Tábo ř išt ě Pod Javorovým Provozovatel: 5. p ř ední hlídka Royal Rangers T ř inec.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotoaparáty 3. ročník Zbožíznalství Fotoaparát - zařízení sloužící k pořizování a a zaznamenání fotografií - v principu 1. světlotěsně uzavřená komora.
Advertisements

Pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p Kamenný vrch v Chomutově.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Světelné jevy Je to část fyziky, která se zabývá světlem a jeho šířením. Také se používá názvu optické jevy. (optika) K pochopení souvislostí je zapotřebí.
Základní škola Emila Zátopka Zlín, příspěvková organizace, Štefánikova 2701, Zlín EU PENÍZE ŠKOLÁM OP VK Zlepšení podmínek pro vzdělávání.
Dítě jako majetek v rozvodovém řízení. Co dítě prožívá? Proč rozvod rodičů dítě tak bolí? Protože bylo zvyklé na jistotu, která najednou není. Čas rozvodu.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Obsah Generátor střídavého proudu Trojfázová soustava střídavého napětí Transformátor Přenos elektrické energie Střídavý proud v energetice 1.
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Praha, Ing. Petr Řádek Číslování vlaků - Rekapitulace Setkání dopravců a zástupců provozovatele dráhy.
Landek park s expozicí hornického muzea - - nabídka prostor na firemní akce.
Střední škola Absolventi ZDŠ, přijďte mezi nás!. Škola s více než 40-ti letou tradicí Vás ráda uvítá ve svých třídách. Co Vám můžeme nabídnout?
Člověk a svět práce Příprava pokrmů Úprava vajíček Autor: Mgr. Zdeněk Šebestík Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace.
9. Mateřská škola, Písek, Alšova Identifikační údaje o škole Právní subjekt:Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391.
Tento projekt je spolufinancován z Tento projekt je spolufinancován z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU OP vzdělávání pro konkurenceschopnost.
09/04/2015 Rizika při realizaci projektů v závěrečném období ROP SČ.
N Základní škola, Hrádek 203 Projekt: CZ.1.07/1.400/ VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_10_9. ročník_Chřipka – léčba onemocnění a možnosti prevence Autor:
Prohlídka pivovaru Jílovice. Varna Pivovar je rozdělen izolovanou přepážkou na dvě části. V první teplé části se nachází varna s příslušenstvím, ve druhé.
Návrh akvaterária pro kuňku východní (bombina orientalis)
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky buď na různé střední školy, nebo na různé obory jedné SŠ -přihlášku.
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Poměr Co je poměr. Dělení v daném poměru..
Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)
Moravská Ostrava, Ostrava
ELEKTRÁRNY.
Kurz divoké vody (KTS/KDV)
Stroje a zařízení – části a mechanismy strojů
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Hluboká nad Vltavou.
Autor: Mgr. Kuchtová Květoslava
Název: Trojúhelník Autor:Fyrbachová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Francová Alena
KUCHYŇ Ahoj, jmenuji se Adrianka a zvu vás k nám do kuchyně, která je maminčiným i tatínkovým královstvím. Tady mi uvaří pokaždé nějakou dobrotu. Jsou.
Energetický průmysl ČR 2.
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
Roční seminář pro vodoprávní úřady
Materiál je určen pro žáky od 3.třídy.
Poměr v základním tvaru.
Autor: Mgr. Karolina Pátková
AUTOR: Mgr. Bc. Alena Machulková
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
KRKONOŠE a PODKRKONOŠÍ
Zlínský kraj. Zlínský kraj Kde leží Česká republika v Evropě?
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Anglický fotograf Carl Warner vytvořil sérii fotografií, k jejichž realizaci použil pouze potraviny. Tzv. "foodscapes" (sjednocení slov, potravin a krajiny)
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
  Polohování při ošetření je důležité a nemá být náhodné, výběr polohy závisí na druhu poranění a stavu postiženého. Poloha po ošetření musí být taková,
SLUNEČNÍ SOUSTAVA Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
KARTOGRAFIE: MAPY A PLÁNY
IDEÁLNÍ KRYSTALOVÁ MŘÍŽKA
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
Poměr Co je poměr. Dělení v daném poměru..
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Výrobní středisko a jeho vybavení
Podnik s unikátním sociálním konceptem..
Vzájemné silové působení těles
VY_32_INOVACE_20_ Jednotky objemu
PŘEDZKOUŠKOVÁ PREZENTACE
Poměr v základním tvaru.
Slovní úlohy na dělitelnost
Místní poplatek z ubytovací kapacity
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Tábor SYROV 2019.
Vybavení datového centra
Táborová základna Sedlo II.
odbor 1.brněnská Klikej nabízí ubytování na turistické chatě u obce
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do baterie
Transkript prezentace:

Tábo ř išt ě Pod Javorovým Provozovatel: 5. p ř ední hlídka Royal Rangers T ř inec

Historie tábořiště  V roce 1992 se zde konal vůbec první tábor pod hlavičkou Royal Ranger.  Tábory se zde konaly do roku 1997, pak se veškeré dění na tábořišti na delší dobu odmlčelo.  Od roku 2013 je pozemek ve vlastnictví Apoštolské církve v Třinci, se kterou máme sepsanou nájemní smlouvu na dobu neurčitou.  Znovuoživení tábořiště proběhlo v r. 2014, předcházelo tomu však dva roky intenzivní práce na louce a v přilehlém lese.

Poloha a dojezd na tábo ř išt ě

Celkový pohled na tábořiště

Dojezd na tábořiště K tábořišti, které se nachází zhruba 1 km pod vrcholem Javorovým vede asfaltová silnice. Ta dále pokračuje až k samostatné turistické chatě Javorový. Abychom se ale dostali přímo na tábořiště, u budovy vodárny (cca 1 km pod vrcholem) odbočíme na lesní cestu která je tvořena betonovými panely.

Ubytování, va ř ení, apod.

 Ubytování je řešeno v 6ti tepee stanech na dřevěných postelích a 5ti stanech s podsadou. Kapacita tábořiště odzkoušena s 60 lidmi.

Zázemí kuchyně:  Kuchyňský hangár o rozměrech 5x5 m.  Vybavení kuchyně (hrnce, misky, nože,…)  K vaření je k dispozici 2x plynový sporák na PB láhev  1x kamna na tuhá paliva  Dřez s vodou

 Na tábořišti se nacházejí dvě dvoj kadibudky – suché záchody.  Umývárna je vybavena 8 výtokovými kohouty a žlaby.  Sprcha je NOVĚ řešena lázeňskými kamny a ve sprše si tak lze pomocí baterie regulovat teplotu vody.

Přímo na tábořišti jsou vybudovány dvě průtokové studny z nich je voda zachytávána do dvou IBC kontejnerů a díky soustavě hadic napájí umývárnu, sprchy a kuchyni.

Sportovní vyžití

Možnost postavit si vlastní trampolínu (o tu naši jsme už bohužel přišli) a ve spodní části louky se nachází hřiště na Ringo nebo volejbal, popřípadě i menší fotbálek apod.

Rádi se s Vámi uvidíme na našem tábořišti. Kontakt na správce: Palo Broda, tel.: : Podporují nás: