IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
(J)SDH Boskovice I Bc. Josef Jeniš.
Mezinárodní soutěž mládeže CTIF je určena pro nejméně devítičlenné kolektivy mladých hasičů. Družstva mohou být složena z dětí obou pohlaví ve věku 12.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Útržky ze života naší třídy Školní výlet Klobouky Bazén.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Setkání Co je nového? Iveta Jelínková OS JSLK 2/2011.
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Vesnice Strupčice.
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
Obec - jednotka PO zřizovaná obcí plk. Ing. Hynek Marák ředitel odboru IZS a služeb HZS Zlínského kraje říjen 2007.
Valašská Polanka Kateřina Srbová.
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk 4.6. Pionýrský dětský den s méďou.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
SDH Melč činnost 2014 Valná hromada 17.Ledna 2015.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Velikonoční hry Pozvali jsme děti z MŠ na dopoledne plné zábavy a her.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
SDH MILOVICE.
Zdeněk Sháněl Markéta Spurová FYS 2014
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE TENISOVÉHO ODDÍLU T.J.SOKOL DŘEVOHOSTICE
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Čtenářská liga Městská knihovna Sedlčany  Soutěž pro děti do 15 let  Říjen - květen  3 kategorie:  Do 9 let  9-11 let  let  2 kola hodnocení.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
V lednu jsme provozovali s podporou obecního úřadu místní pohostinství. Pravidelně jsme otevírali pátky a soboty. Provoz byl zahájen již od konce listopadu.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Vybrané sportovní soutěže organizované v rámci Hasičského záchranného sboru České republiky 2011.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
Účelová neinvestiční dotace z rozpočtu MV – GŘ HZS ČR na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
Členská základna měla 21 členů Starosta: KROTKÝ FRANTIŠEK Náčelník: BŘINEK FRANTIŠEK Podnáčelník: ČÁSTEK ANTONÍN Jednatel: PAPOUŠEK LADISLAV Četař:
Stopami dějin obce Rybníky a SDH Rybníky. Obec Rybníky.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
LIGA ZÁKLADNÍCH ŠKOL V ORIENTAČNÍM BĚHU XXXXVI. ročník.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
KTV PRŽNO Září 2016.
5.A Naše úspěchy.
Otakar Mestek, Michal Blažej
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková
Malé zimní dovádění Teplice nad Metují
KRONIKY.
IV. IVAŇSKÝ SEDMIBOJ ve zdravém těle zdravý duch
Autor: Mgr. Radana Marelová
Řád výkonu služby v jednotkách HZS podniků, SDH obcí a SDH podniků
Malé letní dovádění
KALENDÁŘ.
Pohár vědy (Science cup)
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
Členská schůze dne 8.prosince 2010.
Plavecký klub Děčín.
Infokanál obce Vigantice
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo starších žáků a dvě družstva mladších žáků. Družstvo mladších i starších žáků obsadilo krásné 2. místo.

Ve dnech 23. – 24. května proběhlo v Hranicích a ve Skaličce okresní kolo hry Plamen.

V polovině května náš sbor pořádal oslavy 110 let od svého založení, kde naši nejmenší členové kolektivu předvedli velmi zdařilou scénku.

XVII.ročník „O pohár starosty obce Osek n/B“ Červen byl na akce velmi bohatý. Poslední předprázdninovou neděli jsme pořádali pohárovou soutěž v požárním útoku. Za Osecké barvy v těchto kategoriích bojovala tři družstva a naše děti zde opětovně zazářily. Starším žákům „jen o vlásek“ utekl pohár za třetí místo.

V měsíci srpnu jsme se spíše věnovali rekreaci a zábavě. Uspořádali jsme výlet na stanici HZS a na bazén v Hranicích, navštívili hrad Helfštýn a zlepšovali své fyzické výkony v lanovém parku.

V září děti objížděly hlavně závody Velké ceny a také za odměnu jely na velice oblíbené noční závody do Bochoře, kde mladší vybojovali 14. místo z 42 družstev z celé Moravy.

3. října se pořádalo 1. kolo hry Plamen ve Vysoké. Na startovní čáru se za náš sbor postavila dvě družstva mladších, jedno družstvo starších žáků a jeden dorostenec. Družstvo starších se umístilo na velice pěkném 6. místě, v kategorii dorostenci – jednotlivci Jan Libiger vybojoval 3. místo. Děti ukázaly skvělé výkony a připravenost. Díky jejich šikovnosti se umístily mezi nejlepší týmy v našem okrese.

V současné době se pravidelně věnujeme zimní přípravě v tělocvičně. DĚKUJEME ZA POZORNOST