Ideální banka 21. století Ivana Cozmová SOŠS Kavčí hory Třída: S3.B.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Internet – E. bankovnictví
Advertisements

Finanční matematika.
CINSKE PRISLOVI.
Propagace a reklama na facebooku
„Dobrý tým dělají detaily“ domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy.
Chcete noviny,které jsou zdarma a chcete se u nich i bavit? Rozhovor s generálním ředitelem NIH-live Rozhovor s Microsoftem aneb co by vás zajímalo Hitparáda.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Jitka Smejkalová Název materiálu: Současné platební nástroje Označení materiálu:
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Zájmena přivlastňovací a ukazovací
Mobilní aplikace TECH/NTK. -cílem poskytnout rychlý a jednoduchý mobilní přístup k základním službám pro typické zákazníky NTK -část aplikační a informační.
Online jazyková výuka v praxi. rychlost srozumitelnost efektivita Přenos informací.
NÍZKOENERGETICKÝ RODINNÝ DŮM Autor projektu: Petra Ondráčková Vedoucí projektu: Ing. Lucie Hladká Střední škola stavebních řemesel, Brno-Bosonohy.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Čtěte pomalu a tiše!  .
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo). O CO JDE?
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
Psychologie štíhlé postavy
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Nejlákavější kulturní památka
 Pokles hodnoty peněz  Koho inflace postihuje  Znehodnocení vkladů a úvěrů  Zdroj: Český statistický úřad:
Přijď království tvé… Kam?. Mnoho knih na téma manželství, výchova dětí Nakládání s majetkem je „Časovaná bomba“ v církvi i ve společnosti.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Šablona č.: III/2 – VI/2 – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Občanská.
Bakaláři - žákovská knížka
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
Possessive Pronouns In each of the following sentences, change the possessive pronouns from singular to plural and vice versa. Vzor: Mám jeho sešity. Mám.
Jak se implementuje Primo v ČR Martin Vojnar, MULTIDATA Praha s.r.o.
Historie a konec krkonošské Petrovy boudy. manuální posun.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Petr Machala. Kde můžete mít uložené peníze? Kdo vám může poskytnout úvěr? 1.Bankovní účty 2.Podílové fondy 3.ETF (fondy obchodované na burzách) 4.Investiční.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Pro vlastní bezpečnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
Moje ideální prázdniny
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0201 Název vzdělávacího materiálu: Bankovní účty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
FINANČNÍ GRAMOTNOST HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ.
Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Oddělení OVAVT Jestliže chcete oživit systém Vaší výuky, „online learning systém“ Vám nabízí? Jednoduché.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
„CZECH POINT e-shop – výpisy poštou“ Petr Stiegler – náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment Tisková konference,
Transport Březen Měnírny MHD  Cegelec vyrábí a dodává zařízení pro měnírny MHD  Usměrňovače  DC distribuce  Naše výhody :  Vývoj, design, výroba,
Tajemství fotografování Cvičná prezentace. Fotografické přístroje Různé typy fotografických přístrojů jsou vybaveny různými druhy hledáčků Mezi další.
Ideální banka 21.století Lassigová Kristýna Škola: SOŠS Kavčí hory Třída: S3.B.
Jak se přihlásit do…. Nejprve Vám přijde odkaz na webové stránky.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Stránkování MATĚJ JURIČIČ 2015/2016 EP1 SPŠ A VOŠ JANA PALACHA KLADNO.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
TICKET RESTAURANT® CARD
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, BANKOVNÍ ÚČET. Autor: Pavla Lukešová.
EU_62_A_sada 1_09_M_Banka_Pol
VY_32_INOVACE_18 18 zájmena autor: Mgr. Blanka Kunderová
ANGELBANK.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Peníze, Bankovní účet, internetové.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Magistrát města Ustí nad Labem
Michaela Málková Škola: SOŠS Kavčí Hory Třída: S3.B
FINANČNÍ GRAMOTNOST PASIVA ZŠ HEJNICE Z. Hyxa.
Představení Úvod Celé je to pojaté spíše jako představení služby a jejích možností, nežli konkrétní ukázky Lukáš Čochner.
ZÁJMENA TEN, NÁŠ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
PŘÍSUDEK (Př) Základní větný člen Co dělá podmět? slovesný
Šachová partie hodná velmistra
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

Ideální banka 21. století Ivana Cozmová SOŠS Kavčí hory Třída: S3.B

Líbí se vám přístup vaší banky? Ne? Podívejme se co banka 21. století přináší

1. Čekáte příliš dlouho ve frontě? To už nemusíte. Otevřeme pro vás novou přepážku a vaše čekání se stane pouhou myšlenkou…

2. Bojíte se o své peníze na kontě? Vaše úspory jsou v těch nejlepších rukou. Jsou uloženy ve speciálním trezoru a střeženy kamerovými systémy

3. Při čekání na vyřízení vašeho požadavku jste dostali hlad? Buďte bez obav. U nás dostanete i malé občerstvení a váš žaludek bude opět spokojený

4. Přijde Vám pohled na interiér banky prázdný? V bance 21.století se bát nemusíte. Interiér zdobí květiny a obrazy …

To vše v bance 21.století Tak neváhejte a založte si nový účet v naší bance

 Zdroje: