Elektronické tržiště Gemin. Elektronické tržiště Gemin - nový systém e-tržišť jako součást soustavy NIPEZ pro zadávání VZ - regulaci upravuje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Advertisements

Elektronické tržiště ve městě – přínosy praktického využití Město Cheb Bc. Jiří Kurucz.
1. PCP (pre-commercial procurement) Zkušenosti s PCP v České republice Pavel Slípek.
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Příprava výběrového řízení 3. Dotazy.
Seminář pro žadatele IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek červen 2016.
Pilotní projekt základního registru územní identifikace a nemovitostí („PP ZRÚIN“) Vít Suchánek, ČÚZK.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Zadavatel, zakázka a řízení. 1.Zadavatel dle ZVZ: a)Veřejný zadavatel (stát, státní p.o., ÚSC, osoba ovládaná státem nebo jiným veřejným zadavatelem ve.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Informace fyzických a právnických osob na Portálu veřejné správy Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu
Základní informace o novém systému elektronických tržišť a legislativních změnách JUDr. Daniel Weinhold, Ph. D. 24. května 2012.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
PŘEHLED ZAJÍMAVOSTÍ Z KONFERENCE INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2013 Mgr. Tomáš Lechner, VŠE v Praze.
Setkání členů Rady Libereckého kraje s primátory, se starostkami a starosty obcí Rozpočet 2015 Marek Pieter Liberec,
Jak lze využít infrastrukturu CzechPOINT v rámci úřadu Mgr. Jarmila Šmardová
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Základní informace k Minimálnímu povinnému seznamu komodit povinně nakupovaných s využitím institutu centrálního zadavatele.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Problémy v zadávaní 3. Dotazy.
Seminář pro žadatele k 37. výzvě IROP „Energetické úspory v bytových domech II" Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Žadatel je povinen při výběru dodavatele projektu postupovat dle závazných podmínek v kapitole 9. Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace před podpisem.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Zavádění centrálních nákupů 1.Legislativa 2. Jednotlivé kroky centralizovaného zadávání a centrálních nákupů 3. Působnost jednotlivých.
Zadávání a kontrola veřejných zakázek Mgr. Barbora Dedková - Specialista na administraci VZ Seminář pro SC 2.1 ZVÝŠENÍ KVALITY A DOSTUPNOSTI SLUŽEB VEDOUCÍ.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
JAN FABIANEK, CS-PROJECT spol. s r.o. Konference Centralizované zadávání veřejných zakázek Praha, VYUŽITÍ ČÍSELNÍKU NIPEZ.
Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů, a datové schránky Brno KrÚ JMK.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Praha, Centralizované zadávání veřejných zakázek RNDr. Jiří Svoboda ředitel Odbor veřejného investování MMR.
Principy Základních registrů Ing. Ondřej Felix, CSc.
Ministerstvo vnitra ČR, leden 2012 Centrální nákup v resortu MV.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Radek PLATZER e-tržiště GEMIN.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Veřejná podpora, veřejné zakázky (příklady z praxe) Ing. Josef Žid.
Vyhláška č. 326/2006 Sb., o atestačním řízení pro elektronické nástroje Mgr. Martin Plíšek.
Problematika koncesí a sektorových veřejných zakázek
PROJEKT ISTI INFORMAČNÍ SYSTÉM TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY VEŘEJNÉ SPRÁVY
PŘIHLÁŠENÍ K ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB
Portál veřejné správy České republiky Empire, s. r. o
model fungování a praxe
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona.
Povinná elektronická komunikace v zadávacích řízeních
Úřad práce České republiky
Plánování ve školní tělesné výchově
METODIKA ZAVÁDĚNÍ UIS NA JINÝCH UNIVERZITÁCH
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Aplikace Monitorovací systém
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Povinnosti provozovatele střešních instalací při dodávkách přímým vedením
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Oblast: Dobré životní podmínky zvířat
Aplikace Monitorovací systém
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona.
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Informace k e-tržišti Gemin
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Seminář pro žadatele k 13. výzvě IROP „Revitalizace vybraných památek"
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/19
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Centralizované rozvojové projekty 2017
Principy fungování spolku BISON
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Informační systém základních registrů
Seminář pro žadatele k 36. výzvě IROP „Stanice IZS"
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Elektronické tržiště Gemin

Elektronické tržiště Gemin - nový systém e-tržišť jako součást soustavy NIPEZ pro zadávání VZ - regulaci upravuje usnesení vlády č. 343 ze dne (povinnost pro ÚOSS, číselník komodit, provozní řád) - webová aplikace umožňující plnohodnotnou elektronizaci zadávání VZ ve stanovených režimech (VZMR, ZPŘ) - e-tržiště splňuje podmínku „profilu zadavatele“

Provozovatel e-tržiště Gemin - koncesionář spol. Syntaxit, s.r.o. - vývoj systému spol. QCM, s.r.o. - 7 let zkušeností s el. nástrojem e-Zak (vyvíjeno ve spolupráci s MMR) - 12 let zkušeností s webovými aplikacemi a portály - zázemí odborníků pro oblast elektronizace veřejných zakázek a portálových řešení

Jaké služby Gemin nabízí Základní služby ‐ standardizované postupy při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a zjednodušených podlimitních řízení ‐ zdarma pro veřejné zadavatele i dodavatele Aditivní služby - možnost zvýšení komfortu systému - např. vytvoření analytických přehledů, schvalovací procesy, import číselníku zadavatele, školení uživatelů, vytvoření kalendáře akcí, atd. - ceník a přehled jednotlivých aditivních služeb viz Provozní řád e-tržiště - poskytování na základě samostatné objednávky On-line podpora uživatelů - k dispozici v pracovních dnech od 8 – 17hod

Základní služby VZMR a) otevřená výzva s možností hodnocení formou e-aukce ‐v rozmezí 0,5 – 1 mil. u služeb a dodávek ‐v rozmezí 1,5 – 3 mil. u stavebních prací b) zadání VZMR formou e-aukce ‐výše předpokládané hodnoty není relevantní, zadání je zcela na rozhodnutí zadavatele c) minitendr s možností hodnocení formou e-aukce ‐na základě rámcové smlouvy s více uchazeči d) uzavřená výzva s možností hodnocení formou e-aukce ‐v rozmezí 100 – 500tis. u služeb a dodávek ‐v rozmezí 100tis. – 1,5 mil. u stavebních prací e) přímé zadání ‐v rozmezí tis.

Základní služby Podlimitní řízení a) ZPŘ s možností hodnocení formou e-aukce - v rozmezí 1 – 3,256 mil. u služeb a dodávek - v rozmezí 3 – 10 mil. u stavebních prací b) minitendr s možností hodnocení formou e-aukce (vč. nadlimitních minitendrů) c) přímé zadání

Aditivní služby a) zadávání VZMR v rozmezí 0 – 5tis. BEZ POPLATKU b) základní analytické nástroje (statistiky, přehledy VZ) c) individuální školení v místě zadavatele vč. zajištění školících materiálů (v rozmezí cca 4 vyučovacích hodin) BEZ POPLATKU d) možnost rozšíření o individuální elektronický nástroj e-Zak - kompletní elektronizace VZ, - možnost implementace v rámci zajištění systému centralizovaného zadávání VZ - garance souladu s platnou legislativou - archivace VZ v rámci celého rezortu MZe - ukládání veškerých úkonů činěných v rámci procesu zadávání VZ, tzv. logování - možnost nastavení jasných pravidel a předdefinovaných scénářů dle jednotlivých úrovní a limitů VZ - vyspělé analytické nástroje e) propojení s ostatními informačními systémy organizace (datové schránky, manažerský informační systém, spisová služba, a další) f) vedení jednotného profilu zadavatele BEZ POPLATKU

Jak Gemin funguje - webová aplikace => dostupnost z kteréhokoliv místa s připojením k internetu - jednoduchý a přehledný systém správy VZ - postaven a provozován na nejnovějších technologiích => garance vysoké dostupnosti a bezpečnosti systému (šifrování datové komunikace, využívání el. podpisu…) - garantuje soulad s platnou legislativou => průvodce procesem zadávání VZ, předdefinované schvalovací procesy - automatizované propojení na ISVZ US - široká databáze dodavatelů (Centrum Holdings, Najisto.cz)

Začínáme s Geminem Registrace subjektu v systému - žádost prostřednictvím webového formuláře - po ověření žádosti a kontrole údajů potvrzení registrace a zpřístupnění systému - nutné zajištění kvalifikovaného certifikátu => zvýšení bezpečnosti systému - na webových stránkách k dispozici stručný návod pro usnadnění prvních kroků v systému - možnost obrátit se na naše centrum podpory uživatelů - nabídka individuálních školení uživatelů

Průvodce zadávacím řízením

Celým procesem přípravy VZ nás bude provázet symbol *, který označuje povinná pole. Volba „více podrobností“ nabídne kompletní přehled všech parametrů VZ. V kterékoliv fázi přípravy VZ máte možnost přerušit Vaší činnost a uložit si rozpracovanou zakázku jako koncept před její finalizací např. z důvodu zjišťování dalších informací.

Průvodce zadávacím řízením

Hlavní výhody systému - plně elektronický proces zadávání VZ ve stanovených režimech - garance souladu s platnou legislativou - široké možnosti dalšího rozšíření systému vedoucí ke zvýšení komfortu a efektivity - možnost napojení na interní systémy organizace a využití stávajících prostředků informačních technologií - vývoj systému v českém prostředí s dlouholetými zkušenostmi z oblasti veřejných zakázek a elektronických nástrojů

Děkuji za pozornost Tel.: