EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_134_ČJLS8 Předmět: Český.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_252_TÉMA_Daň z přidané hodnoty Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Na podporu PEK ● PEK - Písemná a elektronická komunikace je předmět na Obchodních akademiích ● Jeho obsahem je naučit žáky psát desetiprstou technikou.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Pracovní smlouva Vypracoval: Lukáš Karlík.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Přijímací řízení ve školním roce 2015/ ÚVOD Kde je/bylo možné získávat informace:  Návštěvy SŠ a SOU, dna otevřených dveří  Výstava EDUK ART.
Ing. Veronika Dostálková MBA TRŽNÍ MECHANISMUS Podnik a podnikání 3. ročník Srpen 2012.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_242_TÉMA_ Doklady a evidence Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Přijímací řízení na střední školy pro školní rok 2017 / 2018
Daňová evidence STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Zdena Rojíková Název materiálu:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Zadání seminární práce Marketing velké sportovní akce
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Aplikace Monitorovací systém
Občanské soudní řízení I.
NÁLEŽITOSTI OBCHODNÍHO DOPISU 1
MEZILIDSKÁ KOMUNIKACE II.
VY_32_INOVACE_2C_19_ZIVOTOPIS Životopis dubna 2012
WORD Číslování stránek
Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96,
Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96,
Základní pravidla přípravy slavnostních hostin
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_32_INOVACE_23_Požár Téma: Požár
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Zadání seminární práce Marketing velké sportovní akce
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Ivana Francová, SOU Liběchov
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Přijímací řízení na střední školy pro školní rok 2018 / 2019
Obec Pstruží pro občany
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
SKENEROVÉ BONUSY.
Části obchodního dopisu, osnova
Na co myslet při podávání přihlášky do výběrového řízení pro poskytnutí účelové dotace z rozpočtu statutárního města Ostravy.
Na podporu PEK PEK - Písemná a elektronická komunikace je předmět na Obchodních akademiích Jeho obsahem je naučit žáky psát desetiprstou technikou (námaha.
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Poptávka – 1. Autor: Libuše Bendová.
Občanské soudní řízení I.
Přijímací řízení na střední školy pro školní rok 2019 / 2020
Občanské soudní řízení I.
Věcné učení První pomoc
PSANÍ ÚŘEDNÍHO DOPISU KROK ZA KROKEM
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Transkript prezentace:

EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_134_ČJLS8 Předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 8 Téma: Písemný projev Název: Některé důležité písemnosti Autor: PaedDr Stanislava Pajrová Popis: Prezentace (žáci se seznámí s přihláškou, pozvánkou, objednávkou)

Metodické pokyny Prezentace slouží k seznámení žáků s důležitými písemnostmi, jako je přihláška, objednávka, pozvánka a žádost. Informativně jsou zmíněny některé další písemnosti.

Vladimír Šubrt Všejany Na Horách Čachovice ZŠ Čachovice Komenského Čachovice Přihláška do tanečního kurzu Po přečtení Vašeho reklamního letáku jsem se rozhodl přihlásit se do prázdninového tanečního kurzu, který pořádáte ve Vaší škole v době letních prázdnin. Vyhovuje mi Vámi nabízená druhá možnost zahájení kurzu, tj. v pátek 26. července. Zároveň bych si chtěl objednat i hudební nahrávky, jež nabízíte k prodeji. S pozdravem Vladimír Šubrt

Má často podobu předtištěného formuláře, v němž musíme vyplnit všechny požadované údaje. V současné době si takovýto tiskopis můžeme často stáhnout na webových stránkách jednotlivých organizací. V mnoha případech se lze přihlásit přímo elektronicky. Často píšeme přihlášku sami, zde se odvoláváme na to, kde jsme si informaci přečetli a přihlásíme se. K přihlášce je třeba zaslat i potřebné přílohy. Není vhodné text přihlášky zatěžovat nadbytečnými údaji, například vysvětlovánim své sociální situace.

Pomocí objednávky požadujeme určité výrobky nebo služby. Měla by zahrnovat informace o objednávaném výrobku (velikost) případně o objednávané službě (údaj o ceně a místu dodání), dále pak termín dodávky a způsob placení. Nezbytná je adresa a vlastnoruční podpis objednávajícího a u firmy razítko. Pro objednávku často používáme již hotové formuláře. Lze ji také z časových důvodů uskutečnit telefonicky. V současné době je asi nejrozšířenější objednávání přes internet.

Jméno a příjmení, titul ……………………………………………………………………… Bydliště ……………………………………………………………………………………………. Obec…………………………………………………………………………………………………. PSČ…………………………………………………………………………………………………… Kontaktní telefon……………………………………………………………………………….. Závazně objednávám odběr vody u Vaší společnosti Vodovody a kanalizace Kutná Hora. Souhlasím s podmínkami Vámi uvedenými i cenou za 1 kubík Dne……………………….. Podpis………………………………………...

Zveme bývalé žáky a všechny zájemce na Den otevřených dveří, který se uskuteční 7. září 2013 od 9:30 u příležitosti založení školy. Těšíme se na Vaši návštěvu Žáci a učitelé Základní školy v Čachovicích

Musí obsahovat, na jakou akci zveme, místo konání a přesný čas, kdy se akce uskuteční. Můžeme také připojit údaje o programu. V pozvánce se často užívají ustálená vyjádření (dovolujeme si vás pozvat, těšíme se na vaši návštěvu).

Měla by obsahovat: adresu organizace, které je žádost určena vlastní žádost a její odůvodnění, případně přílohy přesnou adresu žadatele datum podání žádosti poděkování a pozdrav podpis žadatele

Věc: Žádost o přerušení studia Vážený pane děkane, obracím se Vás s žádostí o přerušení studia na Právnické fakultě UK z důvodu zhoršení mého zdravotního stavu, který mi v současné době nedovoluje zdárně pokračovat ve studiu. Za kladné vyřízení své žádosti předem děkuji. S pozdravem V Čachovicích 3. června 2013 Veronika Horáková

Potvrzenka, stvrzenka- slouží jako dokad o zapůjčení peněz či jejich vrácení. Plná moc- potvrzení o zplnomocnění jiné osoby. V některých případech musí být notářsky ověřena. Reklamace- užívá se v případě, je-li zákazník nespokojený s nakoupeným zbožím.

HOŠNOVÁ, Eva a kol. Český jazyk pro 8. ročník. Praha: SPN, 2009, ISBN AUTOR NEUVEDEN. Dokumenty [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: