Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Advertisements

Do not scream and shout at the children – kodifikovaná pravidla pro chování rodičů Mgr. Kamil Janiš Ústav pedagogických a psychologických věd FVP SU v.
zdravotnickÉ ProstředkY Aktualní témata Pohled VZP ČR
Přelidnění planety.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Jak se tyto svátky vlastně slaví?
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
Já a příroda.
Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Rakousko.
Co je štěstí ….
Mezinárodní situace na přelomu 19. a 20. století
Stavební spoření, úvěry, leasing
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Kdo mohl být nepřítelem nacistů? Proti komu mohli nacisté vystupovat?
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
1. Můj Pán Ježíš, má mne rád. | V Písmu čtu to mnohokrát
PENÍZE Historie peněz Hlavní funkce peněz Domácí a zahraniční měna
Obyvatelstvo světa a jeho početní růst
Konference nejen o retailu Noví nájemci Kam – Kdo – jak? Mezery na trhu – dostatečné? Mainstreet Internet.
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule Trh kapitálu II.  Výnosová míra z kapitálu.
Světové trhy a mezinárodní obchod
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Základní pojmy Absolutní a komparativní výhoda
Co vidíš na následujícím obrázku. Současný výzkum zjistil, že děti nepoznají milence v intimní poloze. Oni to nemohou poznat, protože jejich fantasie.
„Současný pohled na komplexní péči “ Motto: Pouze postižený, mající vůli k aktivní činnosti, může něco dokázat Jan Dohnálek Americké centrum.
Jessica COX.
David Štros, 2009 Lukáš Synek, 2011
Obzory V této prezentaci vás seznámíme s prvnímy šesti levely:Naše obec.
SVĚTOVÁ HOSPODÁŘSK Á KRIZE SVĚTOVÁ.
Jméno autora Mgr. Štěpánka Kočová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablonyIII/2.
KRÁSNÁ,ÚŽASNÁ ZVÍŘATA, JSOU KONĚ S člověkem žijí po tisíciletí, Učí jej Vidět,slyšet,vnímat,žít. Nastavují mu zrcadlo jeho vlastní duše. Vytvořila:Horsewomen.
Citaty o lasce. Neni opravdove lasky v srdci toho, kdo neni schopen obetovat svuj zivot k zachrane toho, koho miluje.

Velká cesta cestujeme s mapou v ruce. Co je třeba k cestě? mapa informace o daných zemích cestovní doklady peníze dobrou kondici.
Anna Hradecká, Kačka Vránová
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Mikroprostředí firmy.
Můj domov Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Účetnictví a rozbory I Ing. Hana Jurajdová, Ph.D. katedra veřejné ekonomie (dveře 525) Tel.:
ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
PRÁVNÍ DOKUMENTY OBČANA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_01_Ochrana.
Soudobý svět Milena Tichá Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Milena Tichá. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.

FRANCOUZSKÝ ABSOLUTISMUS absolutismus = samovláda: absolutismus = samovláda: politický systém, ve kterém má veškerou státní moc jedna osoba, která vládne.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice AUTOR: NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_Velikonoce TEMA: ČÍSLO PROJEKTU:
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
Základní pojmy Absolutní a komparativní výhoda
Soudobý svět Ekonomický pohled
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV
Účetnictví Ing. Hana Jurajdová, Ph.D.
Autor: Andrea Kolářová
k. ú. Strážnice na Moravě, obec Strážnice
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY ŽIVOTA
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Velká hospodářská krize
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
Citaty o lasce. Neni opravdove lasky v srdci toho, kdo neni schopen obetovat svuj zivot k zachrane toho, koho miluje.
FRANCIA DESDE EL AIRE.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Není to užasné seshora ?? Ze země to človek tak nemůže vidět. Taky to dokazuje jak důležitý je urbanismus při zástavbě. Žádná podnikatelská “cochcarna” ani americky hurá styl,”my na to máme a oslníme vás”, či arabské věžáky. Asie bezmyšlenkovitě kopíruje americký styl a chce oslňovat. Taky to prohraje. Ničí si přírodu, staví nová “Chicaga, kde neni kouska místa pro život s dětmi, jen strohé věžáky a ulice, auta a samozřejmě, obchody a kšeft. Jaký je to rozdíl při pohledu na vzdušnou Francii s respektem k historii a běhu času. Kéž by jsme si z toho vzali příklad a uměli všechny ty partajníky, co za kapsovné nechávají pustošit malou zem ohyzdnými stavbami na úrodné půdě, idiotsky dávají německým a rakouským podnikavcům půdu za kačku a ješte jim dovolí své zboži dovážet. Zisky, ale jdou do zahraniční banky, nakopat je do zadku. T. 2O12 NUŽE, KDO JE VŮL ???? T. 2O12