 Pedagogická činnost Bakalářský studijní program Zabezpečení výuky angličtiny na UTB  Tvůrčí činnost Vlastní výzkumná témata Spolupráce - jazykové poradenství.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
Advertisements

Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Sebehodnotící zpráva oboru speciální pedagogika na PdF MU
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, FULBRIGHTOVA STIPENDIA.
I Institut tvůrčí fotografie je součástí Filozoficko- přírodovědecké fakulty a později Slezské univerzity v Opavě od roku 1990.
Vzdělávací instituce založená Krajskou hospodářskou komorou Jižní Moravy za účelem realizace společného záměru 5. moravských univerzit, 5. moravských.
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
Konference Škola ve firmě – firma ve škole
MEZINÁRODNÍ VZTAHY Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Efektivní transfer technologií základní informace o projektu Národní dialog – © 2010 EF-TRANS.
Na začátek malý test: Poznáte poněkud „zašifrovaná“ česká rčení
Seminář NSKTV Praha , Brno Návrh národních deskriptorů Mgr., Ph.D.
Konference projektu APSYS Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe Propojení vědy, výzkumu, vzdělávání a podnikové praxe ODBORNÁ JAZYKOVÁ.
Hodnocení UJEP AK ČR Závěry a doporučení. Personální zajištění posilovat kvalifikační strukturu pracovišť - vytvořit realistické a kontrolovatelné plány.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
dotazníkové šetření na vysokých školách
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Fakulta zdravotnických studií
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
KARIÉRNÍ SYSTÉM A PREGRADUÁLNÍ PŘÍPRAVA BUDOUCÍCH PEDAGOGŮ Mgr. Václav Víška, Ph.D.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Studijní program /obor Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě MU
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Závěry ze semináře k problematice strukturovaného studia učitelství KONFERENCE „STRUKTUROVANÉ STUDIUM UČITELSTVÍ“ v Srní.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Prezentace oboru Regionální rozvoj Katedra regionální a environmentální ekonomiky Ekonomická fakulta, VŠB - TU Ostrava.
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
Výuka českého jazyka pro cizince na Vysoké škole hotelové v Praze 8
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Magisterský studijní program N 6208 Ekonomika a management Obor Management a marketing.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Fakulta veřejných politik v Opavě se představuje
Centrum jazykového vzdělávání Language Centre. VZNIK A ČINNOST CJV bylo zřízeno rozhodnutím Akademického senátu Fakulty humanitních studií na návrh děkanky.
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
KATEDRA PRÁVNÍCH OBORŮ, ŘÍZENÍ A EKONOMIKY MARTIN ŠIMÁK KOLEGIUM DĚKANKY 8. ČERVNA 2012 Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
Fulbrightova stipendia Karlova Univerzita v Praze 4. dubna 2016.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
PLÁN REALIZACE STRATEGICKÉHO ZÁMĚRU
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Nezaměstnanost absolventů UTB
Katedra české literatury a literární vědy Katedra českého jazyka
IP Alena Kopáčková (DFP)
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Standardy studijních programů UK
Transkript prezentace:

 Pedagogická činnost Bakalářský studijní program Zabezpečení výuky angličtiny na UTB  Tvůrčí činnost Vlastní výzkumná témata Spolupráce - jazykové poradenství  Další aktivity

 Bakalářský studijní program Angličtina pro manažerskou praxi (česká + anglická verze) studentů v ročníku Absolvent je odborníkem na cizojazyční komunikaci ve firmách a institucích  Zabezpečení výuky anglického jazyka ve všech stupních studia na zlínských fakultách UTB, vč. FHS

 Výzkumné oblasti Multikulturalita ve vztahu k anglicky mluvícím zemím Výchova a vzdělávání v anglofonním světě, výuka cizích jazyků, metodologie výuky angličtiny Etika a společenský styk v různých kulturách Filologická témata, lingvistika, literatura a historie, např. holokaust ve zlínském regionu  Spoluautorství anglických verzí vědeckých prací, odborná terminologie a vědecká stylistika

 Přednášky odborníků Fulbright Scholar Program a jiných institucí v angličtině James Longo: „US Presidents as Students and Educators“ Susan Opt: „Personality Preferences and Communication“ Cyril Svoboda: „Czech-US Relations during Bush Administration“  Mezinárodní anglistická konference Theories and Practices