Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/70.00050, je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Advertisements

Závěrečná konference: „ INDIVIDUÁLNÍHO PROJEKTU MĚSTA CHEBU NA ZMĚNU SITUACE SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH OBYVATEL MĚSTA, ZEJMÉNA OBYVATEL SÍDLIŠTĚ ZLATÝ VRCH“
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Program podpory zaměstnanosti v Ústeckém kraji (Podpora) reg. č. CZ.1.04/2.1.01/E Ing. Radka Fantová projektová manažerka Mobil:
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Mámo, táto neseďte doma ! reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Bc. Radka Kaštovská.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Moje představa o koordinované rehabilitaci Bc. Václav KRÁSA Předseda NRZP ČR.
Evropský sociální fond 1 Jiří Švarc Evropská Komise Generální ředitelství pro zaměstnanost, sociální věci a rovné příležitosti Oddělení pro Českou republiku,
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Financování služeb sociální prevence z ESF Brno, 20. března 2012.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Proč je dobré požádat o prostředky ze šablon. Je to jednoduché Není to souboj o peníze – vyjdou na každou školu Žádost o podporu i zprávy o realizaci.
Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektů Úřadu práce v Mostě Práce na Mostecku pro každého Rodina a práce na Mostecku.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Informační a poradenské centrum ZČU
Partnerství Jihomoravského paktu zaměstnanosti pro podporu pracovního uplatnění mladých dospělých CZ /0.0/0.0/16_055/
Pravidelný seminář pro výchovné poradce základních a středních škol
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
Dokument KAP MSK - obsah
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ Registrační číslo: CZ /0.0/0.0/16_053/
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Úřad práce České republiky
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
Název projektu: Drogové závislosti - násilníci a oběti Bc
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Základní informace o poskytovateli
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
PREZENTACE PROJEKTU SE ZKRÁCENÝM NÁZVEM „ČAS PRO NÁS“
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Aktivní politika zaměstnanosti Společensky účelné pracovní místo
kam vlastně směřujeme ??? 
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Statistické údaje Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ústí nad Labem, Kontaktní pracoviště Most.
Ing. Stanislava Správková
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Základní Listina Projekt: „Aktualizace procesu komunitního plánování sociálních služeb v ORP Šternberk“, reg. číslo CZ /0.0/0.0/16_063/
Klíčové aktivity projektu
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ II
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Transkript prezentace:

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI Vítáme vás všechny na krajské konferenci.

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. ÚDAJE O PROJEKTU: -Financování prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR -Objednatel: ÚP ČR, krajská pobočka v Příbrami -Manažer projektu: Marcela Kreutzerová -Finanční manažerka projektu: Vladimíra Zikmundová -Administrace NVPM: Lubomír Chalupa -Dodavatel: S-COMP Centre CZ s.r.o. -Doba trvání: 19 měsíců (březen 2014 – září 2015) -Realizace na území Středočeského kraje -Celkem 1 běh + 1 dovýběr + individuální dovýběry

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. CÍLOVÁ SKUPINA - Uchazeči o zaměstnání ve věku do 25 let a - s bydlištěm ve Středočeském kraji a - kratší praxí v zaměstnání než jeden rok a - minimálně středoškolským vzděláním Společné parametry: -Evidence na ÚP ČR ve Středočeském kraji Realita: 221 podpořená osoba muži a 117 žen

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. CÍL PROJEKTU Zvýšení zaměstnatelnosti uchazečů o zaměstnání - absolventů a prevence dlouhodobé nezaměstnanosti Dílčí cíle: Zvýšení a prohlubování kvalifikace – pomocí rekvalifikace Získání nových znalostí, dovedností a vytvoření kvalitních pracovních návyků pomocí absolventské praxe Individuální podpora po dobu účasti, která bude v průběhu celého projektu zaměřená nejen na odbornou konzultaci a poradenství v oblasti návratu na trh práce, ale především na vyhledávání vhodných pracovních míst

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. OBLASTNÍ STŘEDISKA + TÝM -v rámci projektu vznikla OS v šesti okresních městech Středočeského kraje: Beroun, Kutná Hora, Mělník, Mladá Boleslav, Praha, Příbram - manažerský tým z ÚP ČR a pracovníci KoP -vedení společností – SERVODATA a S-COMP Centre CZ -vedoucí projektu a účetní projektu -oblastní koordinátoři -ostatní kolegové a lektoři

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. HLAVNÍ AKTIVITY PROJEKTU 1.Výběr účastníků 2.Vstupní modul 3.Rekvalifikace 4.Pracovní praxe 5.Individuální podpora a poradenství 6.Doprovodná opatření – přímá podpora

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 1. VÝBĚR ÚČASTNÍKŮ Plánovaná hodnota 144 osob Výběr účastníků: květen 2014 – 152 osob Dovýběr účastníků: září 2014 – 52 osob Individuální dovýběry: dle potřeby oblastí – 7 osob Celkem vybráno 211 účastníků projektu. Splnění indikátoru na 146%.

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 2. VSTUPNÍ MODUL povinná aktivita projektu Plánovaná hodnota: 144 osob Kdy: květen a červen 2014, září individuálně 219 účastníků úspěšně ukončilo aktivitu Splnění indikátoru na 166%.

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 3. REKVALIFIKAČNÍ KURZY Plánovaní hodnota: 72 osob úspěšně dokončí rekvalifikaci Byly realizovány tyto rekvalifikační kurzy: ECDL, Obsluha PC se zaměřením – Pracovník grafického studia a Tvorba www stránek, Pečovatelka o děti, Pracovník v sociálních službách, Programování a obsluha CNC, Účetnictví, VZV, Sváření, Florista, Obchodní zástupce, Administrativní pracovník -Termín realizace: červen 2014 – srpen 2014, září – říjen účastníků projektu úspěšně absolvovalo rekvalifikační kurz Splnění indikátoru na 101%.

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Rekvalifikační kurzy Celkem za projekt PC se zaměřením…pracovník grafického studia, www stránky 22 ECDL 3 Florista 1 Pečovatelka 9 Pracovník v sociálních službách 3 Účetnictví a daňová evidence s využitím PC 7 Administrativní pracovník 10 Obsluha elektrovozíku 4 Obchodní zástupce 10 Programování a obsluha CNC strojů 1 Svařování 2

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 4. ABSOLVENTSKÉ PRAXE – Pracovní praxe Plánovaný počet 111 Absolventských praxí Forma – NVPM – refundace přes dodavatele Minimální udržitelnost 6 měsíců Doba dotace 6 – 12 měsíců 116 předložených, schválených a realizovaných žádostí o NVPM s dotací = absolventská praxe Vyčerpáno - vyplaceno cca ,- Kč Celkem zrealizováno pro 116 osob / 57 muži + 59 žen / Plnění na 105%!

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 4. ABSOLVENTSKÉ PRAXE – Pracovní praxe Mělník 10 x + Kladno 3 x /13 NVPM/ - 8 spolupracujících firem 5 účastníků i po ukončení dotace u zaměstnavatele pracuje Beroun 17 x + Rakovník 8 x / 25 NVPM/ – 17 spolupracujících firem 9 účastníků i po ukončení dotace u zaměstnavatele pracuje Praha západ 9x + Příbram 21x / 30 NVPM/ – 25 spolupracujících firem 13 účastníků i po ukončení dotace u zaměstnavatele pracuje Mladá Boleslav 4 x + Nymburk 16 x /20 NVPM/ – 16 spolupracujících firem 4 účastníků i po ukončení dotace u zaměstnavatele pracuje Kutná Hora 9x + Kolín 16x / 25 NVPM/ - 17 spolupracujících firem 6 účastníků i po ukončení dotace u zaměstnavatele pracuje Praha východ 1x + Benešov 2 x / 3 NVPM/ - 3 spolupracující firmy 0 účastníků i po ukončení dotace u zaměstnavatele pracuje

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Zaměstnané osoby v projetu Počet zaměstnaných účastníků projektu bez dotace je 41 osob. Celkem 156 osoby našly uplatnění na trhu práce. Celkem 70% osob, které byly v rámci projektu podpořeny, se v době realizace projektu zaměstnalo.

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 4. ABSOLVENTSKÉ PRAXE – Pracovní praxe CELKEM BYLO UZAVŘENO A ZREALIZOVÁNO 116 ABSOLVENTSKÝCH PRAXÍ, KTERÉ PROBĚHLY V 86 FIRMÁCH V zaměstnání i po dokončení dotace na NVPM zůstalo pracovat 37 osob, což je 32%.

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 5. INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ pomoc při vyhledávání vhodného zaměstnání (přístup k počítači, tiskárně, telefonu) – metodická pomoc kontrola a aktualizace osobní složky motivace účastníka projektu k práci, po dobu do skončení povinných aktivit nebo do doby ukončení jeho účasti v projektu

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 6. DOPROVODNÁ OPATŘENÍ V čem spočívala přímá podpora účastníkům projektu? Účastníkům projektu je možné dle pravidel projektu poskytnout příspěvek na úhradu cestovného hrazení stravného ve výši 70,- Kč formou stravenky na zdravotní prohlídku k rekvalifikaci V rámci aktivity bylo vyplaceno cca ,- Kč.

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. PUBLICITA A PROPAGACE Realizace, průběh a náplň projektových aktivit, počty lidí zúčastněných v projektu, informace a propagace ve vztahu k potencionálním zaměstnavatelům, zveřejnění úspěšnosti a postřehů jednotlivých účastníků, fotodokumentace z projektu, články z tisku o projektu, atd., to vše se průběžně zveřejňovalo a ještě zveřejňovat bude na webových stránkách

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Poděkování patří všem těm, kteří, byť jedinkrát v životě, vyslovili nebo přečetli název projektu… „CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI “ …od těch, kteří měli nápad, projekt takto zrealizovat, až po ty, kteří budou jednou dokumenty uklízet do archivů…

Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. DĚKUJEME ZA POZORNOST