Canbimat Více-komponentní lisování Negri Bossi představuje novou řadu hydraulických lisů pro lisování více materiálů najednou, nazvanou Série CanBiMat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elektromagnetická slučitelnost. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Advertisements

Sedm základních nástrojů řízení jakosti. Kontrolní tabulky Vývojové diagramy Histogramy Diagramy příčin a následků Paretovy diagramy Bodové diagramy Regulační.
2.1 Pevný disk Fyzická struktura  plotny  záznamový materiál  č/z hlavičky  prachotěsný obal  motorky otáčení ploten  plotny na jedné hřídely.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Elektrická kamna 1.
 Anotace: Materiál je určen pro žáky 9. ročníku. Slouží k naučení nového učiva. Vysvětlení zapojení a činnosti ledky, schematická značka ledky a obrázky.
  Pevný disk (HDD – Hard Disk Drive)  Používá se k dočasnému nebo trvalému uchovávání dat pomocí magnetické indukce.  Jeho předchůdci byli magnetická.
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
VY_32_INOVACE_AUT2_15 Posilovače řízení. Posilovače řízení snižují ovládací sílu řidiče na volant. Pro vytvoření posilovacího účinku se využívá energie.
Company overview Negri Bossi je částí Mezinárodní skupiny ACMI IMOLA. Kooperativní společnost SACMI Imola byla založená v roce 1919 s hlavním sídlem v.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
1.4 Datová rozhraní.  slouží pro připojení paměťových medii nebo jejich mechanik  rozeznáváme 3 typy : IDE sériová ATA SCSI.
REGÁLOVÉ ZAKLADAČE - jsou skladovacím zařízením, které zajišťuje obsluhu regálů v úzkých manipulačních uličkách - navazují na stohovací jeřáby - jejich.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Komunikace řídících jednotek I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Flash Robot společnosti Negri Bossi. Negri Bossi se spojila se světem automatizace výrobou 3 osých servořízených robotů, určených pro použití u vstřikovacích.
Maticové počítače. Při operacích s maticí se větší počet prvků matice zpracovává současně a to při stejné operaci. Proto se pro tyto operace hodí nejlépe.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_225 AutorMgr. Romana Rybiařová.
1.3 Sběrnice (bus). sběrnice  sběrnice = skupina vodičů  slouží pro propojení a komunikaci jednotlivých obvodů a přídavných karet  činnost na sběrnicích.
Technologie počítačů 4. Sběrnice © Milan Keršlágerhttp:// Obsah: ● ISA, EISA, VL-BUS,
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Rozhraní a porty Jsou to prvky, které vytvářejí rozhraní mezi počítačem a periférním zařízením.
Stavební výkresy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_01
model fungování a praxe
Možnosti připojení k internetu
Termika – Fotovoltaika
Hmyzí hotel Kde kdo bydlí?.
Technické vybavení počítače - Počítač PC
Podpora v nezaměstnanosti
Proudové chrániče.
Stroje a zařízení – části a mechanismy strojů
Rozvíjení systémů a aternativní systémy Ing. Pavel Jirman.
RASC Standardy řízení služeb
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
Povinnosti provozovatele střešních instalací při dodávkách přímým vedením
Edgecam.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Monitory Monitor je základní výstupní elektronické zařízení sloužící k zobrazování textových a grafických informací.
Další součástky s jedním přechodem PN
Jednočipové počítače – aplikace I2C sběrnice
První matematická lekce
Číslicová technika.
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
2. P marketingového mixu Cena. 2. P marketingového mixu Cena.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Management Přednáška 7, 8: Plánování.
Vykazování postupu nebo stavu
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Vytápění Mechanické odvaděče kondenzátu
Regulátory spojité VY_32_INOVACE_37_755
Digitální učební materiál
První matematická lekce
Přídavná zařízení.
Etické kodexy v praxi Pavel Seknička.
Číslicové měřící přístroje
Fyzika 7.ročník ZŠ Tření, Třecí síla Creation IP&RK.
Průmyslové rozvody.
Optimální pořadí násobení matic
Elektrické napětí Spolehlivost dodávky elektrické energie
Výroba UTP kabelu s konektory RJ-45 pro připojení počítače k síti
Programovatelné automaty (Programmable logic controllers – PLC)
Aktualizace úrokových sazeb u komerčních úvěrů
Přídavné karty.
Mistrovská zkouška Jednání Sektorové rady
Kmity, vlny, akustika Část II - Vlny Pavel Kratochvíl Plzeň, ZS.
vedoucí bp: Ing. Jan Blata, Ph.D.
Porovnání modelů SYMOS’97 a ATEM Emisní model MEFA
Praktické přínosy WEP pro české podniky
Teorie chyb a vyrovnávací počet 2
Přesný analogový generátor několika tisíc různých barevných světel
Transkript prezentace:

Canbimat Více-komponentní lisování Negri Bossi představuje novou řadu hydraulických lisů pro lisování více materiálů najednou, nazvanou Série CanBiMat (CANbus Bi- Material), s druhou vstřikovací jednotkou umístěnou vertikálně na pevné desce a pokud je aplikovaná třetí vstřikovací jednotka, pak je umístěna ze zadní strany. Tato série lisů je modulární rozšíření velmi dobře na trhu zavedené řady Canbio, která používá technologii bus umožňující distribuční kontrolní systém.

Série CanBiMat Distribuční kontrolní systém přináší výhody vztahující se k rychlé době odezvy, vysoké spolehlivosti, zjednodušení elektronického systému a vodičů lisu, eliminuje analogické zařízení, synchronní přenos informace mezi elementy připojenými k bus. Distribuční kontrola dle posledně zmíněných výhod má částečnou důležitost pro rozvoj série CanBiMat. Řada : V 85 V 110 V 160 V 210 V 270 V 320

Přídavné vstřikovací jednotky jsou připraveny s elektrickým zařízením požadovaným pro svou vlastní funkčnost (tj. digitální I/O pro topení válce a solenoidy atd.). Toto zařízení je namontováno v kompaktní elektrické skříni na zadní straně vstřikovací jednotky. Toto dálkové I/O je zapojeno přes linku CANbus k hlavnímu kontrolnímu systému. Tak jednoduchým uzavřením druhé vstřikovací jednotky do pole bus na lise, jsou všechny požadované funkce druhou vstřikovací jednotkou dostupné. Stejně tak jsou lisy Canbio vybaveny softwarem pro třetí vstřikovací jednotky jako standard. Série CanBiMat

Vertikální vstřikovací jednotka je umístěna na lineárních ložiscích a horizontální ploše tak, aby se mohla jednoduše posouvat pryč z prostoru formy k usnadnění výměny formy nebo pro činnosti jako u standardní jedné vstřikovací jednotky. Toto umožňuje extrémně flexibilní řešení, kde může být použito jak samotné vstřikovací jednotky nebo obou vstřikovacích jednotek použitých buď současně, postupně ve stejném cyklu nebo alternativně v alternativních cyklech.

Série CanBiMat Tento systém může být prakticky popsán jako ‘technologie okamžitého použití’ s očividným výsledkem, kde je hlavní stroj odvozen ze standardní řady pro urychlení výroby Negri Bossi. Více důležitější je ujistit zákazníka, že nemá co do činění s hybridním nebo omezeným výrobním lisem. Druhá vstřikovací jednotka, jako první, je umístěna s bimetalickým plastikačním válcem a keramickými topnými tělesy jako standard.

Série CanBiMat V souhrnu tato řada lisů přesně vyhovuje, přizpůsobuje se základním principům originálně koncepované filozofie řady Canbio, která zní: Spolehlivost přes jednoduchost aplikace a kvality komponentů. Negri Bossi nedávno dodala typ V1400 dvou komponentní lis italskému automobilovému průmyslu s druhou vstřikovací jednotkou umístěnou laterálně na zadní straně lisu. Na veletrhu Milan Plast byl představen 320ti tunový tří komponentní lis, což je logický pokrok a rozšíření základních principů.