VYÚČTOVÁNÍ KULTURNÍCH AKCÍ A PROJEKTŮ PODPOROVANÝCH MO STŘEKOV Platné od

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informativní schůzka – dotace v oblasti dobrovolnické služby Ministerstvo vnitra.
Advertisements

Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Informativní schůzka – dotace v oblasti dobrovolnické služby Ministerstvo vnitra.
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
ZDROJE FINANCOVÁNÍ MAJETKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu
LEASING Iveta KAŠPAROVÁ & Hana RAKOVÁ & Petr SEDLÁČEK.
1 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Operační program Vzdělávání.
Fondy. Nekrytí fondů Fondy nemusí být vždy kryty penězi (241) s výjimkou FKSP Fondy mohou být kryty zásobami, pohledávkami apod. 2.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Nákup služeb kapitola rozpočtu 5 Jiří Haken 1.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Smlouvy Podepisoval jsi někdy nějakou smlouvu?
Projekty SOVA 21 a INZA – Finanční část Jana Švarzbergerová1 Projekty SOVA 21 a INZA Finanční část Jana Švarzbergerová
Seminář pro příjemce finanční podpory veřejně prospěšným projektům.
Služební cesta Účast na konferencích. Směrnice kvestora 2/2012 na internetových stránkách univerzity (formuláře jsou přílohou směrnice) Formuláře:  Nepojmenovaná.
PREZENTUJÍCÍ Proces poskytnutí dotace z Fondu Vysočiny Eva Navrátilová Krajský úřad Kraje Vysočina Odbor životního prostředí a zemědělství.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_256_TÉMA_ Rozdělení nákladů Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Petra Němcová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Globální granty kraje Vysočina jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_242_TÉMA_ Doklady a evidence Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Kontrola přijatelnosti Nejčastější chyby.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Eva Zmeškalová Název šablonyVY_32_INOVACE UCE Název DUMuUCE S Stupeň a typ.
Seminář pro žadatele Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Finanční část (Obecné informace) 3. výzva listopadu 2011 Ústí nad Labem.
24. října 2008Ing. Helena Viktorie Barbořáková I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Rozpočet.
Romana Bendová Globální granty kraje Vysočina jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
Mgr. Jitka Laholová Odbor vzdělávání a vědy MZ
Pravidla udělování autorizace podle zákona č. 179/2006 Sb.
Účetní dokumentace a její náležitosti
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Seminář k finančnímu vypořádání dotací
Projektová žádost a přílohy
Místní rozpočtové jednotky
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Mzda Autor: Pavla Lukešová.
Téma 5 Zdanění příjmů ze závislé činnosti
Jednoduché účetnictví
Seminář pro příjemce OPVK
Webová aplikace MS OLOMOUC.
Téma 6: Zdanění příjmů ze závislé činnosti
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Občanské soudní řízení I.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Regionální přenos informací
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Zdroje financování majetku - PASIVA
Realizace Vnitřních grantů 2015
Seminář k finančnímu vypořádání dotací
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
Druhové členění účetních dokladů
Definice finanční majetek (u úvěru cizí zdroj) držený ve firmě do jednoho roku vyznačuje se vysokou likvidností Aktivní účty - 21, 22, 26 Pasivní účty.
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Aktivní politika zaměstnanosti Společensky účelné pracovní místo
Účetní doklady - spotřební materiál nákup v hotovosti Implementace Krajského akčního plánu 1 Ústeckého kraje B (IKAP B) CZ /0.0/0.0/16_034/
Občanské soudní řízení I.
Občanské soudní řízení I.
Dotační tituly Plzeňského kraje v roce 2017
Obsah Kontrola plnění podmínek smlouvy o poskytnutí dotace
Cyklus malého projektu
Daňové přiznání k dani z příjmů PO
Transkript prezentace:

VYÚČTOVÁNÍ KULTURNÍCH AKCÍ A PROJEKTŮ PODPOROVANÝCH MO STŘEKOV Platné od

Formulář vyúčtování 2 Formulář k vyúčtování finančního příspěvku najdete na webových stránkách ÚMO Střekov – Formulář vyplňte ve VŠECH bodech a společně s ním předložte požadované přílohy Nezapomeňte vyplnit Přílohu č. 1 (druhý list dokumentu vyúčtování) a pečlivě vyplnit údaje z přiložených dokladů V případě dotazů se neváhejte obrátit na Správní odbor ÚMO Střekov – Mgr. Romanu Pfefferovou, tel.:

Uznatelné a neuznatelné náklady 3 Uznatelné náklady  Materiál  Nájemné vč. služeb  Pronájem techniky a zařízení  Osvětlení, ozvučení  Propagace  Honoráře, lektorné  Autorské poplatky  Kulturní produkce  Dohody na PČ a PP  Ubytování  Cestovné, přeprava Neuznatelné náklady  Náklady na občerstvení, pohoštění, alkohol atp.  DPH, pokud může žadatel uplatnit nárok na odpočet DPH vůči finančnímu úřadu  Daně, pokuty, odvody a sankce příjemce  Tvorbu kapitálového jmění  Pořízení nebo technické zhodnocení dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku  Ostatní sociální výdaje na zaměstnance (např. penzijní připojištění, dary atp.)  Splátky půjček, leasingové splátky, úhradu dluhů  Smluvní pokuty, úroky z prodlení atp.  Zahraniční pracovní cesty  Odměny členů správních rad, dozorčích rad a jiných orgánů právnických osob  Nespecifikované výdaje, tj. výdaje, které nelze účetně doložit  Mimořádné odměny vyplácené k DPP a DPČ

 Účetní doklady musí mít náležitosti dle zákona 563/1991, o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů  Do vyúčtování lze předložit pouze doklady za náklady, které žadatel uvedl v předložené žádosti.  Na originálech všech předkládaných dokladů nesmí chybět číslo dokladu, název dodavatele, datum vystavení (zdanitelného plnění), a rozpis kupovaného zboží (nikoli „kancelářské potřeby“ apod.).  Fotokopie musí být čitelné a doklady se nesmí překrývat.  Doklady nesmí být v žádném případě přepisovány! Pokud je třeba učinit opravu, je třeba postupovat dle zákona – tj. musí být čitelný původní údaj, nový údaj, kdo a kdy opravu provedl a podpis opravujícího.  Na výdajových pokladních dokladech musí být uvedeny vždy všechny podpisy – tj. schválil, vydal, přijal 4 Účetní doklady

Vzor dokladů Správně vyplněný paragon: 5 Náležitosti účtenky: