Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad postupu při provádění hydroizolace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Galerie inovací Praha, Petr Veleba.
Advertisements

Název operačního programu:
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_09_CIHELNÉ NOSNÉ ZDIVO_S4
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Varianty řešení dodatečné hydroizolace stěn se vzlínající vlhkostí ve stávajících objektech a jejich použitelnost pro různé materiály zdiva.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_DODATEČNÁ HYDROIZOLACE STĚN_S4
Stavebnictví Pozemní stavby HYDROIZOLACE (STA35) Ing. Libor Dubčák.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 11Číslo.
První univerzální stěrka nové generace na trhu – Multi-Baudicht 2K
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_MATERIÁL HYDROIZOLACE_Z1
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad pěnových plastů a jejich použití.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad používání ručních mechanizovaných nástrojů.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů materiálů, vodorovné.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednotlivých střech a jejich.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 02 Anotace.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky šikmých střech vaznicových.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie osazování ocelových zárubní.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad vnitřních obkladů,.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav a zesilování dřevěných.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad konstrukce schodiště a použitého materiálu.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie osazování dřevěných zárubní.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky bourání postupným rozebíráním.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad lešení pro zdění a vnitřní omítky.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad použití elektrických zařízení.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky střešních plášťů a druhů krytin.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav obkladů a dlažeb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad zateplování staveb, jejich zásad a potřebného.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů plastů a jejich použití.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů tepelných izolací a materiálů.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad nakládání s odpady a recyklace jednotlivých.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje popis obložení stěn a montáž pracovního postupu.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje popis obložení stropu a montáž pracovního postupu.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci proti.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad druhů mazanin, jejich úpravy, lité podlahy.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 25 AnotaceMateriály.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_24-14 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorRobert.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch a oprav šikmých střech.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie zateplování staveb a povrchových.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad zdrojů a veřejného rozvodu elektrické energie.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky zdění.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad pracovního postupu venkovních omítek.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých materiálů pro izolace proti.
podlahy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_16 Ing. Josef Kůra
Výměna stropních částí
Zdroje surovin a jejich obnovitelnost
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Ochrana proti škůdcům CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_PB_ZP_04
Výpočet spotřeby materiálu Porotherm
Digitální učební materiál
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Speciální izolace BJ13.
Povrchové úpravy vnějších omítek
všechny animace a obrázky - archiv autora
Další způsoby izolací proti zemní vlhkosti
AUTOR: Mgr.DANUŠE LEBDUŠKOVÁ
Poruchy stropů a kleneb
Opravy kleneb CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_PB_ZP_05
Obklady vnější CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_15
Řešení cihelných vazeb porotherm
Nástavba se zvedáním střešní konstrukce
Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Digitální učební materiál
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_12_INOVACE 2_32
Výroba železa a oceli - opakování
Ploché střechy dvouplášťové
Transkript prezentace:

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad postupu při provádění hydroizolace.

Způsoby omezování vlhkosti ve zdivu  vložení nové izolace  Odvětrání vlhkosti  Vytvoření zábrany chemickou cestou  Využití elektrokinetických jevů  drenáže Způsoby omezování vlhkosti ve zdivu  vložení nové izolace  Odvětrání vlhkosti  Vytvoření zábrany chemickou cestou  Využití elektrokinetických jevů  drenáže

1.otázka: Vyjmenujte způsoby omezování vlhkosti ve zdivu 2. otázka: Kdy se používá ocelové lanko s diamantovými kuličkami? 1.otázka: Vyjmenujte způsoby omezování vlhkosti ve zdivu 2. otázka: Kdy se používá ocelové lanko s diamantovými kuličkami? Použité zdroje: vlastní zdroje Vložení nové izolace, Odvětrání vlhkosti Vytvoření zábrany chemickou cestou využití elektrokinetických jevů, drenáže Při vyříznutí spáry u kamenného zdiva