Seite 0 Informační akce Osvědčení/Účast na rekvalifikačních opatřeních podporovaných z prostředků Evropského sociálního fondu Stefan Auerbach (pověřený.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Advertisements

Kontrola podle čl. 16 Kontrolor podle čl. 16 Oddělení kontroly dotací.
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Sächsisches Staatsministerium der Finanzen Referat 17 – Kontrolle EU-Fonds Kontrola operací v rámci finanční kontroly EU Informační akce pro projektové.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Podmínky dlouhodobého pobytu na území jiného státu EU
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
1 Sdružení řemesel a malých podniků ve stavebnictví (CAPEB) FINANCOVÁNÍ SOCIÁLNÍHO DIALOGU Leden 2008 Seminář o sociálním dialogu 15. únor 2008 (na projektu.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
SOCIÁLNÍ POLITIKA – 3. nástroj hospodářské politiky – 2. ČÁST Autor: Autor: Ing. Vladimír Havlík Autor je výhradním tvůrcem materiálu. Datum vytvoření:
PRACOVNÍ REHABILITACE Osob se zdravotním postižením (§69 násl. Zák.č.435/2004 Sb.)
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 14. dubna 2014.
AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁVÁNÍ
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Činnost mzdového oddělení.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. dubna 2013.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Podpora jedinců s postižením při vstupu na volný trh práce v Rakousku PhDr. Lucie Procházková.
Liberalizace poštovního trhu v roce 2013 Ing. Petr Angelis Seminář Fontes Rerum Praha
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Oznamovací povinnost správních orgánů podle nařízení 764/2008 ProCoP setkání
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
12. února 2009, ČVUT Pravidla dofinancování projektů ze zdrojů MŠMT Kateřina Slavíková Technologické centrum AV ČR
Právo na informace Tereza Danielisová,
1 Rozdělování Právnické výpočty Adam Ptašnik 2006.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Metodika dělení příspěvku dle ukazatelů A+B1 na základě rozhodnutí Akademického senátu zůstává metodika dělení příspěvku stanoveného podle ukazatelů A+B1.
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Krajský úřad Zlínského kraje Odbor právní a Krajský živnostenský.
POJISTNÉ NA ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ. Prameny práva zákon č. 592/1992 Sb., o pojistném na zdravotní pojištění (ZPZP)
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 20. dubna 2015.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
1 Dáky v nemoci, mateřství a rovnocenné otcovské dávky.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
1 Pracovní úrazy Pracovní úrazy : Zaměstnavatel je povinen vést příslušnou evidenci pracovních úrazů v souladu s nařízením vlády č. 201/2010.
Sociální politika KVSOPO Jaro 2006 Katedra veřejné ekonomie Mirka Wildmannová 5. patro, místnost 523 Konzultační hodiny: úterý
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Silvie Doubravská AIA AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Hledání zaměstnání, nezaměstnanost, úřady práce, rekvalifikace N á zev.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Obsah veřejných rozpočtů III 18. dubna 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 21.
Vnitřní trh EU, volný pohyb pracovníků - funguje bez problémů? Magda Faltová.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Porušení rozpočtové kázně při čerpání dotací z rozpočtů územně samosprávných celku. Ing. Michal Obrusník.
 Evropský sociální fond  Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost  Doba realizace projektu: –
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
Veřejnoprávní smlouvy
CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ základní informace ke smlouvě
Způsoby slaďování rodinného a pracovního života v zahraničí
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Obsah veřejných rozpočtů III
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
Sociální politika EU Dávky v nemoci.
Kalendář 2009.
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů
Cesta k uplatnění na trhu práce
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Obsah veřejných rozpočtů III
VZDĚLÁVÁNÍ (ve službách zaměstnanosti)
Transkript prezentace:

Seite 0 Informační akce Osvědčení/Účast na rekvalifikačních opatřeních podporovaných z prostředků Evropského sociálního fondu Stefan Auerbach (pověřený rovností šancí na pracovním trhu) Informační akce Osvědčení/Účast na vzdělávacích opatřeních podporovaných z prostředků Evropského sociálního fondu

Seite 1 Infoveranstaltung Nachweis/Vermittlung von Qualifizierungsmaßnahmen aus ESF-Mittel I.Pracovní trh v agenturním okresu Zwickau II.Vzdělávací opatření podporovaná z prostředků ESF Agenda

Seite 2 Infoveranstaltung Nachweis/Vermittlung von Qualifizierungsmaßnahmen aus ESF-Mittel I.Pracovní trh v agenturním okresu Zwickau II.Vzdělávací opatření podporovaná z prostředků ESF

Seite 3 Infoveranstaltung Nachweis/Vermittlung von Qualifizierungsmaßnahmen aus ESF-Mittel  Práci hledající osob ____________________________________________________________________________________________________________________________________  Nezaměstnaní absolutně osob Kvóta 10,8 % ____________________________________________________________________________________________________________________________________  Ženy absolutně osob Kvóta 11,7 % ____________________________________________________________________________________________________________________________________ Stav: Juli 2010 Pracovní trh v agenturním okresu Zwickau

Seite 4 Infoveranstaltung Nachweis/Vermittlung von Qualifizierungsmaßnahmen aus ESF-Mittel I.Pracovní trh v agenturním okresu Zwickau II.Vzdělávací opatření podporovaná z prostředků ESF

Seite 5 Infoveranstaltung Nachweis/Vermittlung von Qualifizierungsmaßnahmen aus ESF-Mittel Vzdělávací opatření podporovaná z prostředků ESF  Místní vzdělávací instituce nabízejí přímo v místě rozsáhlou paletu vzdělávacích opatření, které jsou financovaná Evropským sociálním fondem (prostředky ESF)  Předpoklady přijetí jsou m.j.  Negativní prohlášení stran příslušného specialisty na zprostředkování (žádné poskytnutí náhrady mzdy podle Třetí knihy Sociálního zákoníku – SGB III) resp. Prohlášení o zřeknutí se ve smyslu § 120 odst. 3 Třetí kniha Sociálního zákoníku (SGB III)  Ucházení se o místo (pohovor) u vzdělávací instituce – tato rozhodne o přijetí do vzdělávacího opatření

Seite 6 Infoveranstaltung Nachweis/Vermittlung von Qualifizierungsmaßnahmen aus ESF-Mittel Vzdělávací opatření podporovaná z prostředků ESF  Dávky  Náklady na opatření jsou přebírány na 100 %  Náhrada nutných výdajů za den přítomnosti 5,00 €  Úhrada cestovních nákladů

Seite 7 Infoveranstaltung Nachweis/Vermittlung von Qualifizierungsmaßnahmen aus ESF-Mittel Vzdělávací opatření podporovaná z prostředků ESF Jaká opatření jsou konkrétně nabízena přímo na místě?! – K tomuto tématu obdržíte v rámci informační akce katalog, který obsahuje veškeré t.č. aktuální vzdělávací opatření v agenturním okresu Zwickau!

Seite 8 Infoveranstaltung Nachweis/Vermittlung von Qualifizierungsmaßnahmen aus ESF-Mittel Rekvalifikační opatření podporovaná z prostředků ESF vv průběhu 14 dnů Prosím, nahlaste vv průběhu 14 dnů jaké jste učinili vlastní kroky ve snaze získat místo na vzdělávání  U které vzdělávací instituce jste se ucházel?  Příslib přijetí – od kdy začne vzdělávací opatření?  Zamítnutí – označte prosím důvod zamítnutí!

Seite 9 Infoveranstaltung Nachweis/Vermittlung von Qualifizierungsmaßnahmen aus ESF-Mittel Vzdělávací opatření podporovaná z prostředků ESF Pokud se v průběhu stanovené lhůty (v průběhu 14 dnů) neohlásíte, bude Agentura Zwickau vycházet z toho, že nemáte zájem o další snahy o zprostředkování stran pracovní agentury – v tomto případě uložíme Váš případ k ledu! Berte prosím v úvahu, že toto může případně mít pro Vás negativní důsledky vzhledem k vyměření důchodu!

Seite 10 Infoveranstaltung Nachweis/Vermittlung von Qualifizierungsmaßnahmen aus ESF-Mittel Vzdělávací opatření podporovaná z prostředků ESF Vaše zpětné hlášení můžete provést následujícími způsoby:  Telefonicky  Telefonicky v ServiceCenter na čísle 01801/  Osobně OOtevírací doby: Po07.30 – hod. Út07.30 – hod. St07.30 – hod. Čt07.30 – hod. Pá07.30 – hod.  Osobně v pracovní době agentury Zwickau ve vstupní zóně OOtevírací doby: Po07.30 – hod. Út07.30 – hod. St07.30 – hod. Čt07.30 – hod. Pá07.30 – hod.  Písemně na adresu Agentur für Arbeit Zwickau Zwickau