Soutěž o informační centrum roku. Čtyři roky úspěšné spolupráce První soutěž ve spolupráci s vydavatelství VLTAVA- LABE-PRESS proběhla v roce 2009 Od.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Advertisements

Analýza fungování institutu dohod o výkonu pěstounské péče v ČR SocioFactor s.r.o.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
PODNIKÁNÍ VY_32_INOVACE_POD_20. Obsah Základní pojmy Právní úprava Podnikání podle živnostenského zákona Obchodní společnosti Družstva Státní podnik Neziskové.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Česká asociace organizátorů veřejné dopravy - ČAOVD. S cílem koordinovat úsilí vedoucí ke zlepšení podmínek pro rozvoj integrované dopravy v České republice.
Redukce lůžek Existuje prostor pro redukci lůžek akutní péče?
Prodej zážitků a turistických atraktivit na Broumovsku v praxi Barbora Brandejsová ck.broumovsko s.r.o.
Informace fyzických a právnických osob na Portálu veřejné správy Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
Mapování potřeb regionů ve vztahu k činnosti středisek výchovné péče a zařízení ústavní a ochranné výchovy POHLEDEM PRACOVNÍKŮ ORGÁNŮ SOCIÁLNĚ PRÁVNÍ OCHRANY.
DEN ZEMĚ –orientační závod Autor: Mgr. Ivana Tesařová.
_ Institut turismu České republiky - oddělení pro regionální a mezinárodní vztahy Ing. Monika Palatková generální ředitelka CzT
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
 Co je to cestovní ruch?  Cestujeme s cestovní kanceláří, cestovní agenturou nebo individuálně  Návštěvnost České republiky  Cestovní ruch Jihomoravského.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Jak vydělat na placeném obsahu motejlek.com. Vize Vybudovat internetový mediální dům postavený na nepostradatelných, nezávislých a naprosto seriozních.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
ČESKÁ REPUBLIKA I. Česká republika - mapa STÁTNÍ SYMBOLY Velký státní znakMalý státní znak.
Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů, a datové schránky Brno KrÚ JMK.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 1.2 Bezpečnostní předpisy.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
HTML (I) (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Projekt „Systém podpory prevence vybraných nádorových onemocnění v ČR - Screeningové programy“ Financováno z Integračního operačního programu (IOP) ( )
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
PŘIHLÁŠENÍ K ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Lenka Lehká
KAM po Česku Travel EYE OPEN Czechia Pražský přehled kulturních pořadů KAM na výlet speciál KAM edition.
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_05_CÉVNÍ SOUSTAVA
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina..
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Internet.
Česká republika Naše vlast
Spolupráce obce a ÚP ČR v Litvínově v SVL
Úvod do tržní hodnoty a hromadného oceňování
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_04_DÝCHACÍ SOUSTAVA
Utkání PhDr. Vladimír Süss, Ph.D.
INTERNET Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Přístupový systém aneb kontrola vstupů
Správa rozhodčího v informačním systému FIS
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
TŘI PROJEKTY V JEDNOM.
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Konstantin a Metoděj v České republice.
Středočeský kraj Pravidla soutěže = poznávací soutěž = START!
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: praktický lékař pro děti a dorost 2007–2016 NZIS REPORT č. K/18 (08/2017)
VY_32_INOVACE_44B_TÁBORSKO - CHOUSTNÍK
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: nukleární medicína 2007–2016 NZIS REPORT č. K/23 (08/2017)
Středoškolská soutěž ČR v kybernetické bezpečnosti
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: ortopedická protetika 2007–2016 NZIS REPORT č. K/20 (08/2017)
Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
Regionální informace jako přidaná hodnota katalogu krajské knihovny
Naše vlast Anotace: Materiál je určen k výuce věd ve 3. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se státními symboly ČR, s polohou ČR v rámci Evropy a s našimi nejbližšími.
Střední průmyslová škola Ostrov
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: anesteziologie a intenzivní medicína 2007–2016 NZIS REPORT č. K/10 (08/2017)
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Hodnocení informačního střediska
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
ANOPRESS IT Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
JARNÍ TRHY 2019.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Připojení knihoven k Internetu
Workshop Trendy v designu webových stránek
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Transkript prezentace:

Soutěž o informační centrum roku

Čtyři roky úspěšné spolupráce První soutěž ve spolupráci s vydavatelství VLTAVA- LABE-PRESS proběhla v roce 2009 Od počátku měla samostatnou stránku Návštěvníci stránek zde najdou: - Veškeré informace o soutěži - Aktuální články o informačních centrech - Hlasování o nejlepších infocentrech po krajích - Články o cestování

Obsah stránek na Deníku.cz

Průběh soutěže Hlasování probíhá v letní sezóně, v posledním ročníku to bylo od 15. června do 31. července Hlasovat lze jednou z jedné IP adresy Z pravidel: První tři turistická informační centra (TIC) v každém kraji s nejvyšším počtem platných hlasů budou posouzena na kvalitu obsluhy návštěvníků. Pro posouzení kvality obsluhy a poskytovaných služeb bude použita metoda hodnocení mystery shopingem (utajenou návštěvou). Pokud nebude u žádného TIC hodnocení nižší než 70 procent, bude pořadí prvních tří informačních center zachováno. V tom případě je vítězem soutěže v daném kraji informační centrum s nejvyšším počtem platných hlasů.

Hlasování Stránky v době soutěže navštívilo 85 tisíc lidí. Právě tolik lidí se dozvědělo o práci infocenter. Každý v průměru zhlédl tři stránky. Na soutěž neslibující žádný prospěch pro návštěvníka stránek je to úspěch. Hlasování je chráněno vůči útokům robotů.

Deník.cz – silný partner V průměru za loňský rok každý měsíc dosáhl 1,293 milionu reálných uživatelů (zdroj: Netmonitor.cz) Jde o skutečný počet lidí – data jsou očištěna o případy, kdy si člověk prohlíží tytéž stránky z různých IP adres (ráno z domova, cestou v mobilu, z pracovního počítače) Tito lidé každý měsíc zhlédnou 51,632 milionu stránek

Rodina regionálních deníků Deník.cz není jen celostátní zpravodajský internetový deník Patří pod něj i dalších 71 regionálních webů (Pardubický deník, Mostecký deník, Hodonínský deník, Českokrumlovský deník, Moravskoslezský deník…)

Rodina regionálních Deníků Na jednotlivých regionálních Denících můžete denně sledovat nejaktuálnější zprávy ze svého okolí. Publikují i některé informace, které nabízejí turistům infocentra: tipy na výlety, novinky v provozování památek atd. Silná stránka Deníku.cz: na svých stránkách soustřeďuje kauzy, které hýbou děním v České republice

Rodina regionálních Deníků

Rozvoj Deníku.cz Návštěvnost Deníku.cz loni vzrostla o 18 procent. Počet zhlédnutých stránek vzrostl o 21 procent. Podobný růst vykazuje ze zpravodajských webů pouze Blesk.cz Deník.cz je nejrychleji se rozvíjející zpravodajský portál v ČR

Nové projekty Deník.cz rozvíjí i nabídku další služeb: - Autopronas.cz - Vzpomínej.cz - realitní web - web Moje peníze

Unikátní web – Vzpomínej.cz

Děkuji za pozornost Václav Dvořák