Tipy a triky AC Mgr. et Mgr. Veronika Víchová registrovanný klinický psycholog Praha 2016 Mgr. et Mgr. Veronika Víchová, registrovaný klinický psycholog.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví Veřejné zdraví - Lidská práva a péče o duševní zdraví v České republice Vzdělávání odborníků,státní správy a samosprávy.
Advertisements

Zvládání rizik vyplývajících z pracovního stresu ve společnosti EDUCACONSULT M&J Consulting Pardubice, Česká republika
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako doplňující výukový materiál pro žáky 3. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika.
Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy
Předmět psychologie Předmět psychologie práce a organizace.
Benchmarking Benchmarking je metoda řízení kvality, která zapojené
1 ASSESSMENT CENTRE PROGRAMY Přístupy, zkušenosti - co se osvědčuje? Cílem této krátké prezentace není vyčerpávajícím způsobem (pro všechny) pojednat o.
Výběr pracovníků Úkolem výběru pracovníků je rozpoznat, který z uchazečů bude nejlépe vyhovovat požadavkům obsazovaného pracovního místa.
 Jeho principy začala uplatňovat M. Thatcherová v reakci na zvyšující se tlak veřejnosti na politiky v 70. letech 20. století ve Velké Británii.  Veřejnost.
9. Národní konferenci kvality ve veřejné správě, 2013, Brno.
Sociologický výzkum.
Hodnocení činností v Tv a sportu 1.Testováním a měřením. 2.Posuzováním. Motorický test je standardizovaný postup (zkouška), jehož obsahem je pohybová činnost.
PhDr. Dana Bernardová, Ph.D.
Možnosti hodnocení ředitelů škol
Hodnocení zaměstnanců ve výrobních firmách
Tazatelská síť.
Získávání a výběr zaměstnanců
Systém 360° zpětné vazby v Cabot Corp.
VY_32_INOVACE_EKO_07 MARKETINGOVÝ VÝZKUM II. Autor: Ing. Hana Motyčková „Autor je výhradní tvůrce materiálu.“ Datum vytvoření: Klíčová slova:
VY_32_INOVACE_EKO_06 MARKETINGOVÝ VÝZKUM I. Autor: Ing. Hana Motyčková „Autor je výhradní tvůrce materiálu.“ Datum vytvoření: Klíčová slova:
ICV VUT v BRNĚ Synergie Modul „Informačně poradenské služby“ Životopis (CV) a Assessment centrum Magda Šustrová, Jiří Černý.
Martin Komenda, Jan Švancara, Jiří Jarkovský, Ladislav Dušek Co lze vidět nad projektem OPTIMED: Validační analýza.
Zbyněk Vavřín Anna Václavíková Monika Vozková
Management jakosti dle UKA Aachen Management jakosti dle UKA Aachen Ing. Lenka Jakubův Ekonomika zdravotnictví a hodnocení zdravotnických prostředků.
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Senzitivita a specifita
MALÉ SOCIÁLNÍ SKUPINY.
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
Moderní personalistika DS 2009/
Risk Analysis Consultants s.r.o
Marketingové prostředí obce
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
MiFID Markets in Financial Instruments Directive.
Rozhodování ve veřejné správě Přednáška M. Horáková.
1 Poradenský rozhovor Faktory účinnosti. 2 Faktor komunikace Vyjednávání při konfliktech – problémech –Společné vzájemné přibližování klienta a terapeuta.
MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková
Úvod do psychologie Kučera Jan De Waal: Dobráci od přírody.
Pedagogicko–psychologická diagnostika
Assessment centrum.
Vybrané testové baterie
aneb Assessment Centre a Development Centre
Praktické dovednosti absolventa z praxe do praxe CZ.1.07/2.2.00/
Úvod do psychologie
Nástroje pro identifikaci silných a slabých stránek studentů VŠ Metody pro psychology a nepsychology Šárka Karmazínová (MU) Magda Šustrová (VUT v Brně)
XX. celostátní foniatrické dny E. Sedláčkové, , 2009, Liberec ČESKÁ VERZE DOTAZNÍKU VOICE HANDICAP INDEX pro kvantitativní hodnocení hlasových.
Kariérové poradenství a úřad práce Současná situace a perspektivaSoučasná situace a perspektiva.
Projekt Trojlístek Rovnost příležitostí pro ženy a muže, slaďování práce a rodiny Trojlístek, sblížení tří generací® Mgr. Veronika Horehleďová vedoucí.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
 Záměr napomoci úřadům na cestě za kvalitou  Propagace modelu CAF  Zjednodušení – zpříjemnění – zavádění modelu CAF  Předání dlouholetých zkušeností.
Psychodiagnostické nástroje pro zjišťování odolnosti a reakce na stres PhDr. Simona Hoskovcová, PhD. Katedra psychologie FF UK.
Národní cena ČR za jakost 2006 Pavel Ryšánek – listopad 2005.
Psychologie práce a organizace Matěj Stříteský
Posouzení efektivity Assessment Centra jako výběrové metody
VI. Podzimní adiktologická konference Brno
Vytváření pracovních míst – jejich analýza a popis
METODY PSYCHOLOGIE Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Nábor a výběr zaměstnanců
REFORMA MATURITNÍ ZKOUŠKY 2011
Assessment centrum.
Normální rozložení Intervalová/poměrová proměnná
Metody psychologie.
Co se dá změřit v psychologii a pedagogice?
Pedagogicko–psychologická diagnostika
Komplexní systém hodnocení
CHEMICKÁ KINETIKA. chemické vazby vznikají a zanikají při chemických reakcích.
Mgr. et Mgr. Veronika Víchová Mgr. Hana Navrátilová
JAK (SLEDOVAT), HODNOTIT A (PODPOROVAT) UČITELE
Assessment centrum.
Přednáška 1 Prof. PhDr. I. Čermák,CSc.
Transkript prezentace:

Tipy a triky AC Mgr. et Mgr. Veronika Víchová registrovanný klinický psycholog Praha 2016 Mgr. et Mgr. Veronika Víchová, registrovaný klinický psycholog

Assessment Centrum hodnotící středisko interní a externí hodnotitelé kombinace metod: prezentace, dotazníky, výkonové testy, modelové situace sdělení výsledků veřejně poskytnutí zpětné vazby uchazeči Účastnili jste se AC? Uspořádali jste AC? Development centrum Mgr. et Mgr. Veronika Víchová, registrovaný klinický psycholog

Testy standardizované (validita) s normami pro českou populaci testová baterie interpretované klinickým psychologem neodborné provedení může poškodit klienta lži skór (u dotazníků) chování v průběhu, o pauzách, reakce na druhé jde o vybrání kandidáta, který odpovídá profilu, ne vybrat nejlepšího! Mgr. et Mgr. Veronika Víchová, registrovaný klinický psycholog