Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, 73801 Frýdek-Místek IČ 13644301.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, 73801 Frýdek-Místek IČ 13644301."— Transkript prezentace:

1 Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, Frýdek-Místek Název operačního programu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ Označení vzdělávacího materiálu VY_ 32_ INOVACE_ 6_18TvrS-13 Název tematické oblasti (sady) Zdění Název vzdělávacího materiálu Zdivo příček Druh učebního materiálu Prezentace Anotace Napojení zdi a příčky na nosné zdivo pomocí stěnové kotvy Klíčová slova Pilník, kotvy, tupý spoj Vzdělávací obor, pro který je materiál určen ZEDNÍK – H/01 STAVEBNICTVÍ – M/01 Ročník I. – lll. Typická věková skupina let Speciální vzdělávací potřeby žádné Autor Tvrdý Štěpán Zhotoveno, (datum/období) Celková velikost 1 347 kB Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Tvrdý Štěpán. Dostupné z portálu

2 PŘIPOJENÍ ZDI A PŘÍČKY

3 Provádění tupých spojů
Aby při použití stěnových spon z ploché oceli nedošlo ke zvětšení tloušťky ložné spáry, je vhodné v místě vložené spony cihly lehce probrousit keramickým pilníkem či poklepat zednickým kladívkem o cca 1 mm.

4 Provádění tupých spojů
Po nanesení tenkovrstvé malty pomocí maltovacího vozíku se stěnové spony na připraveném místě zapustí do maltového lože. Děrované stěnové spony musi být zásadně zhotoveny z nerezové ušlechtilé oceli.

5 Provádění tupých spojů
Aby nedocházelo k úrazům, jsou stěnové spony až do přizdění příček ohnuty směrem nahoru nebo dolů.

6 Provádění tupých spojů
Když se provádí připojení ke stěně, ohněte kotvu vždy směrem nahoru.

7 Provádění tupých spojů
Vnitřní stěny se přizdívají ke vnější stěně vrstva po vrstvě. Přitom se musí vystupující ploché kotvy ohnout zpět do ložných spár.

8 Provádění tupých spojů
U tupého spoje se musí styčná spára zcela vyplnit maltou.

9 Elektronické zdroje: Literatura: Video
Wienerberger a. s. Dostupné z URL: Literatura: Podklad pro navrhování, vydal Wienerberger cihlářský průmysl a.s Video


Stáhnout ppt "Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, 73801 Frýdek-Místek IČ 13644301."

Podobné prezentace


Reklamy Google