DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM, BIŽUTERIÍ A VÁNOČNÍMI OZDOBAMI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fórum podnikatelů v CR. Rozdělení podle místa bydliště Liberec69,00% Jablonec14,00% Česká Lípa7,00% Semily5,00% Slovensko1,00% Frýdlant1,00% Polsko1,00%
Advertisements

Učebnice: Český jazyk v kostce, str. 18 a další. je-li součástí názvu další vlastní jméno, zachovává si rovněž své velké písmeno Spolková republika Německo,
Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
Slovácko Města Slovácka nad obyvatel Autor: Martin Fridrich.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Klenotnické zboží a bižuterie Zbožíznalství 3. ročník.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Název školy ZŠ a MŠ, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Tereza Jechová Název:VY_32_INOVACE_17_LIBERECKY_KRAJ Předmět ZEMĚPIS.
Prezentace studentské společnosti FimArt, o. s. – FimArt, o. s. – studentská společnost.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Český svaz ochránců přírody – Regionální sdružení Iris EVP Den Země Exkurze Semináře Besedy Den stromů Zlatý list Tvořivé dílny Vycházky Ukliďme si svět.
Neziskové organizace Motto: „Abychom zbohatli materiálně, musíme nejprve zbohatnout v mysli.“
Něco o kraji Rozloha: 4757 km2 Krajské město: Hradec Králové Královéhradecký kraj leží na severovýchodě České republiky u hranice s Polskem. Malá ukázka.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_5.3.9 Manufaktury a první stroje Téma: Člověk a jeho svět - Dějiny.
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
OSTRAVA AUTOR: MICHAL GŘEŠEK. Poloha města MAPA MĚSTA Praha 380km Slovensko 50km 15km Polsko D1.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU/CZECHTRADE Regionální exportní místa CT PhDr. Adriana Dohnalová.
Cíle a činnost SUUK. KDO JSME? o Největší studentská organizace na UK o Zastupujeme 32 spolků UK ze 17 fakult Univerzity Karlovy o Naší hlavní činnosti.
Kateřina Janovská.  Prodlužující se věk odchodu do důchodu = nutnost podávat plný pracovní výkon v seniorském věku  + zatížení v domácnosti + častá.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Navíjení Obor:Elektrikář.
SOLIDARITA NEJEN PENÍZE Tomáš Fendrych, Střešovice Jak dojít k odluce a příliš neklopýtat aneb Pražský seniorát na cestě k samofinancování
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Vánoce Zpracoval: Marcel Doman. Vánoce Vánoce se slaví na celém světě a my víme, kdo kde nosí dárky, co servírují na vánoční stůl, i jaké dodržují zvyky.
Anna Kvasničková. DEFINICE Vánoce jsou křesťanské svátky narození Ježíše Krista. S Vánoci souvisí doba adventní, která jim předchází a slouží jako příprava.
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina..
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Identifikátor materiálu: EU
inzerce v časopisu ATLETIKA
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
POVĚST Žil skutečně rytíř Bruncvík?
KONCEPT NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Science centrum Lázně Chomutov???
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Tato prezentace byla vytvořena
LIBERECKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-28 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
O NÁS Naší snahou je podpořit zviditelnění, zachování a rozvoj
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Marketing, reklama a sponzoring ve sportu
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
VY_32_INOVACE_43A_STÁTNÍ SVÁTKY A VÝZNAMNÉ DNY V ČESKÉM KALENDÁŘI
Exkurz do historie a kultury Romů
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Jablonec nad Nisou Poznávání města.
EU_32_sada1_08_SV_Advent_Cup
OP VK Využívání ICT Sada č. 3 - Z - 8. ročník
karel oliva Akademie věd ČR
Jablonec nad Nisou Jablonec nad Nisou (německy Gablonz an der Neisse, polsky Jabłoniec nad Nysą) je město na severovýchodě Čech nedaleko (asi 13 km) od.
Mezigenerační s dobrovolnické centrum TOTEM, z.s.
Žákovský parlament Vypracovali: Vojtěch Halík, Anna Adámková, IX.A
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Živá knihovna povolání
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
K jednotlivým písmenům uveďte kraj nebo stát:
Co znamená Předsednictví ?
JARNÍ TRHY 2019.
Zájezd do Holandska Anna Sedláčková 4.A.
Srdečně vítejte ve světě financí.
Státní zdravotní ústav Praha Centrum podpory veřejného zdraví
Liberecký Kraj Ondřej sedlák.
Transkript prezentace:

DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM, BIŽUTERIÍ A VÁNOČNÍMI OZDOBAMI

navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor

SVAZ VÝROBCŮ SKLA A BIŽUTERIE sdružení 50 bižuterních a sklářských firem součástí jsou čtyři odborné střední školy a Muzeum skla a bižuterie působí v regionu, který je pro bižuterii a sklo tradiční SVSB reprezentuje zájmy členských firem a bižuterního průmyslu

Svaz výrobců skla a bižuterie - MARKETINGOVÉ AKTIVITY Módní přehlídka MADE IN JABLONEC Prodejní centrum PALACE PLUS – česká bižuterie a sklo Výstava KŘEHKÁ KRÁSA Turistický projekt DO JABLONCE ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ Turistický projekt ČESKÉ VÁNOCE

2 PREMIÉRY 1500 DIVÁKŮ MÓDNÍ PŘEHLÍDKA MADE IN JABLONEC 2016 velká prezentační akce svazových firem a významná společenská událost regionu

PALACE PLUS – česká bižuterie a sklo Prodejní centrum SVSB téměř 700 m² prodejní plochy druhů bižuterie od 30 regionálních výrobců polotovary k hobby výrobě bižuterie prodejní místo společnosti PRECIOSA výběr skla vánoční ozdoby TVŮRČÍ DÍLNY PŘEDVÁDĚNÍ VÝROBY SEMINÁŘE O MÓDĚ

PROJEKT ČESKÉ VÁNOCE prezentovat výrobu tradičních vánočních ozdob zviditelnit obor vánočních ozdob přilákat návštěvníky do Jablonce nad Nisou soustředěná nabídka foukaných a perličkových vánočních ozdob předvádění foukání a dekorování předvádění výroby perličkových ozdob předvádění výroby dekorací z umělých květin

HLAVNÍ AKCE V ROCE 2016 KŘEHKÁ KRÁSA 2016 – SAMOSTATNÝ PAVILON NA VÝSTAVĚ 11 – VÝSTAVA V CZECHTOURISMU – ORBIS PROSINEC 2016 PŘEDVÁDĚNÍ VE ŠKODOVĚ PALÁCI V PRAZE – PROSINEC 2016 REGIONÁLNÍ PŘEDVÁDĚCÍ AKCE (NAPŘ. STRAKONICE 2 – )

MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU - státem zřizované muzeum s celostátní působností pro oblast skla a bižuterie

KONTAKTY Svaz výrobců skla a bižuterie T: E: Palace Plus – česká bižuterie a sklo T: , E: Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou T: E:

DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM, BIŽUTERIÍ a vánočními ozdobami …jsme jen hodinu jízdy od Prahy! …máme co ukázat! …máme rádi návštevy! ˇ