K MĚŘENÍ BUDETE POTŘEBOVAT: 1.Vaši nejoblíbenější podprsenku, 2.tužku a papír, 3.krejčovský metr, 4.dobrou náladu 5.a zdravé sebevědomí ! K MĚŘENÍ BUDETE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak měřit hlavu psa pro výrobu náhubku na míru
Advertisements

Úhly v kružnici.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Bowlingservis Vás vítá.
Nabídka háčkovaného prádla pro rok 2012 – skladem k Lenka Doležalová
Úloha č. 4: Tranzistorový zesilovač
Čti až do konce: v š echno m á svůj význam!!!!.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Otáčivé účinky síly (Učebnice strana 70)
Úloha č. 8: Logické obvody - využití
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Konstrukce trojúhelníku
SOFTWARE a HARDWARE Název školy
Kristýna Mašková Ragdoll.
Měření a výpočet přijatého a odevzdaného tepla
SZŠ a VOŠZ Zlín ® předkládá prezentaci Kabinet MAT Mgr. Vladimír Pančocha.
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.13/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Najdeme si svoje bydliště a prohlédneme si jej z ptačí perspektivy. Najdeme nejbližší značenou stezku Klubu českých turistu a na chvilku se staneme virtuálními.
Pojďte se mnou posedět a také se projít krásným jarním dnem.
GRAVITAČNÍ SÍLA. MĚŘENÍ SÍLY. - OPAKOVÁNÍ
Hodnocení expozice.
Přesnost a chyby měření
IV/ Úhly příslušné k oblouku kružnice
DÉLKA. Rozdělte se do skupin po čtyřech: Každá skupina dostane pracovní list s následujícími úkoly.
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme.
OBEZITA.
Elektrický odpor a jeho měření
Chyby jednoho měření když známe
MĚŘENÍ DÉLKY - OPAKOVÁNÍ
Kmitavý pohyb matematického kyvadla a pružiny
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Měříme délku s různou přesností
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Péče o zdraví 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
POSTAVA ( z boku).
Goniometrické funkce Sinus Nutný doprovodný komentář učitele.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_07_GEODETICKÉ PRÁCE NA STAVBÁCH 2_Z1
Jiřina Šteigerová 3.B, Hana Písaříková 3.B, Martina Kovářová 3.A.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_42_INOVACE_12_09 Název materiáluKombinatorické.
Import dat Access (16). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
ZKOUMÁME ČAS, TEPLOTA Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva: Trojúhelník Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ
Ukázky laboratorních prací z elektřiny a magnetismu
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_5.ročník_ 01_Soustava opěrná a pohybová
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_ 5.ročník_ 07_Soustava kožní
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Goniometrické funkce Sinus Nutný doprovodný komentář učitele.
Konstrukce trojúhelníku
Konstrukce trojúhelníku
ELEKTRICKÉ MĚŘENÍ MĚŘICÍ METODY.
Konstrukce trojúhelníku
zpracovaný v rámci projektu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_18 Fyzika.
Konstrukce trojúhelníku
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Měření kožních řas.
AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_NAŠE TĚLO
Konstrukce trojúhelníku
Interaktivní procvičování
Opakování na závěrečnou písemnou práci 7.ročník
příklad: hody hrací kostkou
Opakování na závěrečnou písemnou práci 7.ročník
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Odpor.
Transkript prezentace:

K MĚŘENÍ BUDETE POTŘEBOVAT: 1.Vaši nejoblíbenější podprsenku, 2.tužku a papír, 3.krejčovský metr, 4.dobrou náladu 5.a zdravé sebevědomí ! K MĚŘENÍ BUDETE POTŘEBOVAT: 1.Vaši nejoblíbenější podprsenku, 2.tužku a papír, 3.krejčovský metr, 4.dobrou náladu 5.a zdravé sebevědomí ! Je to tak snadné…. Vítejte !

RRada: DDbejte na to, aby byl při měření metr napnutý a ve vodorovné poloze. UUpozornění: NNaměřená hodnota je obvodem Vašeho hrudníku! 2. Vezměte krejčovský metr, změřte se pod prsy a změřenou hodnotu v cm zaznamenejte tužkou na připravený papír.

2. Nyní se zaměříme na zjištění velikosti košíčku. Změřte se nad prsy tak, že metr povedete přímo na hranici Vaší podpažní jamky (zelená linie). Následně změřte obvod kolem nejplnější části Vašich prsou (růžová linie). Nyní vypočítejte rozdíl naměřených hodnot Bod 1: 86 Bod 2: – 86 = > … pokračujte na další straně

GRATULUJEME! Získanou hodnotu naleznete v následující tabulce : Velikost Vašeho koší č ku je:

NEJČASTĚJŠÍ CHYBY V MĚŘENÍ : Prsa vyl é zaj í z podprsenky buď z boku nebo zepředu a pod oblečen í m vytvářejí nevzhledné hrbolky. Důvodem je špatně zvolená velikost košíčku. Ten, který nosíte, je patrně příliš malý. Zkuste proto zvolit košíček o jedno číslo větší! Ko ší čky jsou zvlněn é vepředu i na boc í ch. Toto je nesporný znak toho, že Váš košíček je příliš velký. Zvolte proto o číslo menší. Jestliže je podprsenka zvlněna pouze na š pičce ko ší čku, znamen á to, že je košíček příliš malý a prsa se do něj nemohou vejít. Zvolte tedy ko ší ček o č í slo vět ší ! Podprsenka se při pohybu posunuje kolem těla. Zcela jistě jste nesprávně odhadla obvod Vaší podprsenky. Zvolte proto menší! Správná velikost obvodu se také pozná laickou zkouškou. Zkuste vložit 2 prsty pod popruh. Jestliže je podprsenka napnutá, vše by mělo být v pořádku. Pakliže plandá, zvolte menší obvod! Zapamatujte si, že men ší obvod m á také men ší ko ší čky /např. 85E m á stejnou velikost ko ší čku jako 80F/. Jestliže V á m např. vyhovuj í ko ší čky 85E, ale obvod je př í li š velký, potřebujete zkusit velikost 80F! Kostice vyčn í vaj í v přední části nebo V á s tlačí v podpaž í. Pokud nastane tento problém, m á te pravděpodobně mal é ko ší čky, v nichž jsou prsa natlačena. Zkuste ko ší čky vět ší! K ostice budou l é pe přil é hat k tělu a plně uzavřou Va š e prsa. Pokud Vás kostice tlač í v podpaž í, zkuste podprsenku, kter á nen í tak vysok á. Ram í nka se zařez á vaj í do ramen a nech á vaj í červen é pruhy. Hlavn í opora pro Va š e prsa jsou popruhy kolem těla a ne ram í nka. Pokud se Vám zařez á vaj í ram í nka, nos í te pravděpodobně příliš velký obvod. Zvolte ho tedy menší, nebo jednodu š e povolte ram í nka. Exkluzivní prádlo Vám nyní přeje pohodlný nákup a šťastnou volbu!

© 2009 All rights reserved Nikol Djumon ČR