Praktické využití psů v zoorehabilitaci... se jmenuje předmět, který vznikl díky grantu z fondu OPPA a zdárně byl uveden do řádného studijního harmonogramu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
{ Inkluzivní vzdělávání z pohledu praktika Mgr. Jana Vrbicová „Sociologický monitoring vzdělanostních vstupů a výstupů dětí a žáků, včetně dětí a žáků.
Advertisements

Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Nalezení nejkratší vzdálenosti mezi uzly dopravní sítě Předmět: Teorie dopravy - cvičení.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Informace z ČŠI Jiří Machačný školní inspektor Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných LK ( )
Spolupráce OSPOD se školami a školskými zařízeními TENTO PROJEKT JE FINANCOVÁN Z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ.
Školní rok Změny na MŠMT  Nový ministr školství prof. PhDr. Petr Fiala, PhD., LL.M, od Náměstci: 1. Náměstek ministra Mgr. Jiří.
Studentské aktivity ZSF JU 2010/2011 Anna Staníková místopředsedkyně AS ZSF JU místopředsedkyně SR JU studentka 3 RPBP.
Canisterapie Když pes uzdravuje lidskou duši Motto našeho týmu: „Polož na mě svoji ruku a já ti ji prohřeju, obejmi mě a rozjasním tvoje srdce.“
EKONOMIKA MAJETKOVÉ DANĚ DAŇ SILNIČNÍ. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
FINANČNÍ ZABEZPEČENÍ PODMÍNEK PRO ČINNOST ASISTENTŮ PEDAGOGA.
EU peníze školám Čtenářská gramotnost - záměr  Zlepšování čtenářských dovedností a zvyšování čtenářské gramotnosti ve všech ročnících  Obnovit knižní.
„Propojení teoretické a praktické přípravy budoucích pedagogických pracovníků na UP“ KULATÝ STŮL K PEDAGOGICKÝM PRAXÍM Přírodovědecká fakulta.
Pedagogické disciplíny II. Část Aplikované. Rozdělení aplikovaných pedagogických disciplín  Školské  Mimoškolské  Na hranici školských a mimoškolských.
HTML (I) (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Proč je dobré požádat o prostředky ze šablon. Je to jednoduché Není to souboj o peníze – vyjdou na každou školu Žádost o podporu i zprávy o realizaci.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Informační a poradenské centrum ZČU
Úvod do databází MS Access (1).
Ing. Kateřina Lichtenberková
První informativní setkání
Slova se skupinami DĚ, TĚ, NĚ
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Jaké formy CLILu? Tento projekt je spolufinancován z Evropského.
Závěrečná konference Zlín,
POKYNY K ZÁPISU PŘEDMĚTŮ VE STAGu
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Název vzdělávacího materiálu
Bylinková zahrádka I. – Jak připravit bylinkový čaj
Eva Císlerová, Dis. Pohyb na ledu.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_09 sociální role
Daň z příjmů právnických osob Silniční daň veřejnoprávních poplatníků
Informatorium školy mateřské J. A. Komenský 3.část
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 1: Jablíčko
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
AUTOR: Mgr. Eva Kubíková
JUDr. Věra Honusková, Ph. D., KMP, PPP
Číslo v digitálním archivu školy
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Inspirace pro přípravu projektů do Operačního programu
Zvuky hudebních nástrojů
Program – – → 1. blok – dotazy posluchačů k prezentaci z minulého semináře, poskytování informací o dítěti, informovaný souhlas.
Pedagogická psychologie
Tlumočnické služby.
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 7: Jednotažky
LOGARITMICKÉ ROVNICE- procvičení
Program celoživotního učení Comenius
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová
Novinky v Záznamníku učitele
Život v rybníce Jana Kučerová.
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 5: Spojování zvířat
HODINY - poznej stejný čas, velikost
Od semínka k pastelkám Řešení problémů, učení   .
Informace k přednášce a semináři k předškolní pedagogice Jarní semestr 2016 Zora Syslová.
Společné informace o studiu
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Odhalení příčin studijních neúspěchů u studentů EF TUL a jejich řešení
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
Malujeme vodovkami vnímání.
Co si vezmu na….
Poznatky ze života zvířat
Sada 1 Člověk a příroda MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Metoda VTI Intenzivní forma pomoci v domácím prostředí rodiny, přímo tam, kde problém vzniká (80.léta 20. stol. v Holandsku) Rodiny, které mají obtíže.
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
Jemná motorika, koordinace ruky a oka
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Barevné korálky vnímání.
Když jsem já sloužil… Jazyk a řeč.
Základní škola a Mateřská škola příspěvková organizace
AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_01 Čas
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

Praktické využití psů v zoorehabilitaci... se jmenuje předmět, který vznikl díky grantu z fondu OPPA a zdárně byl uveden do řádného studijního harmonogramu v dubnu 2012, a to v rámci bakalářského studia oboru Kynologie a Speciální chovy. Operační program Praha – Adaptabilita spolufinancuje Evropský sociální fond. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.

Obsahem tohoto předmětu je například... Teorie výchovy, socializace a výcvik psů pro využití v zoorehabilitaci. Osobnost psovoda. Důležitost týmové spolupráce. Výběr vhodného psa pro využití v zoorehabilitaci. Využití psa pro děti a mladistvé s poruchami chování a resocializační programy. Pohled humánního lékaře na zoorehabilitaci. Využití asistenčních a vodicích psů. Základní informace o kombinovaném postižení u lidí. Etika a welfare zvířat.... a další Operační program Praha – Adaptabilita spolufinancuje Evropský sociální fond. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.

S předmětem Praktické využití psů v zoorehabiltaci bylo spokojeno 93,43 % studentů. Nelze si než přát, aby takový úspěch následoval rovněž v semestrech budoucích... Operační program Praha – Adaptabilita spolufinancuje Evropský sociální fond. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.