Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 1. V Písmu svatém čteme, Ježíš zved.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 1. V Písmu svatém čteme, Ježíš zved."— Transkript prezentace:

1 Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 1. V Písmu svatém čteme, Ježíš zved svůj hlas: panství Boží blízko, vrať se, teď je čas, panství Boží blízko, vrať se, teď je čas.

2 Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 2. Jako Mojžíš váhám, nemám vůbec nic. Bůh však vodu dá nám. Jdi a nehřeš víc, Bůh však vodu dá nám. Jdi a nehřeš víc.

3 Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 3. S Jonášem chci utéct, nemám vůbec nic. Úkol se dá unést. Jdi a nehřeš víc, úkol se dá unést. Jdi a nehřeš víc.

4 Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 4. Jako žena lehká, nemám vůbec nic. S láskou se však setkám. Jdi a nehřeš víc, s láskou se však setkám. Jdi a nehřeš víc.

5 Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 5. Pyšně sbohem dávám, nemám vůbec nic. Díky ti, zas vstávám. Jdi a nehřeš víc, díky ti, zas vstávám. Jdi a nehřeš víc.


Stáhnout ppt "Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 1. V Písmu svatém čteme, Ježíš zved."

Podobné prezentace


Reklamy Google