Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Čti až do konce: v š echno m á svůj význam!!!!.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Čti až do konce: v š echno m á svůj význam!!!!."— Transkript prezentace:

1 Čti až do konce: v š echno m á svůj význam!!!!

2

3 Jako tvůj př í tel, m á m povinnost sezn á mit Tě s těmito př í nosy!!! 1. Sex je l é kem na kr á su. Vědeck é testy objasnili, že při milov á n í se produkuje množstv í estrogenu, který d á v á vlasům přirozený lesk a pokožce hebkost.

4

5 2. Něžné, uvolněné milování snižuje riziko vzniku dermatitídy, vyrážek a skvrn na kůži. Produkovaný pot pročišťuje póry a vaše pokožka doslova září.

6

7 3. Milovaní může spálit všechny kalorie, které se nasbíraly na romantické večeři.

8

9 4. Sex je jeden z nejbezpečněj ší ch sportů, který se d á provozovat. Prot á hne a pos í l í snad každý sval v těle. Je o mnoho př í jemněj ší než plavat 20 d é lek a nepotřebujete m í t ani ž á dnou speci á ln í obuv!

10

11 5. Sex je okamžitý l é k na m í rnou depresi. Uvolňuje do krevn í ho oběhu přirozený endorf í n, který produkuje pocit euf ó rie a zanech á v á ve v á s pocit blaženosti.

12

13 6. Č í m v í c sexu m á te, t í m jste ž á daněj ší. Sexu á lně aktivn í tělo produkuje významn é množstv í l á tek zvaných feromony. Tyto jemn é sexu á ln í parf é my přiv á děj í V áš protěj š ek k ší lenstv í !

14

15 7. Sex je nejbezpečněj ší sedativum na světě. JE 10 KR Á T EFEKTIVNĚJ ŠÍ JAKO DIAZEPAM.

16

17 8. Každodenn í v áš niv é l í b á n í V á s zbav í zubaře. L í b á n í podporuje vyplavov á n í zbytků j í dla ze zubů slinami a snižuje kyselinu, kter á zapř í čiňuje zubn í kaz a předch á z í tvorbě zubn í ho povlaku.

18

19 9. Sex dokonce zm í rňuje bolest hlavy. Prožitek milov á n í uvolňuje napět í, kter é zužuje krevn í c é vy v mozku.

20

21 10. Hodně milov á n í může dokonce uvolňovat ucpaný nos. Sex je př í rodn í antihistaminikum. Pom á h á bojovat s astma a sennou rýmou.

22

23 Tato zpráva Ti byla poslaná, abys měl(a) štěstí v sexu. Originál je uložený v Malaisii. Obešla svět už devětkrát. Teď byl sex zaslaný i Tobě. „ Žhav á v í la sexu “ Tě navštíví do čtyř dní po obdržení této zprávy, poskytnuté Tobě, s tím, abys ji poslal(a) dál. Když ji neodešleš, po zbytek života už nikdy nebudeš mít dobrý sex. Můžeš se dostat dokonce i do celibátu a tvoje genitálie Ti shnijí a odpadnou. Toto není žert!

24

25 Po š li kopie t é to zpr á vy lidem, o nichž si mysl íš, že potřebuj í sex (a kdo nepotřebuje?). Nepos í lej pen í ze, neboť osud tvých genit á li í nem á ž á dnou cenu. Nenech á vej si tuto zpr á vu. Tato zpr á va mus í opustit tvůj e-mail do 96 hodin. Pros í m za š li kopie a pozoruj co nastane do čtyř dn í.

26

27 Protože tato zpráva musí putovat světem, musíš ji poslat. Toto je pravda, dokonce i když nejste pověrčiví.

28

29 Ale pamatuj : 10 kopi í t é to zpr á vy mus í opustit Tvůj e-mail do 96 hod í n nebo už po zbytek života nebude š m í t dobrý sex !!


Stáhnout ppt "Čti až do konce: v š echno m á svůj význam!!!!."

Podobné prezentace


Reklamy Google