GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1. První přihlášení, aktivace účtu
Advertisements

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
Počítač – základní ovládání Název materiálu: VY_INOVACE_xxx_pocitac_ovladani Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Vzdělávací oblast: Informační a komunikační.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Vizuální Systém Fotbal
Polycom® RealPresence® Desktop
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
WINDOWS II Jak co otevřít v daném programu
SmartPhone start - Apple iPhone
WebEx ~ Jak se připojit k online webináři
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
Ekonomický informační system premieR - INSTALACE
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
2 Ing. Jan Keprt Centrální správa uživatelů 3 Jak to bylo dosud Bylo třeba nastavení uživatelů provést zvlášť, v každém modulu samostatně. Uživatel si.
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Popis a ovládání Plocha I
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
Základní pojmy v informatice –II.
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček. Konfigurace Windows VY_32_INOVACE_10_1_05_AP.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Základní nastavení systému
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Ovládací panely Šablona 32 VY_32_INOVACE_1_7_Windows-ovládací panely.
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Název školy Střední škola hotelová aslužeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název DUMuINF S.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
WINDOWS 8.1 Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Přihlášení na uživatelský účet na stránce: V munu vybereme „Sign In“ V přihlašovacím okně vyplníme registrační a heslo.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
PRACOVNÍ PLOCHA Vasyl Lutsak.
Postup instalace produktu
Spuštění programu ve windows
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
ORCID - Open Research and Contributor ID
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Postup instalace - GALAXY
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Program Software602 Form Filler
Transkript prezentace:

GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek (ISDS)

Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite Pro spuštění aplikace musí být na počítači nainstalována komponenta operačního systému Windows NET. Framework 2.0 Pokud nebude nainstalována aplikaci se nepovede spustit. Lze ji stáhnout z oficiálních stránek Microsoftu zdarma. Odkaz: aab15c5e04f5&DisplayLang=cs

Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite Zvolením tlačítka budeme pokračovat v nastavení programu. Po spuštění programu, například pomocí zástupné ikony na Ploše či z nabídky Start, se po kontrole existence vyšší verze programu otevře úvodní okno.

Založíme uživatelský účet, a to vyplněním příslušných polí, přesně tak jak se později uživatel bude do aplikace hlásit. Heslo je nutno si zapamatovat a udržovat v tajnosti. Zvolením tlačítka budeme pokračovat v nastavení programu. Volbou tlačítka se vrátíme na předchozí obrazovku Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite

Po úspěšném vytvoření uživatelského účtu a stisku tlačítka se přihlásíte do aplikace, použitím právě zadaných údajů. Zvolením tlačítka budeme pokračovat v nastavení programu. Volbou tlačítka se vrátíme na předchozí obrazovku Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite

Uživatelé jsou pro snadnější práci přeplněny v roletce. Heslo neviditelné, tajné. Lze zvolit zda se má program příště spouštět bez zadávání přihlašovacích údajů. Pamatovat si heslo – přihlásit se automaticky. Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite

Vytvoření nového připojení k Datové schránce Volbou nového připojení k Datové schránce Vás program vede k jejímu úspěšnému připojení. Jako první ve volba ostrého provozu či testovacího prostředí. Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite

Vytvoření nového připojení k Datové schránce Ve druhém kroku zvolte způsob přístupu do Vaší datové schránky. Záleží zda jste si zřídili tzv. bezpečnější způsob přihlašování do ISDS a to přikládáním certifikátu zřízeného u provozovatele systému Datových schránek. Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite

Vytvoření nového připojení k Datové schránce Po vyplnění obdržených údajů identifikace Datové schránky, máte možnost provést test připojení. Bude li úspěšný nic nebrání připojení nové schránky dokončit. V opačném případě údaje musíme opravit. Dáváme si pozor na zadání ID osoby nikoli ID celé schránky, zadání platného hesla, diakritiky nebo zapnuté numerické klávesnice, atd. Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite

Vytvoření nového připojení k Datové schránce Zpřístupnila se nám možnost Přijmu Datových zpráv. Volbu v menu, toolbaru nebo pravé části obrazovky se zprávy stáhnou, uloží do počítače a můžete s nimi dále pracovat. Číst, odpovědět, uložit na disk, archivovat, přeposlat kolegům, ….. Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite

Vytvoření nového připojení k Datové schránce Stejným postupem založíte Dalšího uživatele či připojíte další Datovou schránku do které máte nastaven přístup. Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite

Profil došlé Datové zprávy Prvotní spuštění aplikace - Gordic DSO - ISDSlite

Kontakt Telefon: v případě nouze GORDIC ® spol. s r. o. Erbenova JIHLAVA tel.: fax: Pokud se vyskytl jakýkoliv problém kontaktujte Nás