Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
Sekrece a účinky NO Eliška Létalová 2.LF UK 2.ročník - 9.kruh Logo vaší společnosti vložíte na snímek tak, že V nabídce Vložit Vyberte příkaz Obrázek Najděte.
Projekt internetizace knihoven Jihočeského kraje Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích Logo vaší společno sti vložíte na snímek tak, že V.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Nouzové přežití obyvatelstva a humanitární pomoc
Kontaktní a koordinační centra
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
SK CASLIN - spolupráce s JVK PhDr. Zuzana Hájková Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice Logo vaší společno sti vložíte na snímek.
Krizové řízení Krizovým řízením se rozumí souhrn řídících činností věcně příslušných orgánů zaměřených na: - analýzu a vyhodnocení bezpečnostních.
1 Citace informačních zdrojů PhDr. Zuzana Hájková Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice Logo vaší společno sti vložíte na snímek tak, že V nabídce.
Informace o přípravě Integrovaného operačního programu  Ministerstvo kultury  Ministerstvo informatiky Vít Richter Národní knihovna ČR
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Zlepšujeme ochranu obyvatelstva Investujeme do záchranářů.
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
1 Krizové řízení Seminář. Správa státních hmotných rezerv ústředním orgánem státní správy v oblastech hospodářských opatření pro krizové stavy a státních.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Možnosti investičních aktivit knihoven v příštím programovacím období Knihovny a strukturální fondy EU Ing. Radka Soukupová Ministerstvo pro.
IS IZS „ Jednotná úroveň informačních systémů operačního řízení a modernizace technologií pro příjem tísňového volání základních složek integrovaného záchranného.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky Základní informace.
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
ITI Pražské metropolitní oblasti. ITI - nový nástroj Evropské komise - Výchozími dokumenty jsou Strategie EU 2020 a návrhy nařízení Evropské komise -
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Humanitární pomoc - HZS ČR
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Snídaně starostů , Jedlí
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Možnosti využití expertní pomoci JASPERS
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
SK CASLIN - spolupráce s JVK
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor s logem své společnosti. Klepněte na tlačítko OK. Velikost loga změníte následujícím způsobem: Klepněte tlačítkem myši uvnitř loga. Na obvodu loga se objeví čtverečky nazývané úchyty. Pomocí těchto úchytů lze změnit velikost objektu. Pokud před použitím úchytů podržíte stisknutou klávesu SHIFT, budou zachovány poměry objektu.

Struktura prezentace Cíl projektuCíl projektu Gestor projektuGestor projektu Lokalizace projektuLokalizace projektu Harmonogram, etapy projektuHarmonogram, etapy projektu Financování projektuFinancování projektu

Cíl projektu Národní základna humanitární pomoci

 Projekt má za cíl zdokonalit systém logistiky v případě mimořádných událostí (vedoucí k efektivnějšímu a rychlejšímu přijímání a vysílání humanitární pomoci) a vytvořit tak potřebnou infrastrukturu, která bude garantem urychlení a zdokonalení poskytovaných veřejných služeb v této oblasti.  Projekt zahrnuje vybudování Národní základny humanitární pomoci ve Zbirohu.  Předkladatelem projektu je MV-generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky (MV-GŘ HZS ČR).

Národní základna humanitární pomoci II. V rámci projektu bude vytvořena Národní základna humanitární pomoci, která HZS ČR umožní: efektivně přijímat technickou a věcnou pomoc poskytnutou České republice, institucím, firmám, občanům a jiným příjemcům, organizovat její urychlené převzetí, roztřídění a případné uskladnění, zabezpečit efektivní shromáždění, expedici a dopravu věcné a materiální pomoci do zahraničí, zejména expedici do kteréhokoliv státu Evropské unie či jinam do světa, kde bude věcné pomoci zapotřebí.

Národní základna humanitární pomoci III. Dopad projektu:  Základna umožní zdokonalení veřejných služeb poskytovaných v oblasti odstraňování následků krizových událostí, a to zkrácením doby reakce, zvýšením efektivnosti a zlepšenou koordinací příjmu, zrychlením manipulace a distribuce humanitární pomoci.

Gestor projektu Národní základna humanitární pomoci

Národní základna humanitární pomoci IV. Gestorem a předkladatelem projektu je MV-GŘ HZS ČR. Základnu bude vlastnit a provozovat HZS. Základna bude zapojena do ostatních lokálních kapacit HZS, v krizových stavech napojena na kapacity SSHR, Ministerstva zdravotnictví ČR, atp. a bude připravena k plnému zapojení do logistických kapacit pro poskytování humanitární pomoci v rámci společného koordinovaného postupu v rámci Evropské unie.

Lokalizace projektu Národní základna humanitární pomoci

Národní základna humanitární pomoci V. K vytvoření základny bude využito stávajícího objektu v areálu HZS v obci Zbiroh, kde budou provedeny nezbytné stavební úpravy a zároveň bude pořízeno odpovídající vybavení a technika pro manipulaci a skladování věcné pomoci. Byla zvažována přeměna jiných objektů a výstavba nového objektu a po zvážení všech možností byl zvolen objekt v existujícím skladovém areálu HZS v obci Zbiroh.

Národní základna humanitární pomoci VI.

Harmonogram, etapy projektu Národní základna humanitární pomoci

Národní základna humanitární pomoci VII. Etapy projektu: 1.PŘÍPRAVNÁ FÁZE Požadavky kladené na lokalit Požadavky kladené na základnu 2.REALIZAČNÍ FÁZE Rekonstrukce nemovitosti – úprava vnitřních a vnějších ploch Přístupové dopravní trasy Dopravní a manipulační technika a drobný majetek Časový horizont =

Národní základna humanitární pomoci VIII.

Financování projektu Národní základna humanitární pomoci

Národní základna humanitární pomoci IX. Integrovaného operačního programu (IOP) Projekt bude spolufinancován z Integrovaného operačního programu (IOP) prostřednictvím oblasti intervence 3.4 Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik.

Národní základna humanitární pomoci X. Celkový rozpočet projektu je cca 85 mil. Kč ve struktuře: max. 85 % z prostředků Evropského regionálního rozvojového fondu ERDF (cca 72 mil. Kč), min. 15 % národního spolufinancování (cca 13 mil. Kč).

Informace, dotazy?? MV-generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky