KATEDRA PRÁVNÍCH OBORŮ, ŘÍZENÍ A EKONOMIKY MARTIN ŠIMÁK KOLEGIUM DĚKANKY 8. ČERVNA 2012 Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávání v krizovém řízení a spolupráce s odborníky
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Ústav pedagogických věd
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Rektor Zdroj:
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Efektivní transfer technologií základní informace o projektu Národní dialog – © 2010 EF-TRANS.
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
, předsednictvo RVŠ Výzkum a vývoj na vysokých školách, problematika a hodnocení specifického výzkumu Zpracovali: Ing. J. Fischer, doc. B. Tremlová,
Hodnocení UJEP AK ČR Závěry a doporučení. Personální zajištění posilovat kvalifikační strukturu pracovišť - vytvořit realistické a kontrolovatelné plány.
EVIDENCE PEDAGOGICKÉ ČINNOSTI schůze KIV
Rada VŠ - Komise pro přípravu učitelů řešení problematiky strukturovaného studia učitelství - šetření na vysokých školách.
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Ústav pedagogických věd
Zpráva o činnosti RVŠ zasedání akademického senátu LF MU, Rada VŠ ve stálém zasedání Martin Pešl.
Vysoké školy a Národní politika výzkumu a vývoje a její realizace Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Fakulta zdravotnických studií
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Soukromé vysoké školy do Akreditaci získalo celkem41 SVŠ reálně působí40 SVŠ 1 SVŠ se spojila s VVŠ.
Studijní program Ekonomika a management
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Mise a vize VŠKV  Jediná vysoká škola se sídlem v Karlovarském kraji  Jedinečnost vzdělávacího programu neuniverzitního typu  Inovační inženýrství.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní obor MANAGEMENT garant oboru: doc. Ing. Petra Horváthová, Ph.D.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Katedra informačních systémů PhDr. Pavel Pavlík, Ph.D. Kolegium děkana - 5. května 2009 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
ŽIVOTOPIS JAROMÍR ŠTŮSEK  Datum narození:  Místo narození: Vsetín  Národnost: česká  Adresa bydliště: Litvínovská 591, Praha 9 –
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Harmonizace studia na VOŠ aVŠ Výzva na jednotný vzdělávací systém Valérie Tóthová.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Autor bakalářské práce: Martina Moravcová, DiS. Vedoucí bakalářské.
Katedra sociální práce a sociální politiky Katedra sociální práce a sociální politiky.
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
NPU I - Průběžné hodnocení 2017:
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Fakulta zdravotnických studií
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Vědeckovýzkumný informační systém
DSP Speciální pedagogika Marie Vítková
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
václav havlíček uchazeč o volbu kandidáta na rektora čvut v praze
Sociální práce TEĎ a TADY II
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
IP Alena Kopáčková (DFP)
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Transkript prezentace:

KATEDRA PRÁVNÍCH OBORŮ, ŘÍZENÍ A EKONOMIKY MARTIN ŠIMÁK KOLEGIUM DĚKANKY 8. ČERVNA 2012 Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta

Charakteristika katedry katedra podpůrná zajišťuje výuku napříč takřka všemi obory na ZSF

Pedagogická činnost výuka předmětů z oblastí:  práva a legislativy  penologie  kriminologie  ekonomiky  managementu  veřejné a státní správy  sociálně-právní ochrany  sociální práce (vybrané)  se zaměřením do sféry zdravotně sociální

Pedagogická činnost  přednášky a semináře - výuka ve 144 předmětech (STAG)  tvorba studijních opor  vedení bakalářských, diplomových a disertačních prací  účast v komisích pro konání SZZK  garance Bc. oboru Sociální práce ve veřejné správě

Zahraniční aktivity aktivní účast na mezinárodních konferencích a seminářích  Trevír (SRN)  Silberbach (SRN)  Kodaň (Dánsko)  Spišská Nová Ves (SR)…. přednáškové pobyty (včetně programu Erasmus)  Chiang Mai (Thajsko)  Magdeburg (SRN)  Odense (Dánsko)  Kemi- Tornio (Finsko)  Trnava (SR)…

Zahraniční aktivity člen KPR je v poradním orgánu Sozialakademie Haus Silberbach-Selb (SRN) člen KPR je místopředsedou představenstva Europäisches Forum für angewandte Kriminalpolitik e.V. (SRN) navázání kontaktů se zahraničními univerzitami (Chiang Mai University, PAYAP University…) studijní pobyty studentů přednáškové pobyty akademických pracovníků ZSF ERASMUS

Vědecko-výzkumná činnost KPR z podstaty není typicky výzkumně zaměřenou katedrou významný podíl členů KPR (řešitelství/ spoluřešitelství) na podaných projektech CEP i neCEP (GAČR, IGA, COST/OP VK) od r pořádání mezinárodní konference „Lidská práva v proměnách času“

Publikační činnost monografie  Sociální zabezpečení – vybrané kapitoly  Řízení organizací sociálních služeb – vybrané problémy  Vybrané kapitoly k sociální práci – Sociální práce II. … kapitoly v monografiích příspěvky v recenzovaných časopisech  Kontakt  Prevence otrav a násilí  Journal of Nursing  Fórum sociální politiky  Auspicia  Moderní řízení  DETUROPE příspěvky v recenzovaných sbornících

Personální zajištění KPR Interní zaměstnanci s úvazkem……………...17  profesor………………………………………………………………  odborní asistenti………………………………………… …16  z toho s vědeckou hodností Ph.D/CSc…………………….7 přepočteno na úvazky ……………………………………. 8 Externí zaměstnanci (na dohodu)………………….…..7  docenti………………………………………………………………..………2  odborní asistenti ………………………………………………………….5  z toho s vědeckou hodností Ph.D./ CSc. ………………………...1  členové KPR – významní odborníci z mnoha sfér aplikační praxe (justice, advokacie, vězeňství, zdravotní pojišťovna, ČSSZ, úřady práce, VÚPSV, v.v.i.)

Kariérní růst pracovníků (2011) ukončeno inaugurační řízení (1 x) (2012) příprava a zahájení habilitačního řízení (2 x) (2012, resp. 2013) dokončení studia Ph.D. (4 x)

Hlavní úkoly udržení kvality zajišťované výuky pokračující kariérní růst pracovníků udržení propojení s aplikační praxí udržení, příp. posílení stabilního jádra kmenových pracovníků plnění úkolů garanta Bc. studijního oboru - Sociální práce ve veřejné správě finalizace podkladů k akreditaci nového Bc. oboru Odborný asistent posudkového lékaře příprava akreditace navazujícího Mgr. studijního oboru – Sociální práce ve veřejné správě uspořádání 2. ročníku konference Lidská práva…. vydání monografie (sociální zabezpečení) příprava vlastního projektu/ participace na projektu

Děkuji za pozornost.