Učíme se navzájem projekt 1. stupně ZŠ Jungmannovy sady Mělník 6. 5. 2016 Dílny: Vědecká Přírodopisná Matematická Tvořivá Hudební Sportovní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZDROJE FINANCOVÁNÍ MAJETKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
PŘÍPRAVNÁ TŘÍDA „ŠKOLIČKA, DO KTERÉ SE VŠICHNI TĚŠÍME“
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jiřina Homolová Název DUM: VY_32_Inovace_ Podstatná jména konkrétní a abstraktní Název sady: Český.
Chcete se něco dozvědět o naší škole? Potom …VstupteVstupte.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.5 Naše obec Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
VY_32_INOVACE_Roz_III_17 Práva a povinnosti členů rodiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU 19 NÁZEV ŠKOLY Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Dobrovolnické centrum 1. Základní údaje Dobrovolnické centrum Oblastní nemocnice Příbram, a.s., vzniklo 1. prosince V centru máme v průměru kolem.
Pohádkový únor.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
KARLŮV MOST A PRAŽSKÝ ORLOJ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
V sobotu 25.března 2017 se konalo v hospodě
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Rozklad světla optickým hranolem.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ARCHIMÉDŮV ZÁKON Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_04_29.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
zpracovaný v rámci projektu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
KOMÍNY, KOMINÍK A DALŠÍ PROFESE
Algoritmizace - opakování
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
AUTOR: Lenka Šilhánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_77_ČESKÁ HYMNA
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.20_Skola_a_trida Datum:
Základní škola, Jičín, Soudná 12 Autor: PaedDr. Jan Havlík Název:
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Workshop v laboratořích Ústavu technologie stavebních hmot a dílců
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Téma (název prezentace)
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_32-14
Informační a komunikační technologie
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
AUTOR: Kateřina Křížová
AUTOR: Mgr. Šárka Jandová NÁZEV: VY_32_INOVACE_7C_20 TÉMA: Vlastivěda4
Workshop v laboratořích Ústavu technologie stavebních hmot a dílců
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
Polohová energie VY_32_INOVACE_07_Polohová energie - zavedení pojmu
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Přídavná zařízení.
Obec Pstruží pro občany
Infokanál Obce Březnice
Téma (název prezentace)
Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Práva a povinnosti členů rodiny
Těleso a látka Podívej se kolem sebe. Jmenuj věci, které nás obklopují. Věci se odlišují v mnoha vlastnostech, jakými jsou např. barva, velikost, tvrdost,
Člověk a jeho svět 3. ročník
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
Rozvoj geometrických představ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_19 Fyzika,
Mgr. Jitka Vlková VY_32_INOVACE_17_12_vyjmenovaná slova
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
MŠ Odborářů Pardubice Zřizovatelem mateřské školy je Statutární město Pardubice.
Vlastnosti látek − hustota
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Výroba velikonočního košíčku
Obecná ekonomie STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jiřina Homolová
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
ŘÍJEN říjen-listopad  SBÍRÁME LESNÍ PLODY – SOUTĚŽ  EKOCENTRUM Na měsíc říjen a listopad vyhlašujeme tradiční soutěž ve sběru.
Transkript prezentace:

Učíme se navzájem projekt 1. stupně ZŠ Jungmannovy sady Mělník Dílny: Vědecká Přírodopisná Matematická Tvořivá Hudební Sportovní

1. Vědecká dílna Techmania Plzeň Prokousej se - chemická laboratoř Marťanské putování- fyzikální laboratoř Cena 300 Kč (autobus, vstup) Odjezd 7. 00, příjezd v hod.

2. Vědecká dílna Zábavné pokusy Statická elektřina - práce pro Popelku Oxid uhličitý - hasicí přístroj Vlastnosti vody - bojácné barvičky Cena 50 Kč

3. Přírodopisná dílna ZOO Praha Procházka za zvířaty Zoologická pátračka Cena 300 Kč (autobus, vstup) Odjezd 8. 00, příjezd v hod.

4. Přírodopisná dílna TAJEMSTVÍ STROMŮ Památné stromy na Mělnicku Sběr materiálu v terénu, výroba stromu Povídání o stromech – stromy a život Cena 30 Kč

5. Matematická dílna Na palubě GEOMETRIE Origamov“, „Tangramov“, „Digitov“, „Souměrnov“ a „Krychlov“ Plavba po ostrovech „Origamov“, „Tangramov“, „Digitov“, „Souměrnov“ a „Krychlov“ Potřebujete tužky, pravítka, pastelky, nůžky, lepidla, kružítko Cena 20 Kč na barevné papíry

6.Hudební dílna PROŽIJEME DEN S HUDBOU Budeme zpívat, zahrajeme si na jednoduché hudební nástroje … Kdo hraje na nějaký hudební nástroj, může si ho s sebou přinést (není podmínkou účasti)

7. Terénní a sportovní dílna Výprava do skal, nahlédnutí pod převis, průlezy a překonávání překážek v terénu Cesta mokřadem. Kde jsou vajíčka žab? Co je jaterník a orsej? Potřebuješ zápisník a 4 pastelky zákl.barvy pevné boty, sportovní oděv,něco na opékání Vyjíždíme ráno z autobusáku..sraz v 7hodin Návrat kolem 11.30h. Na jízdné měj 25Kč. Ukončení ve škole v 12.35

8. Sportovní dílna DOPOLEDNE PLNÉ HER, SOUTĚŽÍ A NEVŠEDNÍCH ZÁŽITKŮ PRO VÁS PŘIPRAVÍ SPOLUŽÁCI Z 8. C. DÁLE VÁS ČEKÁ HODINA PLNÁ ADDRENALINU NA TRAMPOLÍNKÁCH A NA MULTIFUNKČNÍM HŘIŠTI V MĚLNICKÉM DOMEČKU – DDM. CENA JE SYMBOLICKÁ = 30 KČ NA MATERIÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ AKCE. SPOLEČNÝ ODCHOD V 8:00 OD ŠKOLY, UKONČENÍ VE 12:35 TAMTÉŽ

9. Sportovní dílna DOPOLEDNE PLNÉ HER, SOUTĚŽÍ A NEVŠEDNÍCH ZÁŽITKŮ PRO VÁS PŘIPRAVÍ SPOLUŽÁCI Z 8. C. DÁLE VÁS ČEKÁ CVIČENÍ NA ŠKOLNÍCH TRAMPOLÍNKÁCH A MNOHO NETRADIČNÍCH SPORTOVNÍCH AKTIVIT. CENA JE SYMBOLICKÁ = 30 KČ NA MATERIÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ AKCE. ZAČÍNÁME V 8:00 V NAŠÍ TĚLOCVIČNĚ A NÁSLEDNĚ SE PŘESUNEME NA MĚLNICKÉ FOTBALOVÉ HŘIŠTĚ. NÁVRAT KE ŠKOLE BUDE VE 12:35.

10. Tvořivá dílna Karlův most Vrátíme se zpátky v čase, zapátráme, jak to bylo se stavbou Karlova mostu, kdy, kde a jak… Pokusíme se postavit most, ozdobit ho sochami a přistavit i věže stojící u mostu. Cena na materiál: 40 Kč

11. Tvořivá dílna Karlštejn Připomeneme si, kdo byl Karel IV. A co vykonal. "Navštívíme" hrad Karlštejn. Vytvoříme si svatováclavskou korunu a hrad. Cena materiálu: 40 Kč.

12. Tvořivá dílna Korunovační klenoty KAREL IV. SLAVÍ NAROZENINY  Dopoledne plné zajímavostí z naší historie  Interaktivní výuka TVO Ř ENÍ:  korunova č ní klenoty  mozaiková vitrá ž  40 K Č (nákup materiálu)