ROZVOJ MUŽE - Ukázka. Roste : Zodpovědnost Dávání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zdroj obrázků: Rodina  je to skupina osob nebo více skupin, spjatých pokrevními svazky, manželstvím, adopcí, kdy dospělí členové.
Advertisements

Lesní škola a školka Bezinka v Palkovicích Ivana Cviková.
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_ 5.ročník_ 10_Soustava rozmnožovací Autor : Ing.Hana Martínková, ZŠ a MŠ Hazlov Období vytvoření : leden 2012.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Seznámit žáky s vývojovými fázemi člověka. Vysvětlit změny ve vývojových fázích mladšího školního věku a především změny v dospívání. Výukový materiál.
TEN, NA KTERÉHO SE „NIKDO NEDÍVAL“. Nikdo se nedíval, a přesto... Josef byl krásné postavy, krásného vzhledu. Po těchto událostech se stalo, že se žena.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_4_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_SILÁK BIVOJ Název: SILÁK BIVOJ.
Téma: STAROVĚKÝ ŘÍM Předmět: Dějepis Ročník: 6 Klíčová slova: kultura, školství, náboženství Škola: ZŠ Náklo Autor: Mgr. Barbora Volmanová Datum: 6/2012.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc. Lucie Chojnová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_Význam a funkce rodiny TÉMA SADY: Občanská výchova.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Ludmila Kašpárková NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_VLA+PŘÍ_26.
9. Mateřská škola, Písek, Alšova Identifikační údaje o škole Právní subjekt:Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391.
O SOBNOST ČLOVĚKA. Člověk se všemi jeho psychickými, biologickými a sociálními znaky společensky významná osoba Individuální jednota biologických, psychologických.
Jízda na koni v tobě podporuje to nejlepší Jezdci jsou:  Cílevědomí  Vyrovnaní  Mají schopnost se nadchnout  Asertivní  Veselí s bohatou fantazií.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc. Lucie Chojnová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_Náhradní rodinná péče TÉMA SADY: Občanská výchova.
RODINNÉ PRÁVO Zákon o rodině. Definice Je tvořeno normami, které upravují otázky manželství, vztahy mezi rodiči a dětmi a vztahy vznikající při náhradní.
Výroba adventního věnce SEBEOBSLUHA. PROJEKT CZ.1.07/1.3.00/ JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.2.
Mgr. Petra Kiššová sociální pracovnice NZDM METRO
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Střední pedagogická škola J.H.Pestalozziho Litoměřice
Období života člověka. Období života člověka Etapy lidského života Člověk se během života mění – roste do výšky, tloustne, učí se chodit a mluvit,
Slovo života Květen 2014.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Školství v 17. a 18. století Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_32_INOVACE_07_04_Česká.
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Název projektu: Moderní škola
Název projektu: Moderní škola
ETAPY VÝVOJE LIDSKÉHO ŽIVOTA II
Pravopis přídavných jmen
Informatorium školy mateřské J. A. Komenský 3.část
Million Leaders Mandate Příručka první
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
PSYCHOHRÁTKY 02.
RECEPT NA DOBRÉ MANŽELSTVÍ
PSY 260 – Aplikovaná vývojová psychologie ROZVOD
Evaluace a hodnocení Evaluace Autoevaluace ©.
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_20_20_zdravý životní styl.
VELIKONOCE KRASLICE.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.21_Etapy_lidskeho_zivota.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola a mateřská škola Bohdalov CZ.1.07/1.4.00/ III/2
Jak nám roste krokus vnímání.
VČELA MEDONOSNÁ VY_32_INOVACE_B04
Předškolní, školní období a dospívání
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Milena Brádlová; datum:
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Petra Hejlová Číslo
DUM_003/ ČLOVĚK A JEHO SVĚT/ ETAPY LIDSKÉHO ŽIVOTA/ VYDMUCHOV/ŠŤÁSTKOVÁ/ 2012 Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace.
Vnímání, poznávací schopnosti
ANIMAL BEHAVIOUR 127 (2017) Early social isolation impairs development, mate choise and grouping behaviour of predatory mites Ester Kuželová 2017.
Co kluci potřebují J. Novotný, ZŠ MOZAIKA, Rychnov nad Kněžnou.
Kdo za to může? Ez 18,25-30.
III/2 - Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
1. KORINTSKÝM 13 Pro dnešek! Waliczkovi ♫ Zapněte reproduktory
Jablíčko se kutálelo JAK JSME SE NECHALI INSPIROVAT PODZIMNÍ PŘÍRODOU A PROCVIČOVALI VÝSLOVNOST DÍTĚTE, ROZVÍJELI JEHO TVOŘIVOST, FANTAZII, POHYBOVOU.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Karviná Etapy lidského života Mgr. Růžena Blechová.
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
mne donuť, svůj bych schoval meč a budu vítězem. Já klesám ve vřavě,
Moudra s květinou.
Agresivita jako ohrožení socializace dítěte
Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Stupeň základního vzdělávání: 1.
Růst a vývoj člověka VY_32_INOVACE_07
Zelenina – křížovka VY_32_INOVACE_19
Vychovávaný jedinec.
PRÁVA A POVINNOSTI RODIČŮ
Týrané, zanedbávané dítě, dítě z nepodnětného prostředí
ŘEŠENÍ ÚKOLŮ : LIST Č.4 – ČLOVĚK JE SOUČÁSTÍ PŘÍRODY, ALE NENÍ JEJÍM PÁNEM. NEMŮŽE POROUČET POČASÍ.NESMÍ PŘÍRODU NIČIT,PROTOŽE TÍM NIČÍ SVŮJ DOMOV. LIST.
TÉMA: ZBOŽNOST Víra je darem Ducha svatého a zázrakem nového zrození, kdy člověk zahlédne svět biblickýma očima. Zbožnost je lidská stránka víry, tedy.
Adolescence Řeháková,Hájíčková.
Transkript prezentace:

ROZVOJ MUŽE - Ukázka

Roste : Zodpovědnost Dávání

Cíl pro muže CHLAPEC MUŽ MANŽEL OTEC PATRIARCHA ZRALOST

ETAPY ROZVOJE CHLAPEC MUŽ PATRIARCHA CHAOS ŘÁDZRALOST DISCIPLÍNA TVOŘIVOST

Chlapec - Muž – Patriarcha Chlapec se učí opuštění rodičů Chlapec se učí pracovat Chlapec se učí odpočívat Chlapec se učí jít do boje Chlapec se učí být knězem Chlapec se učí mít správný postoj k financím Chlapec se učí mít správný postoj k sexu Muž si stanoví řád Muž se učí přilnout ke své ženě Muž se učí milovat svoji ženu Muž se učí být otcem Muž se učí vychovávat své děti Patriarcha rozvíjí dospělost Patriarcha rozvíjí svou lásku k Bohu Patriarcha rozvíjí lásku ke své širší rodině Patriarcha rozvíjí tvořivé vůdcovství Patriarcha rozvíjí systém dávání Další témata: Dobrý otec Výchova chlapců Obnova sil Dospívání krok za krokem (výchova v jednotlivých stádiích) …