© 3M 2007. All Rights Reserved. Profesionální mikroprojektor firmy 3M™ Řešení pro vizuální komunikaci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fyzika Elektřina v autě.
Advertisements

* Nejdůležitějším krokem při výběru počítače je uvědomit si, za jakým účelem nám bude sloužit. * Stolní nebo přenosný? * Jaký výkon budu potřebovat? *
Projektové řízení Modul č.1.
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
Page 1 © 3M All rights reserved. TS/Speedglas SL Představení produktu 3M ™ Speedglas ™ SL.
Akumulator.
Černé sportovní brýle s ukrytou kamerou a mikrofonem, 2GB, VGA (640x480), 39g, 170x160x40mm, FM tuner.
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Energetický audit VYHLÁŠKA.
Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
DOKUMENTACE ZDOLÁVÁNÍ POŽÁRU DZP
Podnikatelské prostředí: Makroprostředí
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
Presents premium diving lights. Kvalita za dobrou cenu Svítilny FINN LIGHT jsou kvalitativně a technologicky na špici trhu s potápěčskými svítilnami.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_VOLBA.
Poslání firmy EVČ , Brno Připravil: Ondřej Janů.
Copyright © 2011, atlantis CF-AX2. Copyright © 2011, atlantis V režimu notebooku je zařízení určeno řídicím pracovníkům v terénu, kteří potřebují psát.
Úvod do nových médií a komunikace Ing. Jiří Kysela Katedra informačních technologií - Fakulta elektrotechniky.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_050 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
KOMUNIKACE V PRAXI METODIKA. Vznik metodiky Čtyři moduly v rozsahu 40 hodin 20 hodin e-learningového studia 20 hodin prezenčního studia.
NOVÝ KONTRAKT MEZI VĚDOU A SPOLEČNOSTÍ? Tereza Stöckelová Sociologický ústav AV ČR, v.v.i.
Chytrý telefon. * V českém překladu „chytrý telefon“ je mobilní telefon, který využívá pokročilý operační systém a aplikační rozhraní, které umožní instalaci.
GPS – Global Positioning System
Struktura stavebního trhu Obr. č. 1:. Interakce stavebního trhu s vnějším okolím Obr. č. 2:
Projektory Projektory se používají pro velkoplošné zobrazení počítačového nebo video signálu. Promítaný obraz může být mnohem větší než obraz na klasickém.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
NOKIA N93i. Hlavní funkce 3,2 megapixelový fotoaparát s optikou Carl Zeiss Nahrávání videa v DVD kvalitě rychlostí 30 snímků za sekundu Pomocí rozšiřitelné.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/
Firemní profil GHP TEDOM … technology in harmony with nature.
Adam Klíma, ME4A, Multimediální technika Šablona by Marek Malík 11. Multimediální technika.
Potenciál využití sluneční energie v Keni Tomáš Miléř, Petr Sládek 3. Česká fotovoltaická konference, Brno,
Příprava zákona o elektronických komunikacích Jaromír Šiška, CSc. náměstek ministra - ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb Konference.
Druhy baterií a jejich využití
Informatika vnější paměti – Optické disky
Novinky ve vědě a technice Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Copyright © Siemens IT Solutions and Services 2008.All rights reserved. Copyright© Siemens IT Solutions and Services All rights reserved. Sdílení.
Úvod do modelů hodnocení strategické pozice
Počítačové sítě Terezie Gřundělová Historie Vznik a vývoj je spjat s rozvojem počítačů a výpočetní techniky První rozmach v padesátých letech.
Základní struktura počítače
referát na předmět YPVG
Nanotechnologie v medicíně (nanomedicína)
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Monitor Číslo DUM: III/2/VT/2/1/11 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
Špionážní kamera v propisce. Nová Originální Špionážní kamera skrytá v propisce a flashdisk 4GB v jednom s 30 FPS ( obrázků za sekundu ) + webkamera Využití:
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Stmívací jednotka.
MIKROEKONOMIKA TYPOLOGIE PODNIKŮ.
25. září 2012 Hotel Mlýn Vílanec Zpracování videozáznamů Metodika v anglickém jazyce reg. č. CZ.1.07/1.3.50/
  Pevný disk (HDD – Hard Disk Drive)  Používá se k dočasnému nebo trvalému uchovávání dat pomocí magnetické indukce.  Jeho předchůdci byli magnetická.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
NOTEBOOK někdy také laptop, Anglicky na klíně (počítač, s kterým lze pracovat na klíně)) je označení pro přenosný počítač. Notebooky používáme na stejné.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Projektor Číslo DUM: III/2/VT/2/1/12 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Hardware.
Elektrické měřící přístroje VY_32_INOVACE_Tomalova_ Osciloskopy_mereni Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
FM18LI 011- bezSÁČKOVÝ vysavač FREEmotion 2IN1
PC Výstupní periferie.
FM216LI bezSÁČKOVÝ vysavač FREEmotion 2IN1
Programování mikropočítačů Platforma Arduino
MONITORY Michaela Fraiová.
Záznamová media Vaníčková Zdeňka 1.L.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Monitor
NETBOOK. NETBOOK NETBOOK Označuje počítač menší než notebook, který se zaměřuje na mobilitu, upřednostňuje nízkou spotřebu, cenu i váhu, a orientuje.
Elektrické měřící přístroje
VY_32_INOVACE_pszczolka_ Registry - test
SKLADBA PC 16 OP VK VYT 2.16 Netbooky
Počítače v běžném životě kolem
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
PŘEVODY JEDNOTEK ČASU 60 minut 60 sekund 1 hodina 1 minuta 1 h 1 min
Transkript prezentace:

© 3M All Rights Reserved. Profesionální mikroprojektor firmy 3M™ Řešení pro vizuální komunikaci

2 © 3M All Rights Reserved. Hlavní charakteristiky profesionálního mikroprojektoru Micro Professional Rozměry – velmi malé - přístroj navržený jako mobilní a/nebo do malých prostorů - příslušenství se drží v ruce nebo je vestavěné Zdroj světla – diody LED - pohotové zapínání / vypínání - dlouhá životnost ( až hodin) - chlazení nevyžaduje použití ventilátoru (tichý provoz) Zdroj energie – akumulátor - nezávislost na vnějším zdroji energie Použití - pro jednoho člověka nebo ve skupince 2 až 3 lidí - kde je důležitá mobilita - kde je třeba pohotově komunikovat

3 © 3M All Rights Reserved. 3M – přední technologická firma Vývoj technologií - jednička v oblasti mobilní projekce - jednička v oblasti projekce nablízko Posudek z výstavy CES 2008: "... revoluční pokrok v nově vznikající oblasti miniaturní projekční technologie. Vědečtí pracovníci firmy 3M vyvinuli průlomový, vysoce prostorově úsporný projektor s diodami LED ve funkci zdroje světla." Gizmodo: "... pokud se bude vše vyvíjet podle plánu, mohla by firma 3M proniknout do pozice 'prvního na trhu'..."

4 © 3M All Rights Reserved. Profesionální mikroprojektor firmy 3M ™ Micro Professional Přehled: 3M™ MPro110 Miniaturní projekční systém určený k držení v ruce, který profesionálům umožní promítat současně data a videozáznamy z laptopů a mobilních paměťových jednotek. Specifikace: Rozměry: dél. 11,5 x šíř. 5 x výš. 2,2 cm (4,5 x 2,0 x 0,87 palce) Hmotnost: 300 g (0,66 liber) Vstupy: Video, VGA Velikost obrazu: min. 5,9 palce, max. 50 palců Životnost baterie: 40 – 60 minut Zdroj světla: diody LED Na trhu: od října 2008 Obsahuje mobilní projekční technologii 3M

5 © 3M All Rights Reserved. Hlavní trhy Komerční sektor Firmy a společnosti Malé / domácí kanceláře Státní správa Vojenské účely Přilákaní spotřebitelé Přátelé a děti prvních uživatelů z komerčního sektoru Použití - jeden člověk nebo skupinka 2 až 3 lidí - kde se vyžaduje mobilita - kde je třeba pohotově komunikovat