Klokánek Fondu ohrožených dětí v Dlouhé Loučce. Klokánek V České republice je v současné době 28 Klokánků, jejichž zřizovatelem je Fond ohrožených dětí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Azylové domy. poskytují pobytové služby na přechodnou dobu osobám v nepříznivé sociální situaci spojené se ztrátou bydlení.
Advertisements

Silniční daň. Předmětem daně jsou vozidla, kterým je přidělena státní poznávací značka a jsou používaná nebo určena k podnikání Předmětem daně jsou vozidla,
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Ochrana urbanistických a architektonických hodnot zástavby poznatky veřejného ochránce práv Kancelář veřejného ochránce práv JUDr. Marek Hanák, JUDr. Jana.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | ŽIVOTNÍ PODMÍNKY ČESKÝCH DOMÁCNOSTÍ Michaela Brázdilová Šárka Šustová Tisková konference,
Otevírání Klokánku Fondu ohrožených dětí Dlouhá Loučka
Spolupráce OSPOD se školami a školskými zařízeními TENTO PROJEKT JE FINANCOVÁN Z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Elektrické instalace (Jištění)
Co je právní řád a jeho historie Kdo může v ČR vydávat právní akty Právní odvětví ČR Soudy.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
Soutěž o informační centrum roku. Čtyři roky úspěšné spolupráce První soutěž ve spolupráci s vydavatelství VLTAVA- LABE-PRESS proběhla v roce 2009 Od.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
MÍSTO, KDE ŽIJI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
E K O N O M I K A Soustava veřejných příjmů. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Policie České republiky PREVENCEPREVENCE. Preventivně informační skupiny PREVENCEPREVENCE spolupráce se sdělovacími prostředky informační servis z oblasti.
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
P RACOVNÍ SKUPINA P OBYTOVÁ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI V L IBERECKÉM KRAJI Shrnutí činnosti za období říjen 2014 – červen 2015 Lucie Fenklová.
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
Spotřební a energetické daně
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Místní rozpočtové jednotky
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
Střední pedagogická škola J.H.Pestalozziho Litoměřice
Ještěd.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 01 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
Centrum ÁČKO, p.o. Valašské Meziříčí
Předání auta pro Klokánek FOD
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK na montážích varné techniky
Závěrečná konference Zlín,
Obsah veřejných rozpočtů I
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
KOMÍNY, KOMINÍK A DALŠÍ PROFESE
Občanské soudní řízení I.
Co víš o své vlasti 4.roč. 4. ročník.
Název školy : Základní škola Nový Kostel , okres Cheb
DĚTskÉ SKUPINy Podpora implementace dětských skupin Reg. č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/ Lenka Pejchalová Olomouc,
Struktura zdravotní péče v ČR, státní a nestátní zdravotnická zařízení
Řemesla Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel
EKONOMIKA A POLITIKA BYDLENÍ úvod
VY_32_INOVACE_44B_TÁBORSKO - CHOUSTNÍK
DUM - Digitální Učební Materiál
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
INSTITUTY NÁHRADNÍ PÉČE O DÍTĚ DÍTĚ JE NEODDĚLITENÁ SOUČÁST PŘIROZENÉ RODINY © Zdeňka Králíčková, 2009.
Zobrazení polohopisu a vyhotovení lesnických map
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ
Podpora regionálních potravin v rámci výzev MAS Sdružení Růže
TÝRÁNÍ, ZNEUŽÍVÁNÍ A ZANEDBÁVÁNÍ SENIORŮ V ČESKÉ REPUBLICE
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Územní plán Liberec.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Struktura zdravotní péče v ČR, státní a nestátní zdravotnická zařízení
DUM - Digitální Učební Materiál
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu „MAS Lípa pro venkov – IROP – Kulturní dědictví“ VAZBA NA VÝZVU.
VY_32_INOVACE_Fi_III_28 Název Státní znaky sousedních zemí
Občanské soudní řízení I.
Daň z nemovitých věcí 28. listopadu 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Občanské soudní řízení I.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
Třídní schůzky 4.A
Řady puntíků a čísel.
Sociální a dostupné byty
PŘÍRODNÍ POMĚRY ČR – ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Transkript prezentace:

Klokánek Fondu ohrožených dětí v Dlouhé Loučce

Klokánek V České republice je v současné době 28 Klokánků, jejichž zřizovatelem je Fond ohrožených dětí a předsedkyní je JUDr. Marie Vodičková. Je zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc. Poskytuje pomoc dětem týraným, zanedbávaným a zneužívaným. Budovu bývalé školy získal FOD darem od obce Dlouhá Loučka. Nemovitost byla zrekonstruovaná a zahájil Klokánek slavnostně svůj provoz.

Zahrada Klokánku

V Klokánku je 5 bytů 3+kk, které poskytují zázemí pro 20 dětí. Na každém bytě jsou stabilně 4 děti a 2 tety, které se v péči o ně střídají v týdenních intervalech.

Vybavení bytů

Kanceláře

Návštěvní místnost, zasedací místnost

Média oblast/1434-premierovy-klokanek-v- olomouckem-kraji-oslavil-prvni- narozeniny.html oblast/1434-premierovy-klokanek-v- olomouckem-kraji-oslavil-prvni- narozeniny.html a-klokanku-pribyva-pripadu-kdy-rodice- nemaji.html a-klokanku-pribyva-pripadu-kdy-rodice- nemaji.html

Klokánek Fondu ohrožených dětí v Dlouhé Loučce Švehlova , Dlouhá Loučka Olomoucký kraj, okres Olomouc tel: mobil: skype: klokanekdlouhaloucka web: