Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Skupinky Každý je vítán. Proč? skupinky BIBLICKÉ DŮVODY: -Boží Trojice (Mt 3:17, J 8:29, Mt 12:31) -Skupinky po domech v první církvi (Sk 2:46, SOCIOLOGICKÉ.
Advertisements

Sociální služby SOZ.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Můžeme číst Bibli od První knihy Mojžíšovy až po Zjevení a nenalezneme jediného řádku, který by opravňoval k svěcení neděle. Písmo svaté přikazuje zachovávání.
 Adventní probuzení v první polovině 19. století v USA  Již v roce 1844 existují skupiny křesťanů z různých církví, které spojovala hluboká.
Tři roky etické výchovy ve Veselí nad Moravou
Zákon o sociálních službách
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
■Jediný český mezidenominační měsíčník ■Přibližně 7000 čtenářů ze všech u nás působících církví.
Poslání, principy a metoda skautingu
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Křesťanství Nejrozšířenější náboženství – 2 miliardy věřících
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
Vyškov, BŠ EBED Kázání a veřejné vystupování.
Koncepce péče o staré občany
Salesiáni spolupracovníci ASC
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
Křesťanství.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_12.
MINISTRANTi …Já jsem malý ministrant s vélikánskou sukní, kostelnice směje se, pokaždé, když du kolem ní...
Doprovázení nemocných a jejich příbuzných P. Mgr. Václav Tomiczek Čeladná Mezinárodní konference hospicové a paliativní péče Ostrava, 26. listopadu 2009.
Bratrská jednota baptistů
Toto je první kniha tištěná mechanicky. Pan Gutenberg si dal tu práci a první kniha, kterou vysázel a vytiskl, byla právě Bible. V roce 1978 byla tato.
Náboženská literatura
Základní vzdělávání – Člověk a umění – Hudební výchova
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Zdravá škola.
Ikonostas Otevřená kniha o Božím díle spásy. Ikonostas je tvořen ikonami, které připomínají Boží dílo v dějinách spásy. Ukázky z tzv. svátkové řady:
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK 1
Inspirace ke zvěstování od ranné církve – aneb jak se s tak malým vybavením dá tolik získat???
Vliv rodiny na víru a život. 2. Timoteovi 1,5 Připomínám si tvou upřímnou víru, kterou měla už tvá babička Lóis a tvá matka Euniké, a kterou máš, jak.
Životní úroveň obyvatel v České republice
Žalmy Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci 2013.
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
Virtuální realita.
Výchova ke zdraví v porodní asistenci
Je mentorování biblický koncept ?  Výraz není v Písmu  Výraz pochází z řecké mytologie : Odysseus svěřil výchovu a životní přípravu svého syna Telemacha.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
YMCA Young Men´s Christian Association Křesťanské sdružení mladých mužů.
OBLASTNÍ CHARITA MOST NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ ZASTÁVKA DUCHCOV.
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
REMINISCENCE v Domově pro seniory Reynkova Havlíčkův Brod Bc. Martina Moravcová, DiS.
M ĚSTSKÉ JESLE C HOTĚBOŘ. Naše zařízení poskytuje péči o děti ve věku od 0 zpravidla 3 let. Naším úkolem je vést děti ke zdravému, krásnému a čistému.
Domov Sue Ryder, o.p.s. „Šance pro důstojné stáří“ Mgr. Michaela Hronová, Domov Sue Ryder, o.p.s. Michelská 1/7, Praha 4 Tel:
Středisko křesťanské pomoci v Praze Představení SOS centra Diakonie ČCE – SKP v Praze Mgr. Helena Šašková KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH.
JAK SI UŽÍVAT? Jak žít, ať z toho něco mám? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? 7x VÍC.
Osobní bezpečí. Sebepojetí Sebepojetí - znamená porozumět sám sobě, svému JÁ, svým náladám, chování Sebepojetí – zahrnuje sebepoznávání, sebehodnocení.
Význam bible OB21-VVP-HUM-CJL-BUJ-M ) úkol: Vytvoř myšlenkovou mapu (co si vybavíš, když se řekne bible):
Komplexní péče o pacienty na 1. interní klinice VFN a 1.LF UK v Praze Mgr. Markéta Čermáková nemocniční kaplanka.
Křesťanství Adámková. Co křesťanská víra není? Velmi často se setkávám s představou, že křesťanská víra znamená dělat určité věci za účelem naklonění.
K ŘESŤANSTVÍ. M APA KŘESŤANSTVÍ VE SVĚTĚ Monoteistické náboženství Vznik v 1. – 2. st. n. l. Soustředěno kolem života Ježíše z Nazaretu Vzniklo z židovství.
Anotace: Materiál je určen pro žáky 1. ročníku střední odborné školy a žáky nástavbového studia. Text zpracovává druhou část většího celku - Bible. Věnuje.
Osobní bezpečí Název školy: ZŠ Salvátor Název školy: ZŠ Salvátor Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výstupu:
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_5-14_ Církev ve středověku Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Terénní programy.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Základní škola a mateřská škola Bohdalov CZ.1.07/1.4.00/ III/2
pak musíme ještě dnes se židy a adventisty světit sobotu místo neděle.
Vývoj člověka Ontogeneze.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Pracovní výchova - dívky 9.tř. Prezentace č.19
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Raný středověk Označení materiálu: VY_32_INOVACE_02_rany_stredovek.ppt
Křesťanství – pojmy, VY_32_INOVACE_
CASD - Jak rosteme.
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
TÉMA: ŽIVÝ SBOR ► Klíčový význam sboru jako místního společenství křesťanů v protestantském pojetí ► Základní úkol / poslání / funkce sboru (volně podle.
SVĚTOVÁ NÁBOŽENSTVÍ.
Transkript prezentace:

Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v 21. století. Církev adventistů sedmého dne vychází z učení a zásad Bible, kterou považuje za inspirované Boží slovo (Bible, 2. List Timoteovi 3:16). 66 knih Starého a Nového zákona v Bibli lidem poskytuje všechny informace o Božím plánu záchrany v Ježíši Kristu. Starý zákon předpovídá příchod Mesiáše a Nový zákon dosvědčuje jeho život. Bible lidem radí, jak mohou navázat vztah s Bohem. Odhaluje smysl života, radí jak je možné zkvalitnit mezilidské vztahy, co dělat pro zlepšení svého duchovního, duševního a tělesného zdraví.

Srdečně vás vítáme V našem sboru nabízíme pomoc, podporu a společenské vazby na cestě duchovního i osobního růstu. V sobotu dopoledne v 9,30 h se setkáte s novými přáteli a poznáte své sousedy. Můžete se vzájemně sdílet v diskuzních skupinách na spirituální témata, např. Co je víra? Jak se člověk může kontaktovat s Bohem? K čemu je dobrá církev? apod. Jako pomůcka vám bude k dispozici tištěný materiál "Průvodce studiem Bible".

V téže době můžete svěřit své děti do péče nadšených učitelů ve skupinách podle věku - od předškolního věku cca 4 let až do 15 let - kde se jim budou věnovat vyprávěním s obrázky biblických příběhů, např. o Davidovi a jiné, anebo malováním, zpěvem a hudbou. V 10,50 h uslyšíte pozitivní a praktickou zvěst, která vás každý týden povzbudí.

Srdečně vás vítáme Myslíte si, že by návštěva našeho sboru mohla být příjemná? Přijďte se podívat. Přicházejí zde lidé z různého prostředí, mladí i senioři, rodiny s dětmi i jednotlivci. Vaše problémy chceme brát velmi vážně. Jsme skupina přátelských a spokojených lidí, kteří objevili radost křesťanského životního stylu. kontakt: CASD Plzeňská 49, Karlovy Vary; kazatel: tel ;