Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
Advertisements

Přijmout dobré rady vyžaduje víc moudrosti, než je rozdávat. Samuel Johnson.
Atletický klub A.C. Sparta Praha
R OZUMÍME PENĚZŮM Začlenění Rozumíme penězům do Školního vzdělávacího programu ZŠ Želiv.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku z á ř í Nepomuk.
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Lékárna U Kristýny Lékárna U Kristýny byla založena v létě roku 2012 Její prodejna sídlí v Uherčicích Lékárna ale také funguje on-line a to na webové stránce.
Studijní obory a jejich uplatnění.
Obchodní prezentace systému PRACANT 2008 Věnujte této prezentaci 3 minuty Vašeho času a sami uvidíte, jak je jednoduché pracovat efektivněji.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
1 Nadačního fond pro rozvoj vsetínské porodnice MUDr.Martin Janáč Mgr.Alan Kašpar Bc.Milena Fusková.
Iva Vodáková – DURABO Vydavatelství a tisk Na Stráni Čelákovice Založeno roku 1991.
Čísla kolem nás Andrýsková Bruknerová. Využití čísel Matematika, fyzika (kalkulačky…) Rychlost aut, kol, běžících lidí Sociální stránky Žebříčky Atd!
P RAHA pro 5. ročník ZŠ Člověk a jeho svět – Místo, kde žijeme – Praha, hlavní město ČR Mgr. Hana Patschová listopad 2011 VY_32_INOVACE_167.
Nejlákavější kulturní památka
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
KIV/PRO Cvičení Tiskárna Pěnezokazi mají tiskárnu (kopírku) na peníze – co vložím na vstup, dostanu na výstupu 2x Poté přidám jednu novou.
Kladno našima očima Klady a zápory města.
PREZENTACE FIRMY UNIVOX spol. s r.o..
Vybrali jsme si problém letního kina v Rumburku, protože si myslíme že je ve špatném stavu. (Nepromítá se, rozbité sedačky, atd..)
BIOPOTRAVINY.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Všechno v mém životě souvisí
Návrhy na rekultivaci pozemků u Berounky. Kde se nachází pozemky?  První pozemek najdeme u prvního stupně u lávky...  Druhý pozemek se nachází blíže.
 Naše poslání a hodnoty pomáhají lidem a firmám na celém světě, aby mohli plně rozvinout svůj potenciál. Považujeme jej za slib zákazníkům. Snažíme se.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Celostátní kolo Zlatý erb 2007 Celostátní kolo , Hradec Králové Sdružení Zlatý erb Odborní partneři Sponzoři.
LOGO Hotel byl postaven v roce 2012, i za tak krátkou dobu od nás odchází spousta spokojených zákazníků. Náš hotel se nachází uprostřed Mexického zálivu.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Stavební firmy v jednotlivých krajích ČR Předpokládané změny pro rok 2012 oproti roku 2011.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Podnikatelský z á měr Jiří Ullrich – Občerstvení U Mrože Jiří Ullrich, C 29.
Jak by si definoval slovo hrdina? Co podle tebe musí člověk dělat, aby si ho označil jako hrdinu? Znáš nějakého hrdinu ve světě? Ve svém okolí? Promysli.
Hodinový manžel s.r.o.
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Ekokodex.
Popularizační a vzdělávací aktivity pro studenty a učitele středních a základních škol Oddělení obecné fyziky a didaktiky, Ústav fyzikální elektroniky.
Zvěrolékař každého druhu
Matematické operace - soutěž
Autor: Markéta Hřivnová
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes
Zkušenosti s pracovním uplatněním uživatelů Domova Horizont Mgr. Lenka Kortová – sociální pracovnice Domova Horizont.
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Osobnosti českých a světových dějin Dějepis 9.ročník III
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Venustez. Historie ● Naše firma byla založena 18. září 2008 ● Od té doby je prosperující ● Naše firma se nachazí v Uherčicích v ● Jihomoravském kraji.
Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů. a ODPOČINKOVÉ MÍSTO V JOSEFOVSKÉM ÚDOLÍ Základní.
Proč nemůžeme mít auto na vodu? Vladimír Sobota. Předpoklady Voda (H 2 O) obsahuje dva nejdůležitější prvky na zemi. Jejich reakce je velmi exotermická.
Pracovní stáž v Londýně
INTERNET Pro 5. ročník.
Konzervárenská výroba
Rozvoj podnikatelských dovedností na ZŠ ve Zlínském kraji
Naše firma Naše firma leží v Rancířově.Obci nedaleko měst jako třeba Jemnice,Slavonice nebo Dačice. Jsme firma zabývajicí se vlasovou i pleťovou kosmetikou.
Zjednodušený nákres naší republiky s většími městy :
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
Domov - Obce.
Soňa Maruničová Říjen ročník
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Sušenčino cukrářství Tento web vznikl roku 2011.Díky tomuto webu se můžete podívat jaké cukroví,dorty pro vás máme připravený.
Informace o společnosti
Vánoční odměny Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jarmila Nováková
Informace o společnosti
Etiketa pro firmu a úřad
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

Abf- auta DaNnDy

Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji. Našim cílem je, aby si i tito lidé kteří nejezdí do měst, mohli zakoupit některé luxusní auto.

Současný stav Na vybavení naší kanceláře jsme penězmi nešetřili. Naleznete tu i nejnovější auta. Naše firma má ty nejlepší sponzory. Auta si objednáváme a zakupujeme přímo z výroby, které pak dovážíme do našeho obchodu.

Co plánujeme do budoucna? ● Naše prodejna je jediná v celém okolí, proto se snažíme, abychom měli pobočky po celém světě. ● Naše prodejna je otevřená každý den od 8:00- 15:00 Chtěli bychom ji otevírat častěji, proto se snažíme najít nové zaměstnance, kteří by mohli v naší prodejnu obsluhovat.

Jestliže máte zájem o práci, navštivte nás v Korlupech 67. Více informací se dozvíte až u nás. V prodeně jsme každý den od 8:00 do 15:00 hodin. ● Najdete nás na stránkách auta.webnode.czwww.abf- auta.webnode.cz ● Nebo na tel.čísle :

Některá auta k zakoupení nebo pronajmutí :