Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, 22. 9. 2008 snímek 1 Krajský úřad Ústeckého kraje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpráva o činnosti Státního úřadu inspekce práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Advertisements

Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Reforma veřejné správy v České republice Mgr. Oldřich Hájek.
Elektronické tržiště ve městě – přínosy praktického využití Město Cheb Bc. Jiří Kurucz.
█ Ekologizace veřejné dopravy v Ostravě-Porubě
Novinky a reakce cestujících na nabídku dálkové osobní přepravy v ČR Ing. František Vichta vedoucí oddělení koncepce a rozvoje odboru veřejné dopravy MD.
Příprava společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Martin Jareš, Ph.D. Odbor dopravy KÚ Středočeského kraje.
DOPRAVA - úvod Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Titul. Jméno Příjmení. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
1 Současný stav veřejné osobní hromadné dopravy v městech ČR a její financování Ing. Miloslav Kulich předseda SDP ČR.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
1 Umísťování symbolů a jiných uvítacích zařízení územní samosprávy při pozemních komunikacích Porada Ministerstva vnitra Praha.
Zadávání veřejných služeb v přepravě cestujících Ondřej Michalčík, František Vichta Ministerstvo dopravy Kroměříž, 29. září 2015.
CZECHBUS CNG nejlepší řešení pro čistá města Využití CNG ve veřejné autobusové dopravě Bc. Ludomír Landa ředitel ČSAD MHD Kladno a.s. 1.
Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje Odbor cizinecké policie 10. ledna 2013.
Výstupy projektu „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ Kontrolní šetření kvality sociálních služeb Mgr. Blanka Mikaušová Odbor sociálních.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Výzkum efektivnosti fungování veřejné správy Interní grant VŠP Jihlava Měrtlová - Nečadová - Kovář.
Novelizace předpisu D7/2 k organizování výlukových činností k Lenka Komínová GŘ SŽDC Odbor plánování a koordinace výluk Setkání s dopravci,
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Odbor dozoru a kontroly veřejné správy Hodnotící zpráva k výsledkům kontrol ÚSC (2010 – 2011) Ing. Marie Kostruhová.
Publikace klasifikace zdravotního stavu lesa na bázi TM Landsat pomocí webových služeb jako součást OPRL Ústav pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada44 AnotaceFormou.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_03.
Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 1 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Činnost služby dopravní policie v roce 2009 plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha 15. ledna 2010.
Činnost služby dopravní policie v roce 2011 v dohledu nad silničním provozem plk. Ing. Leoš Tržil ŘSDP PP ČR Praha 12. ledna 2012.
STS/S 09 Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina Hasičský záchranný.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
PROJEKT ISTI INFORMAČNÍ SYSTÉM TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY VEŘEJNÉ SPRÁVY
Dětský domov a Základní škola Liptál
Stávající systém kontroly při těžbě dřeva
Mgr. Jiří Starý Odbor strategického rozvoje
Reforma veřejné správy v České republice
Srovnání standardů Českých drah a vybraných IDS
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Činnost Krajského ředitelství policie Zlínského kraje v roce 2015
Systémy řízení EMS/QMS/SMS
Účetnictví – význam informací
Podpora rozvoje dopravy s využitím ROP Střední Morava
Posouzení a návrh organizace dopravy ve vybraném městě (obci)
o ochraně zvířat během přepravy a souvisejících činností …
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
Zvláštní odborná způsobilost
Nelegální migrace na území České republiky
Zpráva ČR o implementaci směrnice 1999/13/ES o používání organických rozpouštědel. Radostovice
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Policie České republiky Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje odbor služby dopravní policie plk. Ing. Jindřich Rybka BA. Statistika nehodovosti.
Globální problémy současného světa 3 – Populační vývoj, negramotnost
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
█ Ekologizace veřejné dopravy v Ostravě-Porubě
Integrovaný dopravní systém Jihočeského kraje (IDS JK)
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Statistiky kontrol v silniční dopravě v roce 2017
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Ing. Věra Fuksová, jednatelka společnosti
Integrované operační středisko – „srdce policie“
Integrovaný dopravní systém Jihočeského kraje (IDS JK)
Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Projekt Interreg V A č Mobilně a efektivně ve společném příhraničí Spolupráce policie.
Vodní autobusy a vodní taxi
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 1 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Kvalitativní prvky v autobusové dopravě a jejich sledování

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 2 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství  Obecné požadavky na dopravní prostředky  Evidence dopravních prostředků k plnění Smlouvy  Označení dopravních prostředků  Kontrolní činnost Kvalitativní prvky v autobusové dopravě a jejich sledování

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 3 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Kvalitativní požadavky  obecné požadavky na dopravní prostředky (umožňující přepravu dětského kočárku nebo invalidního vozíku, alespoň 15% stojících cestujících,...)  stáří vozidel (progresivně se zvyšující přísnost, výsledně max. 8 let)  emisní limity – alespoň Euro 3  procentuální zastoupení nízkopodlažních a klimatizovaných vozidel  stejnokroj řidiče  informační kancelář  poskytování informací telefonicky a dálkovým přístupem  operativní nasazování náhradních vozidel  dispečerské řízení provozu

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 4 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství  Možnosti kontroly kontrola pověřenými zaměstnanci odboru dopravy jednoduchá kontrola cestující veřejností  Samolepy označující objednatele (Ústecký kraj) slouží pro evidenční a kontrolní účely objednatele známka garance kvality pro cestující veřejnost Kvalitativní prvky v autobusové dopravě a jejich sledování

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 5 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství  Sledování kvalitativních požadavků Kontrola pověřenými zaměstnanci odboru dopravy Kvalitativní prvky v autobusové dopravě a jejich sledování

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 6 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství  jednoduchá kontrola cestující veřejností Kvalitativní prvky v autobusové dopravě a jejich sledování číslovačka unikátní číslo je přiděleno dle RZ vozidel zařazených do seznamů

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 7 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Samolepy na autobusy s označením Ústeckého kraje - umístění na dopravních prostředcích  Doporučené nejvhodnější místo na vozidle je jeho přední maska

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 8 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Samolepy na autobusy s označením Ústeckého kraje - umístění na dopravních prostředcích  Jednou z možností je umístění na přední boční straně vozidla

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 9 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Samolepy na autobusy s označením Ústeckého kraje - umístění na dopravních prostředcích  Jedna z dalších možností umístění samolepky

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 10 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství  V roce 2007 bylo provedeno celkem 52 kontrol v terénu.  V roce 2008 bylo prozatím provedeno celkem 27 kontrol v terénu.  V roce 2007 bylo na smluvních pokutách dopravcům uloženo celkem ,- Kč.  V roce 2008 bylo dosud na smluvních pokutách dopravcům uloženo celkem ,- Kč.  Z celkové uložené částky ,- Kč byla Ústeckému kraji již dopravci uhrazena částka ,-Kč. Kvalitativní prvky v autobusové dopravě a jejich sledování

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 11 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství  Kuriozity z kontrol  Na vozidle dopravce byla RZ jiného vozidla  Řidič jel po jiné trase než je trasa linky  Řidič neuměl ovládat odbavovací zařízení  Dopravce nasadil vozidlo jiného dopravce  Bylo kontrolováno vozidlo r.v  Na zastávce zůstalo cca 30 cestujících  Řidič bezdomovec – trvalý pobyt autobus Kvalitativní prvky v autobusové dopravě a jejich sledování

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 12 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství  Závěr  Z uvedených skutečností je patrné, že přes všechny potíže dochází k postupnému zlepšování kvality poskytovaných služeb cestující veřejnosti, zejména v oblasti zkvalitňování vozového parku dopravci. Na tomto trendu má svůj podíl i provádění kontrol a udělení sankcí Kvalitativní prvky v autobusové dopravě a jejich sledování