Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Advertisements

Ministerstvo vnitra říjen – listopad Dosáhli jsme cíle? Máme efektivní veřejnou správu? Máme dostatek financí na vše co děláme? Odpověď zní: „bohužel.
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Kontaktní a koordinační centra
Company LOGO Efektivní veřejná správa a přátelské veřejné služby Integrovaný operační program 2007 – 2013 Ministerstvo vnitra České republiky.
Základní otázky rozvoje informatizace Ing. Dana Bérová náměstkyně ministra – ředitelka sekce Jihlava,
Základní registry veřejné správy
Informační systém základních registrů. Obsah Úvod Komunikace se základními registry Autentizace a autorizace Práce s údaji Funkcionalita v rámci Portálu.
Jiří Dohnal, Roman Zemánek
Základní registr obyvatel
Organizace sociální správy
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
JIP a KAAS Co umí. A co nabízí ve vztahu k základním registrům.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Dopady spuštění základních registrů na subjekty územní samosprávy
Matrika Bc. Jan Podloučka.
CIS Cizinecký informační systém
Projekt realizace referenčního rozhraní Ing. Jan Pokorný Ministerstvo informatiky ČR ISSS, 5. dubna 2005.
Informace o přípravě Integrovaného operačního programu  Ministerstvo kultury  Ministerstvo informatiky Vít Richter Národní knihovna ČR
MV ČR 1 Nové podmínky pro krajské projekty Ing. Jaroslav Svoboda MV ČR.
Registry veřejné správy Koncepce a legislativní zabezpečení Konference ISSS března 2001 Hradec Králové Ing. Ebbo Petrikovits Úřad pro veřejné.
Datové schránky a konverze dokumentů Zákon o eGovernmentu
Základní registry ve veřejné správě
Bez čeho to nepůjde? Bez registrů ! Mgr. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra.
Projekty eGovernmentu v praxi 1 Konference IIR Projekty eGovernmentu v praxi Bc. Jana Třísková 21. ledna 2010.
Bc. Jan Podloučka.  Základní registry  Zapisovatelé do ISEO   Práce s CzechPOINTem ◦ Ohlašovna – trvalý pobyt ◦ Ohlašovna – doručovací.
ZÁKLADNÍ REGISTR OBYVATEL ODBOR SPRÁVNÍCH ČINNOSTÍ, PROSINEC 2008
Sdílení dat a registry VS Ing. Vladimír Hořejší Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
Základní registry.
Evidence obyvatel podle z.č. 133/2000 Sb., v plat. znění.
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Dana Bérová Ministerstvo informatiky.
Aktuální informace k DMVS Ing. Ivan Ivanov Informace k DMVS.
Hospodářský registr Ing. Jiří Pavlíček Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Zahájení úvodní slova představení projektu etapy projektu představení projektového týmu Národní digitální archiv.
Základní registr obyvatel - ROB. Evidované subjekty státní občané ČR cizinci, kterým bylo vydáno povolení k trvalému pobytu na území ČR nebo povolení.
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
Spojení základních registrů s okolním světem Hradec Králové 2012.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
CRZ Centrální registr zbraní. Úvod: Idea elektronického vedení evidence zbraní a střeliva vzešla v roce 2009 od bývalého předsedy Asociace výrobců.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Správa základních registrů Mgr. Michal Novák ředitel Správy základních registrů.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Transpoziční novela zákona o svobodném přístupu k informacím Mgr. et Mgr. Tomáš Jirovec odbor veřejné.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Tomáš Šedivec Odbor Hlavního architekta eGovernmentu
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Michal Šperling - EUREDIS
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
PRIORITY A NOVÁ STRUKTURA MINISTERSTVA VNITRA
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Zajištění bezpečnostní situace České republiky
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného operačního programu

Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného operačního programu Bc. Zuzana Seibertová Obsah prezentace  Základní informace  Cíl projektu a důvody realizace  Klíčové aktivity  Inovativní přínos projektu  Kontaktní údaje

3 Základní informace  Celkový rozpočet projektu tvoří částku ve výši ,00 Kč  Příspěvek Evropských fondů prostřednictvím Integrovaného operačního programu tvoří 85% z celkové částky ,00 Kč  Příspěvek žadatele Ministerstvo vnitra - Policie České republiky tvoří 15% z celkové částky ,00 Kč  Ředitel projektu: plk. Ing. Tomáš Rychtar  Projektový manažer: pplk. Mgr. Monika Mezuliáníková  Věcný gestor:Ředitelství služby cizinecké policie  Období realizace: probíhá od 1. února 2010 do 30. června 2014  Území působnosti:celá ČR  Registrační číslo:CZ.1.06/1.1.00/ Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného operačního programu Bc. Zuzana Seibertová

Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného operačního programu Bc. Zuzana Seibertová Cíl projektu a důvody realizace Hlavním cílem vybudování základních registrů, je zavést elektronické služby do veřejné správy a vytvořit tím systém bezpečného sdílení dat, které zajistí oprávněný přístup nejen orgánům veřejné moci, ale i občanům. K zajištění funkčnosti jednoho ze základních registrů - Registru obyvatel, bylo nezbytnou podmínkou vytvoření editačního systému podle zákona č. 111/2009 Sb., o základních registrech. Projekt Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB zajišťuje vytvoření agendového informačního systému pro vedení údajů o cizincích s povoleným dlouhodobým nebo trvalým pobytem.

Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného operačního programu Bc. Zuzana Seibertová Klíčové aktivity  Dodávka hardwaru a systémového softwaru pro 1. etapu projektu  SW pro úpravu stávajícího systému, kontrola dat v systému a vytvoření exportní dávky do ROB  Pořízení HW v rámci 2. etapy AISC, včetně testovacího a vývojového prostředí  Vývoj aplikačního SW pro 2. etapu projektu  Vypracování globálního a detailního návrhu řešení pro rozhraní pro další funkcionality v rámci registru ROB.

Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného operačního programu Bc. Zuzana Seibertová Inovativní přínos projektu  Cizí státní příslušníci nebudou nuceni opakovaně dokladovat údaje, které má veřejná správa již k dispozici  Snížení nákladů a zrychlení spolupráce s orgány veřejné moci  Pro orgány veřejné správy - urychlení a zjednodušení agend, odpadne potřeba spravovat duplicitní data  Spolehlivost dat – přidělením AIFO budou data dostatečně verifikována  Možnost i nadále ověřovat údaje údaje neuvedené v základním registru údaje nesprávné údaje využívané pro zajištění bezpečnosti státu

Kontaktní údaje Bc. Zuzana Seibertová Policejní prezidium České republiky Kancelář projektů a evropských fondů tel.: Intranet: Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného operačního programu Bc. Zuzana Seibertová