města a obce Libor Lukáš hejtman Zlínského kraje zástupce AKČR pro Regionální operační programy Využití Regionálních.
RPS/CSF Komunikační akční plán RPS Plán aktivit na rok 2007.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
OP Přeshraniční spolupráce ČR-Rakousko  přímo navazuje na program INTERREG IIIA ;  nově zavádí princip tzv. Vedoucího partnera (Lead.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Olomouc, 2. září 2009.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Evaluační aktivity Olomouckého kraje ve vztahu k vyhodnocení ROP SM Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Program rozvoje města Hostinné SEZNÁMENÍ VEŘEJNOSTI S VÝSLEDNÝM DOKUMENTEM 4. VEŘEJNÉ PROJEDNÁVÁNÍ ( , velká zasedací místnost MěÚ)
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Publicita v projektech. Povinná součást všech projektů spolufinancovaných z fondů EU –je předmětem kontrol Nařízení Komise č. 1828/2006 –kdo dává peníze.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
ROP Moravskoslezsko v roce 2009 Ing. David Sventek, MBA Úřad Regionální rady Moravskoslezsko.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
1 Projekty vytvářející příjmy.  Projekty zakládající veřejnou podporu  Projekty nezakládající veřejnou podporu = projekty vytvářející příjmy = projekty.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
1 Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů.
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Evropský sociální fond
SEMINÁŘ K VYHLÁŠENÉ VÝZVĚ 06/2008 REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Olomouc 19. května 2008.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů 17. 3
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Publicita v projektech
Výsledky projednávání
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Transkript prezentace:

PUBLICITA NENÍ FORMALITA Olomouc, 30. září 2008

NA CO NEZAPOMENOUT Logo ROP Střední Morava Symbol EU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Partner pro váš rozvoj

UZNATELNÉ NÁKLADY Max. 2% z celkových způsobilých výdajů projektu lze použít na publicitu Z toho 10% na propagační předměty KDY VZNIKÁ POVINNOST PUBLICITY Od obdržení dopisu předsedy RR o schválení projektu Výborem Regionální rady

LABYRINT POJMŮ PUBLICITA - informace o tom, že projekt je financován z ROP Střední Morava, práce s logy PROPAGACE – doprovodné marketingové materiály (letáky, brožury, orientační systémy, apod.) stanovené výzvou PROPAGAČNÍ PŘEDMĚTY – doplňková aktivita (propisky, bonbony, bloky, trika, apod.)

KROK ZA KROKEM PUBLICITOU 1. Propagace jako aktivita definována výzvou 3.2 Veřejná infrastruktura a služby (cestovní ruch) HOSTÝNSKÁ BEŽECKÁ MAGISTRÁLA Samostatná aktivita: letáky, brožury web se sněhovým zpravodajstvím + publicita projektu /informační a pamětní deska/

KROK ZA KROKEM PUBLICITOU 2. Základní investiční projekt Sociální infrastruktura (rozvoj venkova) STŘEDISKO VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT BÍLOVICE + publicita projektu /informační a pamětní deska/

KROK ZA KROKEM PUBLICITOU 3. Projekt zakládající veřejnou podporu 2.4 Podpora podnikání REGENERACE NEVYUŽÍVANÉHO SENÍKU K ROZVOJI NOVÝCH PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT Publicita – neuznatelný výdaj - nutno označit – viz smlouva

PŘÍKLADY INFORMAČNÍCH DESEK

PŘÍKLADY PAMĚTNÍCH DESEK

DĚKUJI ZA POZORNOST Renata ŠKROBÁLKOVÁ / Evropská unie a Evropský fond pro regionální rozvoj jsou partnery pro váš rozvoj.