Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
Advertisements

 Význam inovací pro rozvoj společnosti  Postavení ČSVTS v inovacích  Dosavadní zkušenosti v této oblasti.
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
FIRMA BAŤA A TÁBORSKO Ing. Vladimír Štípek, Ph. D
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
PŘÍNOS UNIV 2 V PODMÍNKÁCH VOŠ A SPŠ VOLYNĚ Závěrečná konference UNIV 2 KRAJE – Praha Osnova: Důvody zapojení do projektu Vytvoření programů.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ………………………………………………………………… Číslo a název operačního programu:
IKON, s. r. o., Frýdek-Místek Web: Tel: Fax: Mobil: Kompletní.
Česká republika-5 Průmysl
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_73_ČR – průmysl AUTOR: Mgr. Marek Bury ROČNÍK, DATUM: 8.,
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Příprava výrobního procesu Vypracoval : Ing. Marcela Zlatníková Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Keramika po 2. světové válce
Talent marketingových komunikací
Technika (z řeckého techné – řemeslo, umění) je základní označení pro složku lidské kultury, která zaručuje schopnost nebo dovednost v kterémkoli oboru.
Zpracovatelský průmysl
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Firemní prezentace. Něco o nás Předmětem podnikání je stavební činnost s prioritním zaměřením na provádění dopravních, občanských, bytových, inženýrských.
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Česká republika: Plzeň Hospodářský zeměpis
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
ENERGETIKA A TĚŽKÝ PRŮMYSL
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ.
Firemní prezentace Taforge a.s.
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Kraj Vyso č ina. Základní informace Počet obyvatel: Počet obyvatel: Krajské město: Jihlava ( obyv.)Krajské město: Jihlava (
ENERGO-PRO GROUP Working in compliance with nature.
Stredocesky kraj. Pivovar Rakovník Pivovar vyrábí klasickou českou technologií od roku 1454 pivo značky Bakalář. Nabízíme druhy piva: Bakalář světlý ležák,
Česká exportní banka Ing. Karel Bureš předseda představenstva a generální ředitel Business Den Ruské federace 30. září 2014 Aktuální možnosti financování.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
OLOMOUC. Geografie Rozloha:10 337ha Počet obyvatel (k ): Poloha zeměpisné souřadnice středu města: 49°45´ severní zeměpisné šířky 17°15´
Každý náš žák může být uznávaným odborníkem nebo vyhledávaným řemeslníkem.
Šance pro všechny CZ.1.07/1.2.06/ Montáže Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová.
Česká republika ZŠ Hejnice 2010 PrůmyslPrůmysl Mgr. Jan Kašpar.
Nejvýznamější firmy Moravskoslezského kraje. Mapka Kraje, údaje Obyvatelstvo: Rozloha: 5427 km ² Krajské město: OstravaPočet okresů: 6.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
VY_52_INOVACE_58_Průmysl ČR 2
Řešení stupňových převodovek
Toleranční analýza Zpracoval: Prof. Ing. Ladislav Ševčík, CSc
Konzervárenská výroba
Ing. Veronika Dostálková MBA
Ostrava Znak Plánek.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Zpracoval: Martin Bílek
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Průmysl ČR Číslo: EU DUM 6_13 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína Kociánová Projekt:
Citlivostní analýza a optimalizace II Zpracoval: Martin Bílek
Citlivostní analýza a optimalizace I Zpracoval: Martin Bílek
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Výrobní činnost CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Zpracoval: Martin Bílek
Podnikání na venkově.
Setkání kariérových poradců Louny –
Silnoproudá elektrotechnika
KNAUF INSULATION spol. s r. o
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Transkript prezentace:

Olomoucký kraj

ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti je město Šumperk v Olomouckém kraji. Firma vlastní budovu na ulici Boženy Němcové 727/10, kde jsou situovány dílenské a kancelářské prostory. Při své práci vycházíme z_dlouholetých zkušeností v oblasti projektování, elektromontážních prací, výroby rozvaděčů a řízení technologických procesů. Cenné jsou i technologické zkušenosti z_oblasti obnovitelných zdrojů energie např. malých vodních elektráren, větrných elektráren, dále z oblasti dřevozpracujícího průmyslu, energetiky a stavby jednoúčelových strojů.

Mora Moravia s.r.o. MORA MORAVIA, s.r.o. – výrobce domácích spotřebičů varné techniky značky MORA, je společnost s bohatou historií, známá nejen v České republice, ale i v zahraničí. Letopočet jejího založení se datuje od roku Dnes je společnost MORA MORAVIA, s.r.o. největším českým výrobcem sporáků a vestavných spotřebičů varné techniky v České Republice.

Ceving s.r.o. Společnost Ceving s.r.o., založená v roce 1996, se zabývá inženýrsko - obchodní činností (konstrukce, projekce, dodávky, inženýring) ve strojírenství, predevším v oblasti zpracování nerostných surovin a výroby stavebních hmot. Vyvíjí, vyrábí a dodává kompletní technologické linky i jednotlivé stroje pro zpracování a výrobu drcených a mletých vápenců, kameniva a písku, vápna, vápenného hydrátu, cementu, omítkových smesí, keramických jílů, živcu a jiných surovin a produktu úpravárenského průmyslu. Ve svém výrobním programu má moderní a vysoceúčinné stroje a zařízení vlastní konstrukce vyvinuté na základě dlouholetých zkušeností a poloprovozních testu.

Montáže Přerov a.s. Společnost Montáže Přerov a.s. vznikla privatizací bývalého státního podniku v roce 1992, ale její historie sahá až do poloviny minulého století. Konkrétně do roku 1953, kdy byl založen již zmíněný státní podnik. Dnes Montáže Přerov a.s. představují moderní a progresivní firmu, která úspěšně navázala na to nejlepší z tradic a rozvinula všechny potřebné služby na úroveň prosperující společnosti jednadvacátého století. Ještě v devadesátých letech minulého století byla pro další rozvoj společnosti založena dceřinná společnost v Trenčíně na Slovensku. V současné době Montáže Přerov a.s. zaměstnávají téměř čtyři stovky kvalifikovaných a odborně zdatných zaměstnanců.

Strojírny Prostějov a.s. Společnost Montáže Přerov a.s. vznikla privatizací bývalého státního podniku v roce 1992, ale její historie sahá až do poloviny minulého století. Konkrétně do roku 1953, kdy byl založen již zmíněný státní podnik. Dnes Montáže Přerov a.s. představují moderní a progresivní firmu, která úspěšně navázala na to nejlepší z tradic a rozvinula všechny potřebné služby na úroveň prosperující společnosti jednadvacátého století. Ještě v devadesátých letech minulého století byla pro další rozvoj společnosti založena dceřinná společnost v Trenčíně na Slovensku. V současné době Montáže Přerov a.s. zaměstnávají téměř čtyři stovky kvalifikovaných a odborně zdatných zaměstnanců.

Warex spol s.r.o. Warex - ocelové konstrukce, haly a budovy Společnost WAREX spol. s r.o. je moderní a dynamicky se rozvíjející společností zabývající se návrhem, výrobou a realizací ocelových konstrukcí a opláštění montovaných hal a ocelových budov. Cílem společnosti je upevnit si postavení na českém trhu ocelových konstrukcí a dále rozšířit předmět svého podnikání i do okolních států jednotného evropského trhu.

Pivovar Zubr a.s. Pivovar Přerov je přerovský pivovar jejímž vlastníkem je společnost Pivovar Zubr a.s. Výstav přerovského pivovaru je hl ročně. V přerovském pivovaru se vaří pivo od roku 1872.přerovskýVýstavhl1872

Vytvořila:Tereza Chudíková Čerpala sem z:seznam.cz<firmy Obrázky: Google.cz