Je řada způsobů, jak obdarovat své významné zákazníky, obchodní partnery nebo odměnit své zaměstnance za výtečnou práci... Naše společnost HARAKIRI kite.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

Beckiland Firemní párty.
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Představujeme službu Samepage
- manažerská práce je závislá na lidských zdrojích - manažeři uskutečňují cíle podniku prostřednictvím svých spolupracovníků - personální management se.
Firemní kultura - změna motivační strategie
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
TANDEMOVÉ SESKOKY NEJVĚTŠÍ ADRENALINOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ VAŠEHO ŽIVOTA SKYSPORT – TANDEMOVÉ SESKOKY S PROFESIONÁLY tel.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
MOPE s.r.o. Personální agentura
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako doplňující výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika.
Proces řízení kvality projektu Jaromír Štůsek
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Leaderem ve schopnosti být společensky zodpovědný ? Libor Malý, Adato Paradigma o.s
MG Vsetín vím,kam jít..
Několik námětů a otázek k zamyšlení a výběru
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Management Přednáška 5: - Výběr a rozmístění pracovníků
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Podpora mateřských a základních škol formou šablon
Hlavní MENU  Kdo je FAJN? Je pohodová agentura, která navrhne a zrealizuje jakoukoliv akci na míru!…  Naše nabídka aneb co pro Vás můžeme udělat Incentivní.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Jak se dělá firemní image Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Zhodnocení II. zahraniční stáže Mgr. Petra Trtíková vedoucí zdravotního úseku.
EXPO 2015, Milán (IT), Nabídka spolupráce na prezentaci Jihomoravského kraje.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Domov Sue Ryder, o.p.s. „Šance pro důstojné stáří“ Mgr. Michaela Hronová, Domov Sue Ryder, o.p.s. Michelská 1/7, Praha 4 Tel:
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
Psát není tak složité, aneb pojďte s námi tvořit Metodický portál.
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Cacio Otázky z personalistiky pro IT Manažery: Jak vybrat vhodné pracovníky.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
LP catering & events s.r.o.
Představení společnosti na MFF UK
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Vítáme Vás.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza motivačního a stimulačního systému ve vybraném podniku.
Assessment centrum.
Žákovský parlament 1.stupeň
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Vítáme Vás.
Vítáme Vás.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Benefity.
Assessment centrum.
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Je řada způsobů, jak obdarovat své významné zákazníky, obchodní partnery nebo odměnit své zaměstnance za výtečnou práci... Naše společnost HARAKIRI kite kurzy Vám přináší způsob nový a zcela originální... …kiteboarding, snowkiting a buggykiting kurzy!

Nechte se táhnout kitem pomocí větru, zažívejte s kitem báječný relax a pocity naprosté svobody! S kitem si užijete zábavu plnou adrenalinu po celý rok: na suchu na kolečkách, s deskou na vodě i na sněhu na lyžích nebo na snowboardu! Rychlost při jízdě, výšku při skocích, spoustu zábavy, 100% adrenalin a hlavně 100% bezpečně můžete zažít jen s HARAKIRI kite kurzy a s kitem nad hlavou!

Jsme dynamická firma, v roce 2003 jsme připravili naši první ucelenou a profesionální nabídku - HARAKIRI kite kurzy - kiteboarding, snowkiting, buggykiting a landkiting kurzy. Od té doby jsme se stali největší kite školou v Česku a na Slovensku. Našimi HARAKIRI kite kurzy prošly stovky spokojených kurzantů. Největší důraz vždy klademe na bezpečnost klientů a na „fun factor“, který naše kurzy přinášejí.

Ať už jste malá firma nebo velká společnost, jistě je Vašim cílem posílení loajality spolupracovníků, zvýšení jejich motivace a pracovního nasazení, posílení týmového ducha. Bez pochyby si Vaši nejlepší zaměstnanci také zaslouží tu nejlepší odměnu. Náš kite kurz nemusí být jedinou součástí celého programu, mohou to být také různé týmové soutěže a aktivity za dohledu odborných pracovníků včetně závěrečného hodnocení jednotlivců nebo týmů, firemní školení či semináře s projekční technikou, občerstvením atd. Pokud je tomu tak, rádi Vám připravíme ucelený program, který se jistě setká s velkým úspěchem nejen u Vašich zaměstnanců.

Bez pochyb je loajalita Vašich obchodních partnerů a zákazníků více než důležitá. Toto si velmi dobře při plánování našich Kite firemních akcí pro obchodní partnery a zákazníky uvědomujeme. Plánujeme je spolu s Vámi zodpovědně, ať už jde o pouhý jediný den nebo intenzivnější akce, ať již se rozhodnete pro firemní akci v Česku nebo v zahraničí. Posilte zákaznické pouto a budujte úzké vztahy mezi Vámi a Vašimi partnery, kteří jsou pro Vás tak důležití! S námi je to snadné díky příjemnému a přátelskému prostředí.

Scénář Kite firemní akce se zpravidla skládá z hlavního nosného programu, volného doprovodného programu a odborného programu. Samozřejmostí je po celý den zajištění občerstvení dle Vašich požadavků od nápojů všeho druhu až po ucelené menu, grilování apod. Nosný program HARAKIRI kite kurz dle Vašeho výběru - snowkiting, buggykiting i kiteboarding. Volný doprovodný program Trampolíny, stolní fotbal, vyjížďky na velbloudech... Odborný program Prezentace Vašich nových produktů, plánů, věrnostních programů apod.

Jakýkoliv náš HARAKIRI kite kurz nebo firemní nebo teambuildingovou akci můžete věnovat jako skvělý dárek! Vše je možné využít i zcela anonymně, tedy jako dárky pro různé věrnostní a bonusové programy, zákaznické akce, soutěže apod. K těmto účelům slouží dárkové balení našich kite kurzů ZÁBAVA PLNÁ ADRENALINU.

Look Magazín, č. 8/2007, Nina Nováková “…následují rozjezdy, kdy je nutné z vody vyjet šikmo. Na několikátý pokus se mi to podaří. Opojená úspěchem jedu s endorfiny na maximum! Křičím radostí... Nabitá adrenalinem při cestě do Čech uvažuji nad tím, proč kituje tak málo holek. Není to fyzicky náročné, i já kancelářská krysa jsem to zvládla v pohodě.“ Snow Magazín, č. 25/2006, Petr Socha „Měli jsme díky Harakiri týmu možnost se do tajů snowkitingu ponořit a byli jsme uchváceni. Za pouhé dva dny jsme lítali za drakem v endorfinové zálivce. A nejen my, dokonce i něžná děvčata bez větších sportovních ambic našla ke drakovi pozitivní vztah překvapivě rychle." Více informací o našich HARAKIRI kite kurzech, fotky z našich kite kurzů a kite videa najdete na

HARAKIRI kite kurzy Ing. Petr Grochal Havlíčkovo nám Ostrava Česká Republika Tel.: