KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Fond bilaterální spolupráce Opatření A.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

Vzdělávání pro konkurenceschopnost mýty a příležitosti Ing. Markéta Novotná Praha.
Program CZ06- Kulturní dědictví a současné umění Role zprostředkovatele programu Praha, 6. února 2014.
ECVET v Programu celoživotního učení
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Finanční možností svépomocných skupin
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
EHP a Norské Fondy Suzana Jovaševićová Ministerstvo financí ČR – Národní kontaktní místo.
Doporučení pro přípravu žádosti a Bilaterální fond na programové úrovni – opatření „B“ Ministerstvo financí Seminář pro žadatele v rámci programu CZ06,
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Revolvingový fond MŽP Granty na podporu UR Manuál pracovních postupů Obsahuje veškeré informace pro žadatele od doby vyhlášení výzvy a následného předložení.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Fond partnerství alokace 3 mil.CHF (včetně 15% spolufinancování MF) zahájení 2.Q 2009 ukončení31. květen 2013 zprostředkovatel MF - CZP
VÝHLED NA ROK 2009 Prioritní osa 1 – Počáteční vzdělávání Prioritní osa 3 – Oblast podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání Pavlína Mikešová
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
Program švýcarsko – české spolupráce Fond na přípravu projektů Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka (NKJ)
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část finanční Praha, 15. března 2006 Ing. Kateřina Auerveková
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Možnosti projektové spolupráce a individuálních stáží Jihočeská univerzita Norské fondy a fondy EHP Spolupráce škol a stipendia (CZ07)
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Hana Pátrová Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP
Představení Zprostředkovatele a partnera programu Martina Bečvářová Praha (květen 2015)
EHP a Norské fondy Fond pro bilaterální spolupráci na národní úrovni Vlastimil Vaněk Ministerstvo financí ČR.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4.patro Ing. Tomáš Jeřábek.
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Zaměření Programu.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Program CZ11 Public Health Initiatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Otevřené výzvy AKTIVITA I. Psychiatrická péče AKTIVITA.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Seminář k „Výzvě na technologická centra a elektronické spisové služby“ Oblast podpory: 2.1 Zavádění ICT v územní.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP2 Seminář pro příjemce grantů MGS.
Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Transformace a deinstitucionalizace Karel Vít Konference.
Individuální projekt OP VVV
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
EHP a Norské fondy Využití Fondů pro bilaterální spolupráci na národní a programové úrovni Tomáš Tesař Ministerstvo financí.
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Výzva k předkládání žádostí
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Michal Šperling - EUREDIS
Interreg DANUBE Program nadnárodní spolupráce
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
Aktuální dotační příležitosti IROP
Program švýcarsko-české spolupráce Zlín
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Seminář k 2. výzvě OPZ Prorodinná opatření
Transkript prezentace:

KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Fond bilaterální spolupráce Opatření A

Fond pro bilaterální spolupráci na programové úrovni CZ11 Globální cíl: zajistit vyšší míru bilaterální spolupráce v jednotlivých programech financovaných z Norských fondů Opatření A Podpora aktivit budoucích žadatelů o grant s cílem nalézt vhodného partnera Opatření B Rozvíjení partnerství v rámci realizovaných projektů

Cíl Fondu pro bilaterální spolupráci: Přispět k rozšíření bilaterální spolupráce, sdílení výsledků, zlepšení znalostí a vzájemného porozumění. Posilování bilaterální spolupráce mezi Norským královstvím a Českou republikou.

Cíl Fondu pro bilaterální spolupráci na programové úrovni, OPATŘENÍ A: Hledání partnerů pro projekty implementované v partnerství s institucemi z donorského státu pro období přípravy návrhu projektů a rozvoje těchto partnerství během přípravného období. Fond pro bilaterální spolupráci není určen k financování plánovaných projektových aktivit.

Fond pro bilaterální spolupráci - Opatření A Aktivity: 1.Kontaktní seminář –  Semináře se účastní potencionální čeští zájemci o partnerství s norskými organizacemi. 2. Výzva pro předkládání iniciativ – začátek  Budou financovány iniciativy zaměřené na získání partnera z donorského státu.

Fond pro bilaterální spolupráci - Opatření A Alokace výzvy: ,- Kč

Doporučené iniciativy studijní a pracovní cestypracovní bilaterální setkání s výměnou informací a navázání spolupráceúčast nebo společná účast na mezinárodních akcích sběr dat, tvorba studií a přehledů k prohloubení informovanosti o bilaterálním rozměru spolupráce účast na kontaktních seminářích, konferencích a workshopechorganizace seminářů, konferencí a workshopůpříprava Žádosti o poskytnutí grantu a s ní spojené dokumentace

Způsobilé výdaje : Náklady na studie proveditelnosti a na vypracování finančních a ekonomických analýz Nákup údajů nezbytných k vypracování Žádosti (např. odborné studie, statistická data, výsledky měření) Poplatky za externí poradenství Poplatky a cestovní náklady spojené s účastí na konferencích, seminářích, kurzech, pracovních jednáních a workshopech Cestovní náklady na studijní cesty do zahraničíNáklady na cestu, per-diems a odměny pro hostující experty Náklady spojené s pořádáním konferencí, seminářů, pracovních jednání, workshopů Tlumočení a překlady pracovních materiálů

Indikátory: Typ iniciativyIndikátor Účast na kontaktních/vzdělávacích akcích (konference / seminář /kurz / workshop / pracovní jednání / studijní cesta) Počet účastníků  Veřejný sektor  Občanská společnost  Soukromý sektor  Počet účastníků z donorských států Studie proveditelnosti / analýzy/ příprava Žádosti a dokumentace Počet studí / analýz / dokumentů / Žádostí Pořádané vzdělávací akce - Konference / Seminář / Kurz / Workshop / Pracovní jednání Počet uspořádaných akcí Počet účastníků akce  Veřejný sektor  Občanská společnost  Soukromý sektor  Počet účastníků z donorských států Propagační a informační iniciativy Počet propagačních / informačních iniciativ

Oprávnění žadatelé: Oprávnění žadatelé pro Fond pro bilaterální spolupráci, OPATŘENÍ A jsou shodní s oprávněnými žadateli navazujících výzev: Pro Aktivitu č. I. „Psychiatrická péče“:  Poskytovatelé psychiatrické zdravotní péče podle zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, ve znění pozdějších předpisů, podle: §9, odst. 2 c) a/nebo d)

Oprávnění žadatelé: Pro Aktivitu č. II „Péče o děti“:  Poskytovatelé specializované a superspecializované dětské traumatologické péče vedené ve věstníku Ministerstva zdravotnictví (věstník MZ ČR, částka 6/2008) – traumacentra pro děti a dorost  Poskytovatelé navazující dispenzární péče v návaznosti na perinatologická centra stanovené věstníkem Ministerstva zdravotnictví (věstník MZ ČR, částka 2/2004)

Oprávnění žadatelé: Pro výzvu pro Malé grantové schéma I. „Psychiatrická péče“:  Organizace, které působí v oblasti péče o psychiatricky nemocné a poskytují deinstitucionalizovanou péči Pro výzvu pro Malé grantové schéma II. „Péče o děti“:  Nestátní neziskové organizace, které působí v oblasti prevence dětských úrazů  Nestátní neziskové organizace, které působí v relevantní oblasti prevence následků onemocnění a chorob v dětském věku  Nestátní neziskové organizace, které působí v oblasti péče o pacienty se vzácným onemocněním  Nestátní neziskové organizace, které napomáhají včasnému záchytu těchto onemocnění a informovanosti o těchto onemocněních

Následné předložení projektu do otevřené výzvy / výzvy pro Malé grantové schéma ani skutečné nalezení partnera z donorského státu jakožto výsledek iniciativy není nutnou podmínkou. Navázané partnerství zvýhodňuje bodové hodnocení Žádosti o poskytnutí grantu. Velmi důležitá je smysluplnost partnerství ve vztahu k projektu.

Minimální výše grantuMaximální výše grantu € 2 016€ Kč Kč Minimální a maximální výše grantu

Veškeré informace k výzvě, vč. Příručky pro žadatele a příjemce Bilaterálního fondu – OPATŘENÍ A naleznete zde: fond-pro-bilateralni-spolupraci_8903_2458_8.html

UdálostTermín Výzva pro bilaterální fond A (Aktivita I. + II., Malé grantové schéma Aktivit I. + II.) Kontaktní seminář Ukončení výzvy pro bilaterální fond A Souběžně s ukončením výzvy pro Malé grantové schéma Harmonogram

Děkuji za pozornost Zdeňka Zatloukalová Vedoucí oddělení finančních mechanismů Odbor evropských fondů Ministerstvo zdravotnictví ČR