Vrty v Mostech V roce 2011 se potýkala obec Mosty u Jablunkova, jako ostatně všechny obce regionu s nebývalým suchem. Vody ve vodojemech ubývalo a hrozilo,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Advertisements

Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 (JPD2) „ Vyplňování formulářů ISPROFIN“ Jan Pokorný, DiS Centrum pro regionální rozvoj – CRR ČR 12:00 – 13:30 hod.
PRACOVNÍ REHABILITACE Osob se zdravotním postižením (§69 násl. Zák.č.435/2004 Sb.)
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Podpora vodohospodářské infrastruktury v obcích Zlínského kraje Zlín Lenka Gregorová.
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
CENTRUM PRO VZDĚLÁVÁNÍ VENKOVA „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Operační program Podnikání a inovace.  proplacená podpora: 17,2 mld. Kč  Dotace: 10 mld. Kč  Úvěry a záruky: 6 mld. Kč  Technická asistence: 1,2 mld.
Snížení energetické náročnosti ZŠ Mosty u Jablunkova Škola po opravě.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Projekt byl podpořen částkou ve výši 100% vynaložených uznatelných nákladů Reg. č.: CZ.1.10/4.1.00/
Program Podpora výstavby a technického zhodnocení infrastruktury vodovodů a kanalizaci Odbor vodovodů a kanalizací Vypracoval: Ing. Jan Žák Místo.
Datum: Zpracoval(a): Možnost zapojení obce do financování jednotlivých projektů občanů (smluvní ošetření, způsob financování)
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Chceme čistú vodu na Slovensku i Česku Kód ITMS: Začátek spolupráce: Dne bylo zástupci obou obcí podepsáno prohlášení o partnerství.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
FINANCOVÁNÍ SOCILÁNÍCH SLUŽEB V ROCE 2016 SPOLUÚČAST OBCÍ ORP NA FINANCOVÁNÍ.
„Jímání, ČS Motyčonka a výtlak surové vody“ Celková dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje : ,75 Kč Vlastní prostředky obce: ,25 Kč Začátek.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Porušení rozpočtové kázně při čerpání dotací z rozpočtů územně samosprávných celku. Ing. Michal Obrusník.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2016 Leden 2016.
ROP Moravskoslezsko v roce 2009 Ing. David Sventek, MBA Úřad Regionální rady Moravskoslezsko.
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Výbor pro národnostní menšiny zastupitelstva Moravskoslezského kraje
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji Bc. Pavel Šoltys, DiS
Stavební akce a uzavírky na krajské silniční síti
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
statutární náměstkyně hejtmana
Podpora vodohospodářské infrastruktury Zlín,
„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Železniční doprava pro kraje Praha, 28. listopadu 2016
Dotační Program Regenerace a podnikatelské využití brownfieldů
Možnosti dotací na řešení zásobování pitnou vodou
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Rekonstrukce ZŠ Mosty u Jablunkova -1.PP spojovací krček II
Údržba Jablunkovských šancí
Projektová dokumentace „Polní opevnění – Jablunkovské Šance“
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Dotační nabídka Fondu kinematografie
Dotace Kraje Vysočina v oblasti vodního hospodářství
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
„Mosty u Jablunkova – Stavební úprava a přístavba hasičské zbrojnice „
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Úvod: Pro rok 2018 vyčleněno ,- Kč
PROGRAM PODPORA VÝSTAVBY A TECHNICKÉHO ZHODNOCENÍ INFRASTRUKTURY VODOVODŮ A KANALIZACI II Ing. Jan žák.
Zdravý kraj Vysočina Marta Vencovská
Dotační příležitosti pro obce JMK
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Program na podporu lesních ekosystémů
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Transkript prezentace:

Vrty v Mostech V roce 2011 se potýkala obec Mosty u Jablunkova, jako ostatně všechny obce regionu s nebývalým suchem. Vody ve vodojemech ubývalo a hrozilo, že budeme muset zásobovat občany vodou pomocí cisteren. Vedení obce však začalo řešit situaci s déletrvajícím problémem zásobování občanů vodou již v květnu 2011 a na zasedání RO schválila provést průzkumy podzemních vod v blízkosti stávajících vodojemů. Po provedených průzkumech se RO rozhodla realizovat vrty u vodojemů „Kawulacki“ a „Centrum“. V oblasti vodojemu Šance jsou nevyhovující vrstvy podloží a je nebezpečí úniku vody. Proto obec zahájila v září 2011 zkušební vrt pro zabezpečení pitné vody v nejvíce postižené oblasti zásobované z vodojemu „Kawulacki“. Voda se naštěstí našla a došlo k propojení vodojemu a vrtu. V listopadu se na zasedání dne rozhodla rada obce pro provedení zkušebního vrtu u vodojemu „Centrum“. Tento zkušební vrt byl začátkem prosince 2011 proveden. Obec z vlastních prostředků vynaložila na oba zkušební vrty částky posílení vodovodu „Kawulacki“ ,- Kč bez DPH, ,- Kč včetně DPH posílení vodovodu „Centrum“ ,- Kč bez DPH, ,- Kč včetně DPH Celkem: ,-Kč bez DPH, ,-Kč s DPH Na jaře 2012 byla vypsána výzva na dodavatele „Filtrace vody Centrum a Kawulacki „ včetně propojení vrtu s vodojemy a vítězná nabídka byla ,-Kč bez DPH, ,- Kč s DPH. Dne se obec obrátila se žádosti přímo na hejtmana kraje o mimořádnou finanční pomoc náklady na vrty vynaložené obcí byly celkem ,-Kč bez DPH, ,-Kč s DPH Žádost o finanční pomoc ve výši 70% nákladů ,- Kč bez DPH

Vrty v Mostech Naše žádost byla úspěšná a následně byla sepsána S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje na akci „Posílení vodovodu Kawulacki a Centrum“ na celkovou částku dotace ,-- Kč, což je 70% nákladů Vlastní prostředky obce činily 30% nákladů ,-Kč

Vrty v Mostech Vrt Centrum