Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Práce po skončení slavnostní hostiny

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Práce po skončení slavnostní hostiny"— Transkript prezentace:

1 Práce po skončení slavnostní hostiny
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Tomáš Kratina. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 PRÁCE PO SKONČENÍ ZAHRNUJÍ:
1. Příruční stoly úklid, třídění, urovnání inventáře; 2. Další prostory Veškerý úklid použitého inventáře z přilehlých místností; 3. Jmenovky Uklidíme popřípadě předáme objednavateli; 4. Ubrousky Vše do prádla; 5. Dochucovací prostředky Očištění, doplnění, urovnání; 6. Pečivo Zbývající likvidujeme; 7. Židle Zkontrolujeme, otíráme a vrátíme na původní místo.

3 PRÁCE PO SKONČENÍ ZAHRNUJÍ:
8. Menu Uklidíme, likvidujeme; 9. Inventář Kontrolujeme, umýváme, leštíme a vracíme zpět do skladů či polic; 10. Výzdoba Ponecháme objednavateli k odběru. ;

4 SOU Horky - učebnice. [online][cit. 2013-10-21]
SOU Horky - učebnice. [online][cit ]. Dostupné z: <

5 Opakovací test k tématu: Slavnostní hostiny – práce po skončení slavnostní hostiny. Na vypracování zadaných otázek máte 10 minut.

6 Začněte prosím pracovat:
1) Které fáze patří do prací po skončení slavnostní hostiny, popište je. 2) Popište jednotlivé pracovní fáze po skončení slavnostní hostiny.


Stáhnout ppt "Práce po skončení slavnostní hostiny"

Podobné prezentace


Reklamy Google