Podnikatelský plán - čokoládovna Příklad zpracovaného projektu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Banket Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Advertisements

Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Hospodaření s oběžným majetkem Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Švejdová. Dostupné z Metodického portálu cz,
KAKAO A ČOKOLÁDA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: kakao, čokoláda, výroba, výrobky, dělení čokolády Autor:
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 4. ročník Ing. Hana Adamcová Vytvořeno: 2011.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruhPotraviny.
Doprava ROZMĚRY Který obrázek je největší? Který obrázek je nejmenší?
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
Блюдо 3. Anotace: Prezentace může sloužit jako výkladové, opakovací, upevňovací učivo Autor: Mgr. Lenka Kajabová Jazyk: Ruština Očekávaný výstup: rozšíření.
Technika obsluhy – Příprava káv s alkoholem Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Kultura stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík.
 Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Autor : Mgr. Irena Nešněrová  Datum : květen 2012  Název :VY_42_INOVACE_4.2.1.
Celistvost lidského organismu. Šablona : V/2 Sada: 2/36 Ověření ve výuce: Třída: 5 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
Energeticky bohatá poživatina,
Obchod, trh Základy hospodaření.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Náležitosti nápojových lístků
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)
Aktuální problémy potravinářského sektoru – obchodní přirážky a dovozy
Charakteristika výukového materiálu
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Majetek domácnosti Autor: Pavla.
Jak využíváme poznatky z cesty?
Sójové a kokosové cukrovinky 1
Rozdělení inventáře, MSI
ZDRAVÉ ZUBY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Gumoví medvídci Haribo
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Výroba instantních prášků 1
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_567_ Výroba sýrů a jogurtů 1 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
VY_32_INOVACE_Salamonova_ Polevy - význam
TEPLÉ SLADKÉ OMÁČKY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: teplé, sladké, omáčky Autor:
Šablona 32 VY_32_INOVACE_13_16_Jídlo 1..
Jídelna – uspořádání linky/ úprava dle požadavku 8/4/2016
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Zadělávání jde o tepelnou úpravu vařením, kdy vaříme všechny suroviny najednou (maso, zelenina, houby) nakrájené na kostky podle druhu pokrmu zahušťujeme.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Náležitosti výkresu VY_32_INOVACE_26_516
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
VY_32_INOVACE_ , ostatní mléčné výrobky
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.16_Povolání Datum:
Nákupní koš Cvičení 2 Jak mohou tyto obrázky souviset s mezinárodním obchodem s potravinami?
Věcné učení VY _32 _INOVACE_11_07_smysly člověka (zrak 1)
LÁTKA A TĚLESO. LÁTKA A TĚLESO ? Umíš odpovědět Co je to těleso Co je to látka Jaký je rozdíl mezi tělesem a látkou Čím se liší tělesa a čím látky.
Práce po skončení slavnostní hostiny
Výroba dezertních hmot 2
Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)
Změny skupenství Výpar, var, kapalnění
Chráníme přírodu Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_19_CHRÁNÍME PŘÍRODU_HULEJOVÁ Člověk a jeho.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Žák ví,jak přispět k ochraně přírody
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_MATEMATIKA 3. ROČNÍK ZŠ TÉMA:
Výstava BETON a 22. listopadu 2018
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_07_Halloween Anglický.
Soubor interaktivních her z českého jazyka II.
Když jsem já sloužil… Jazyk a řeč.
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
POMĚR VE SLOVNÍCH ÚLOHÁCH
Centrum pro vědu a výzkum Slováková Eva, VB /2006
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
NERVOVÁ SOUSTAVA I Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
VY_52_INOVACE_ZBP1_5564VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
TÉMA: Daňové přiznání Autor: Mgr. Marie Krajsová
Transkript prezentace:

Podnikatelský plán - čokoládovna Příklad zpracovaného projektu

Čokoládovna - Chocolaterie Adresa: Chocolaterie Husova 121/43 Kutná Hora

Čokoládovna - Chocolaterie  prodej tvrdé a tekuté čokolády vyrobené z kakaových bobů, čokoládových pralinek  pro milovníky čokolády

Prostory  1 místnost  cca. 30 m 2

Materiálové vybavení  2 stolečky, 7 židlí, velký pultový stůl s policemi a šuplíky, police, polička, pokladna, odpadkový koš, kuchyňská linka + dřez, vařič, lednice, nádobí, kelímky, ubrousky, váha, 2 zástěry, 4 utěrky, 2 ručníky, (dárkové) papírové taštičky (cca. 150), igelitové sáčky (cca. 150), cedulky s cenami (cca. 30), 2 hadry, mycí prostředky, 5 květináčů s květinami, 5 svíček, 5 obrázků, pytel s kakaovými boby, letáčky, rádio, reklamní áčko, nápis nad obchodem, rohožka, věšák  auto – dovoz zboží  voda, energie, internetové připojení

Zboží  tabulkové čokolády i na váhu (příchuť: mléčná 45%, 65%; hořká 75%; bílá; s kousky bobů; kokosová; se zázvorem; s ořech; s pepřem; s vanilkou; se zeleným čajem; se solí; se sladkými květy), čokoládové pralinky, kakaový prášek na výrobu horké čokolády, mléko, cukr (bílý, třtinový)

Lidské zdroje  pro dva zaměstnance (18 let)  profese: obsluha (vaření čokolády, úklid, roznášení čokolády)