Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vytlač to!!! Vytlačil jsi to? Néé? Tlač ještě. A co teď už jsi to vytlačil? Já nejsem tlačan. Tak netlač, ale ty tlačíš. Ne ne. Ale jo jo. Ne ne. Jo jo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vytlač to!!! Vytlačil jsi to? Néé? Tlač ještě. A co teď už jsi to vytlačil? Já nejsem tlačan. Tak netlač, ale ty tlačíš. Ne ne. Ale jo jo. Ne ne. Jo jo."— Transkript prezentace:

1

2 Vytlač to!!! Vytlačil jsi to? Néé? Tlač ještě. A co teď už jsi to vytlačil? Já nejsem tlačan. Tak netlač, ale ty tlačíš. Ne ne. Ale jo jo. Ne ne. Jo jo. Podívej se pod sebe a uvidíš cos tlačil a teď vytlačil. No jo jéžiš to je ale tlačenka.

3 Podívejte se co vytlačil A pak, že nic netlačil a že není tlačan, ale co tedy je když není tlačan a vytlačil takovou tlačku???

4 Co teda je??? Co tedy je, když říká, že není tlačan? No, podle mě tlačan je a v životě toho ještě vytlačí mnoho a jak velké tlačenky a tlačky to budou záleží jen na něm a jeho náladě. Co je podle vás nevím a radši to vědět nechci. Lidi mají hrozné představy. Tak tlačte ať to vytlačíte a to co vytlačíte ať je pořádný tlačan a ten vytlačený tlačan ať je dobrá tlačenka na sváču pro ty nejhorší případy. Poslední řeč co pronesu je: Klikni

5 Tlačane!


Stáhnout ppt "Vytlač to!!! Vytlačil jsi to? Néé? Tlač ještě. A co teď už jsi to vytlačil? Já nejsem tlačan. Tak netlač, ale ty tlačíš. Ne ne. Ale jo jo. Ne ne. Jo jo."

Podobné prezentace


Reklamy Google