Základní informace: Punk je hudební a životní styl. V angličtině slovo,,Punk‘‘ znamená výtržník. Punk jako hnutí vznikal v druhé polovině sedmdesátých.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÍME, KDE DUCH HOSPODINA SÍDLÍ, KDE VANE BOŽÍ DUCH, TAM SVOBODA NÁS ZAPLAVÍ. VÍME, ŽIVOT VE SVOBODĚ DÁVÁ, ŽIVOTEM VE SVOBODĚ BOHU SLÁVU VZDÁVÁM. VÍME,
Advertisements

VÍME, KDE DUCH HOSPODINA SÍDLÍ,
LET´S DANCE 2 Street dance LET´S DANCE. Film je o : Když vzpurná Andie, která nadevše miluje Street Dance, začne studovat na Marylandské škole umění,
Aplikační téma Výchova k sexuálnímu zdraví a zdravému životnímu stylu definice “Sexuálního zdraví“ (Světová zdravotnická organizace Kadaň 1974) "Sexuální.
MÓDA a dnešní svět Blažek, Vápeník, Stejskalová, Rázková, Moudrá.
1. Láska, kterou Ježíš dává do srdcí věrným svým, láska je, jež neustává, láska k dobrým i zlým, láska, kterou žádná bouře nemůže uhasit, láska mocná jako.
Interpretace neuměleckého textu Esej III. Přečtěte si uvedený úryvek a rozhodněte: Mezi intencemi post-totalitního systému a intencemi života zeje propast:
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako doplňující výukový materiál pro žáky 3. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika.
Vytlač to!!! Vytlačil jsi to? Néé? Tlač ještě. A co teď už jsi to vytlačil? Já nejsem tlačan. Tak netlač, ale ty tlačíš. Ne ne. Ale jo jo. Ne ne. Jo jo.
Já a příroda.
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
Obsah předmětu Základní pojmy Umělecké styly
Myšlenkové základy skautingu
KONFLIKTY V MEZILIDSKÝCH VZTAZÍCH
PSYCHOLOGIE Ψ. Obsah  CO JE TO PSYCHOLOGIE CO JE TO PSYCHOLOGIE  Psychologie zkoumá Psychologie zkoumá  Proč se zabýváme psychologií? Proč se zabýváme.
VY_32_INOVACE_PSYPS14260ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Vlčí hierarchie a chování
Weissová, Krejcarová C2A
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE _2211_VO8 KONFLIKT A STRES © Mgr. Jana Báčová, 2012Masarykova základní škola Zásada, okres Jablonec nad Nisou.
Motivační témata a životní příběhy
R O Z H O D O V Á N Í Patří ke klíčovým manažerským dovednostem (ve všech oborech a oblastech života): - výroba, finance, informatika, doprava, služby,
Prokletí básníci 1 Mgr. Jitka Polišenská.
Anglický plnokrevník. Historie Anglický plnokrevník vznikl v 17. a 18. století v Anglii, aby uspokojil vášeň šlechty a jejích králů pro koňské dostihy.
ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA CO TO ZNAMENÁ? ZŠ EDEN = ZDRAVÁ SPORTOVNÍ ŠKOLA TO ZNAMENÁ: VYTVÁŘÍME PRO DĚTI ZDRAVÉ PROSTŘEDÍ.
KRÁSA KOLEM NÁS Jako kýč jsou v umění označována díla, která jsou příliš okázalá, rušivá. Jedná se také o laciné napodobeniny a nekvalitní ztvárnění určitých.
Přemýšlej o tom… Ťukni myší, abys viděl dál… Určitě to za to stojí.
Motivační témata a životní příběhy
KDYŽ TĚ CHVÁLÍM, KDYŽ SE ZTIŠÍM, JÁ VÍM, TY SÁM JSI BŮH,
Přátelství v literatuře
Zpracovala: Simona Hyková
Christian Morgenstern
Staletími krásy vzpomínáme a sníme.  byzantský styl  6. – 15. století  člověk je rozpolcen mezi řeckou uměřeností a racionalismem a křesťanskou mystikou.
Co se dozvíme? Úvod – „Děti květin“ Projevy skupiny Cestování
Teorie motivace Adéla Furiková.
Odpuštění a smíření 4 teze. 1. Proces smíření začíná u oběti cílem je obnovit lidskou důstojnost oběti, kterou viník poničil cílem je obnovit lidskou.
Ekokodex.
Lucie Dušková G a OA Chodov
Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 1. V Písmu svatém čteme, Ježíš zved.
MÍSTA, KTERÁ BYCH CHTĚLA NAVŠTÍVIT
Životní Styl Mládeže(podle průzkumu) celkově bylo 144 tázaných průzkum probíhal od do téměř všichni odpověděli bez větších problémů autor.
Subkultura Petr Machala.
ZÁSADY DODRŽENÍ ZDRAVÉHO STYLU
Malujem farmu  MALUJE:Míra,Dan,Kuba,Petr a Martin.
ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL.
V čem jsme jiní? 1. Zpravodajsko populární web s velkou dávkou virálu 2. Originální zprávy s vlastním pohledem 3. La dolce Vita celebrit 4. Pozitivní.
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Martina Steyerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_Hudební výchova – 8. ročník TÉMA: Punk, reggae,
Osobnost žáka jako jeden ze subjektů výchovně-vzdělávacího procesu Autor: Miroslav Vild.
OB21-VVP-HUM-OBN-MIK-U Trest smrti Mgr. Marie Mikulcová.
Komunikace a jednání mezi lidmi III. PROBLÉMOVÉ SITUACE A ASERTIVITA 1)Pasivita, agresivita, manipulace 2)Asertivita 3)Konflikt a jeho řešení 4)Chování.
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_14_PUNK Dějiny hudby 8. ročník
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_18_8. ročník_Drogy
Punk Mikuláš Šťastný.
Odvrácená strana Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
VŠECHNO ODPUSTIL JSI NÁM,
GLOBALIZACE.
Lidské nešvary a hudba AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Transkript prezentace:

Základní informace: Punk je hudební a životní styl. V angličtině slovo,,Punk‘‘ znamená výtržník. Punk jako hnutí vznikal v druhé polovině sedmdesátých let, hlavně v Anglii. PUNK

PUNK >.< Mnoho punkerů má blízko k anarchismu. Také se lze setkat s tvrzením že základem Punku je provokace. Hnutí je obecně velmi tolerantní k měkkým drogám, hlavně k Marihuaně.

DALŠÍ INFORMACE,,je hlavně o svobodě, o vlastních názorech a o tom že chcem žít podle sebe a ne podle ostatních. Máme svoje názory a nenecháme si od někoho do svýho života kecat. Je to taková vnitřní rebélie a pohled na svět. A dáváme to jasně najevo svým oblečením a chováním. Nechodíme oblíkaný podle módy a posledních trendů, a nechcem zapadnout mezi lidi co se snaží vypadat jako nažehlení panáčci.. U nás se každej oblíká podle sebe a podle svojí osobnosti, a ne podle toho jestli se to líbí ostatním. Radši nakoupíme v sekáči než v předraženym obchodě. Svým vzhledem se snažíme dávat jasně najevo co jsme zač. Chcem šokovat a provokovat ostatní.‘‘

OBRÁZKY