Uzavírky a objízdné trasy v rámci realizace II. etapy „Rekonstrukce ulice Nádražní“ v termínu od 1.4.2016 do 4.6.2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rekonstrukce severních mostů
Advertisements

Kutná Hora 26. května 2015 NOVELA STAVEBNÍHO ZÁKONA.
Ing. Daniela Jančíková, SŽDC s. o. Stavební správa západ;
Trhni Brdy 2016 Start v 9:30 hod v Rožmitále pod Třemšínem Pro podrobnosti pokračujte DÁLE.
Železniční stavby v Pardubickém kraji Bc. Marek Binko ředitel odboru strategie Pardubice, 5. září 2013 Dopravní konference Pardubice 2013.
Nastupte, prosím, máme společnou cestu █ Ekologizace veřejné dopravy – Ostrava Poruba Projektový záměr, zprac.v r.2014 Mott MacDonald.
█ Ekologizace veřejné dopravy v Ostravě-Porubě
1 PTV – VISUM Brno - uživatel softwaru příklady z praxe Brněnské komunikace a.s. Útvar dopravního inženýrství Seminář PTV, Praha
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,000 – 0,222“ Tento projekt byl spolufinancován z rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury.
Hodnocení krajiny Kateřina Batelková Geografický ústav, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita, Brno 7. října 2014.
AKTUÁLNÍ VÝVOJ V ROP SČ 15. října 2015 Výroční konference – Senohraby Ing. Václav Chytil.
Zadávání veřejných služeb v přepravě cestujících Ondřej Michalčík, František Vichta Ministerstvo dopravy Kroměříž, 29. září 2015.
Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě Aktualizace studie proveditelnosti
Pražská integrovaná doprava Preference provozu veřejné hromadné dopravy 01/2016.
______________________________________ CHVALSKÝ ZÁMEK
Investice do železniční infrastruktury v období Ing. Mojmír Nejezchleb Žofínské fórum
Děčín - město bez bariér (?). Komunitní plánování KOORDINAČNÍ SKUPINY Senioři OZP (Osoby ze zdravotním postižením) Rodiny v krizi Osoby v krizi.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Plně elektronické zapalování Tematická oblast:Zapalování Ročník:2. Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Praha, Ing. Petr Řádek Číslování vlaků - Rekapitulace Setkání dopravců a zástupců provozovatele dráhy.
Obnova zauhlování Elektrárna Chvaletice a.s. Chvaletice
Organizace dopravy po otevření jižní části Pražského okruhu a související opatření Tisková konference primátora hl. m. Prahy Pavla Béma a 1. náměstka primátora.
Členské fórum A.T.I.C. Mariánské Lázně
Oprava místních komunikací v Mohelnici, ulice Medkova, Hálkova Máchova.
Prázdniny Prázdniny dopravní nehodovost 2011, Prázdniny 2012 Policie České republiky porovnánív % počet.
Zaniklé tramvajové provozy ČR Zaniklé tramvajové provozy – Těšín 1.
VÍTÁME VÁS NA VEŘEJNÉM SETKÁNÍ NAŠÍ OSADY
Ing. Karel Chudárek Ředitel Správy Zlín.
Tělesná výchova – I. stupeň, Poznávání dopravních značek
Systémy řízení silniční dopravy
Zákonná úprava užívání osobních přepravníků (Segway)
VY_52_INOVACE_34_ Dopravní značky
Poslední parní lokomotivy ČSD
Nové linkové vedení MHD ve Zlíně s využitím parciálních trolejbusů
Pracovní skupina Terminály veřejné dopravy
A U T O Š K O L A P R O F I H a v í ř o v
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Foto a text Zdeněk Kačena Ruční posun obrázků
Podpora rozvoje dopravy s využitím ROP Střední Morava
Název prezentace (DUMu): Princip klasického zapalování
Chování v dopravě VY_32_INOVACE_04_VÝCHOVA KE ZDRAVÍ_1_CHOVÁNÍ V DOPRAVĚ Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola, Školní jídelna a Školní.
Tisem v Pražské integrované dopravě
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Poskytování příspěvků z rozpočtu
Třebíč – chytrá mobilita
V. VEŘEJNÉ FÓRUM – 10 PROBLÉMŮ MČ PRAHA 20 Chvalský zámek
Posuzování kapacity neřízených úrovňových křižovatek
Rozvoj integrace veřejné dopravy ve Středočeském kraji
VY_32_INOVACE_Sib_III_02 Bezpečnost silničního provozu
█ Ekologizace veřejné dopravy v Ostravě-Porubě
Omezení silniční dopravy na silnici III. třídy č
Novinky v integraci dopravy Prahy a Středočeského kraje za rok 2017
Integrovaný dopravní systém Jihočeského kraje (IDS JK)
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Dopravní výchova TÉMA:
XIV. Konference samospráv Olomouckého kraje
Algoritmizace a datové struktury (14ASD)
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Dlouhodobé plánování dočasných omezení kapacity
Financování dopravní infrastruktury v letech 2018 – 2021
DOPRAVA Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace DUM/ Vydmuchov/Owczarzová/ Člověk a příroda/ 013 Autor: Mgr. Alena.
Významné stavby SŽDC v regionu Střední a východní Moravy
Financování železniční infrastruktury
Výstavba D35 metodou PPP? Ing. Martin Janeček, Odbor strategie MD
Rozvoj elektrické trakce v pražské autobusové MHD
Vítáme Vás v Luhačovicích
Nová dopravní koncepce ve Zlínském kraji
Spojení Prahy, letiště a Kladna v širším kontextu
dopravní infrastruktury
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE Erbovní sál Krkonošského muzea
Vodní autobusy a vodní taxi
Transkript prezentace:

Uzavírky a objízdné trasy v rámci realizace II. etapy „Rekonstrukce ulice Nádražní“ v termínu od do

II. etapa rekonstrukce zahrnuje: - rekonstrukci kanalizace a vodovodu, - rekonstrukci tramvajové trati, - rekonstrukci komunikace a chodníků.

Organizace dopravy 1. fáze

Informace o organizaci MHD v rámci II.etapy - 1.fáze: zahájení: od od 5:00 hod. ukončení: do do 24:00 hod. Bude vyloučen provoz tramvají a nahrazen náhradní autobusovou dopravou (NAD).

Trasy náhradní autobusové dopravy (NAD) po dobu výluky tramvajové dopravy na ulici Nádražní II.etapa (1. a 2.fáze)

Trasa fialovou barvou vyznačuje náhradní trasu s cestujícími ve směru „Karolína“ Trasa zelenou barvou vyznačuje náhradní trasu s cestujícími ve směru „Důl Jindřich“ Trasa šedou barvou vyznačuje otáčení autobusů bez cestujících

Zastávky náhradní autobusové dopravy: 1 – zastávka „Důl Jindřich“ - směr „Karolina“ 2 – zastávka „Stodolní“ - směr „Karolina“ 3 – výstupní zastávka „Karolina“ 4 – nástupní zastávka „Karolina“ 5 – zastávka „Stodolní“ - směr „Hlavní nádraží 6 – zastávka „Důl Jindřich“ - směr „Hlavní nádraží

Omezení dopravy v rámci 1. fáze zahájení: od od 5:00 hod. ukončení: do do 24:00 hod. bude uzavřena ul. Nádražní ve směru z Přívozu na Novou Karolinu v úseku od ul. Mlýnská po ul. 28. října, bude uzavřena ul. Nádražní ve směru z Nové Karoliny do Přívozu v úseku od ul. Zámecká po ul. Mlýnská.

Omezení dopravy v rámci 1. fáze Objízdné trasy vozidel budou vedeny : Ve směru od Přívozu - ul. Českobratrská, Poděbradova, Švabinského, Porážková, Těžařská Ve směru od Nové Karoliny - ul. Zámecká, Tyršova, Mlýnská Úprava světelného signalizačního zařízení – v křižovatce Nádražní x 28. října bude upraven signální plán s preferencí tramvají ve směru na Výstaviště.

Organizace dopravy 2. fáze

Informace o organizaci MHD v rámci II.etapy – 2.fáze zahájení: od od 00:00 hod. ukončení: do do 5:00 hod Tramvajový provoz bude veden po jedné koleji, zastávka “ELEKTRA” bude přemístěna na zastávku “KAROLINA”, zastávka “STODOLNÍ” bude přemístěna na provizorní zastávku směrem k ulici Českobratrská.

Omezení dopravy v rámci 2. fáze zahájení: od od 00:00 hod. ukončení: do do 5:00 hod. bude uzavřena ul. Nádražní ve směru z Přívozu na Novou Karolinu v úseku od ul. Mlýnská po ul. 28. října, bude uzavřena ul. Nádražní ve směru z Nové Karoliny do Přívozu v úseku od ul. Čs. legií po ul. Mlýnská. Poznámka: průjezd křižovatkou 28. října x Nádražní po ul. 28. října od ul. Pivovarské a od ul. Na Karolině ve směru na Porubu nebude možný, mimo MHD.

Omezení dopravy v rámci 2. fáze Objízdné trasy budou vedeny : Ve směru od Přívozu - ul. Českobratrská, Poděbradova, Švabinského, Porážková, Těžařská Ve směru od Nové Karoliny - ul. Čs. legií, Tyršova, Mlýnská Ve směru od ul. Frýdecká - ve směru na Porubu – ul. Na Karolině, vlevo směr Havlíčkovo nábřeží, ul. K Trojhalí, ul. Švabinského, ul. Poděbradova.

Omezení dopravy v rámci 2. fáze Objízdné trasy budou vedeny : Ve směru od ul. Frýdecká - ve směru na centrum - ul. Na Karolině, ul. Žofinská, ul. 28. října, ul. Nádražní. Ve směru od ul. Pivovarská - ve směru na Porubu po ul. 28. října, Žofínská, Na Karolině, vpravo směr Havlíčkovo nábřeží, K Trojhalí, Švabinského, ul. Poděbradova. Úprava světelného signalizačního zařízení – v křižovatce Nádražní x 28.října bude signalizace vypnuta.

Předpokládané termíny stavebních prací v rámci II. etapy rekonstrukce ulice Nádražní je plánované zahájení prací: od dokončení prací: do

Harmonogram postupu prací – pravá část ulice Nádražní: -zjednokolejnění tramvajové dopravy na levou kolej od do – výluka tramvajové dopravy v délce 4 dnů, -rekonstrukce kanalizace a vodovodu od do , -realizace provizorních vozovek a chodníků od do ,

Harmonogram postupu prací – levá část ulice Nádražní: -zjednokolejnění tramvajové dopravy na pravou kolej od do – výluka tramvajové dopravy v délce 3 dnů, -rekonstrukce kanalizace a vodovodu od do , -realizace provizorních vozovek a chodníků od do ,

Harmonogram postupu prací: -rekonstrukce kolejiště od do – výluka tramvajové dopravy v délce 34 dnů, -dokončení rekonstrukce vozovek a chodníků od do , -Uvedení tramvajové dopravy do provozu od , -Zahájení kolaudačního řízení od

Předpokládané investiční náklady rekonstrukce ulice Nádražní - II. etapy činí 81,5 mil. Kč

Děkuji za pozornost.