Konference pro ředitele a ekonomy 2014, Praha. Kulatý stůl s GŘ ÚP problematika v kontextu poskytování sociálních služeb Praha, 18. 2. 2014 Alzheimerova.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průzkum v azylových domech
Advertisements

Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Zákon o sociálních službách
SENIOŘI BEZ DOMOVA Dům Naděje Praha-Záběhlice
Koncepce zdravotní péče o bezdomovce
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
POPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ
Vznik  jeden z výstupů projektu „Vytvoření střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Prostějově“  realizace byla zahájena  v pěti.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR.
Veřejné projednání návrhu 2
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Prevence násilí na pracovištích 1. 2 šikana mobbing zastrašování urážky výhrůžky sexuální obtěžování rasové ponižování diskriminace fyzické napadení STRES.
1. Povinnosti KÚ jsou uvedené v § 93 písm. b) a c) ZSS, KÚ zajišťují metodickou, koordinační roli vůči činnostem sociální práce na úřadech obcí s rozšířenou.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Koncepce ošetřovatelství
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
Příspěvek na péči z pohledu poskytovatele sociální služby
Financování sociálních služeb pro města a obce
Profesionální pečovatelé Registrační číslo: CZ.1.04/5.1.01/ Projekt mezinárodní spolupráce Charit z ČR, Slovenska a Německa –
Mechanismus finanční podpory sociálních služeb formou vyrovnávací platby 1.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Zkušenosti z inspekce přímé péče na základě práce s biografií Domov pro seniory Velké Meziříčí, příspěvková organizace Mgr. Eliška Gregorová.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
1 KVALITA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Ostrava, Příspěvek na péči aktuálně Praha, Konference a setkání sekce ambulantních služeb Praha,
Sociální služby města HB – Domov pro seniory Bc. Milan Žák, DiS. Sociální pracovník organizace.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
Sociální služby v ČR Mirka Wildmannová
Další vzdělávání v sociálních službách Potřeba nebo netřeba?
Koordinační skupina SENIOŘI. Koordinační skupina V současnosti 16 členů Organizace, agentury, které poskytují sociální služby Svazy, aktivity, které vyplňují.
Domovy se zvláštním režimem. poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu:  chronického duševního onemocnění  závislosti.
Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍ.
DOP-HC s.r.o. Dům ošetřovatelské péče – Home Care Dolní Rychnov Prezentuje: MSc. Magdaléna Radošová Scholzová, MBA
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Zhodnocení II. zahraniční stáže Mgr. Petra Trtíková vedoucí zdravotního úseku.
Ošetřovatelská péče v pobytových zařízeních sociálních služeb MUDr. Tom Philipp, Ph.D., MBA náměstek pro zdravotní pojištění.
Domov Sue Ryder, o.p.s. „Šance pro důstojné stáří“ Mgr. Michaela Hronová, Domov Sue Ryder, o.p.s. Michelská 1/7, Praha 4 Tel:
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast Vzdělávání pro zdrav í PředmětZdravověda Tematický.
Financování hospicové péče. Seznam zdravotních výkonů a úhradová vyhláška Pro zdravotnická zařízení typu hospic je určen ošetřovací den č a jeho.
Mgr. Petr Hanuš KOORDINÁTOR ODBORNÝCH SEKCÍ ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR ŘEDITEL SEKCE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB UNIE ZAMĚSTNAVATELSKÝCH SVAZŮ ČR.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Analýza potřebnosti rozvoje sociálních služeb v Brně pro další osoby ohrožené sociálním vyloučením Dílčí odborná studie pro tvorbu 5. Komunitního plánu.
Paliativní péče a sociální služby - vhled do souvislostí
APSS ČR – Ústecký kraj Krajská síť poskytovatelů sociálních služeb
Domov pro seniory U Pramene Louny Organizační schéma
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Reforma psychiatrické péče
Řešitel: doc. MUDr. Vladimír Vurm, CSc.
SOCIÁLNÍ BYDLENÍ V ARMÁDĚ SPÁSY - a co dál?
Helena Chodounská Ukazatele potřebnosti sociálních služeb
Konzultační proces k tématu „Nová „druhologie“ sociálních služeb a souvisejících konceptů změn“ Chotoviny, květen, 2014 Mgr. Jan Vrbický.
Informace o činnosti APSS ČR
Centrum sociální rehabilitace Terénní tým - Sokolov - Cheb
Úhrady zdravotní péče v sociálních zařízeních
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
KONFERENCE PRO ŘEDITELE A EKONOMY POSKYTOVATELŮ SOCILNÍCH SLUŽEB
§ 49 Domovy pro seniory. V domovech pro seniory se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž.
OD KATALOGU K MAPĚ PODPORY
POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR
Projekt Evaluace sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
Alzheimerova choroba a sociální služby
Vyúčtování dotací za rok 2013 Rozdělení dotací v roce 2014
Transkript prezentace:

Konference pro ředitele a ekonomy 2014, Praha

Kulatý stůl s GŘ ÚP problematika v kontextu poskytování sociálních služeb Praha, Alzheimerova choroba Praha, Povinnosti a odpovědnosti zdravotnických pracovníků Profesní svaz zdravotnických pracovníků v sociálních službách Praha, Konference církevních poskytovatelů sociálních služeb Ostrava, duben 2014 Provoz a stravování v pobytových službách Luhačovice, červen 2014 KONFERENCE v r. 2014

Sekce ambulantních služeb Olomouc, Sekce terénních služeb Konference Azylových domů NZDM Adiktologických služeb Praha, květen 2014 ODBORNÉ SEKCE v r. 2014

Více než posluchačůVíce než posluchačů Více než 130 kurzůVíce než 130 kurzů Z toho 56 akreditovanýchZ toho 56 akreditovaných Otevřené seminářeOtevřené semináře Semináře na klíčSemináře na klíč GERONTO-OBLEK 2014GERONTO-OBLEK 2014 INSTITUT VZDĚLÁVÁNÍ

Přihlaste své zaměstnance na otevřené semináře z naší aktuální nabídky - získali jste u prezence Kontaktujte nás - připravíme kurzy na „klíč“ dle vašeho výběru až pro 30 pracovníků Za účast získají vaši zaměstnanci osvědčení / kreditní body INSTITUT VZDĚLÁVÁNÍ

Paliativní péče Efektivní relaxace pro lepší psychickou kondici Komunikace s klientem v duševní krizi Dopad revizní činnosti zdravotní pojišťovny do úhrad za ošetřovatelskou péči Sexualita seniorů Jak pečovat o klienty s Parkinsonovou nemocí Týrání seniorů Výživa a stravování Jak správně prezentovat své zařízení INSTITUT VZDĚLÁVÁNÍ

VZDĚLÁVÁNÍ PRO MANAGEMENT ředitelé, hotel Goldie, Chotoviny VZDĚLÁVÁNÍ PRO MANAGEMENT Zdravotní sestry, hotel Goldie, Chotoviny VZDĚLÁVÁNÍ PRO MANAGEMENT ředitelé, Ostrava Listopad, 2014 INSTITUT VZDĚLÁVÁNÍ

 ZNAČKA KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH  systém externí certifikace pobytových zařízení  registrováno ve vládním Programu Česká kvalita  Rozšíření  domovy se zvláštním režimem, 2013  Ambulantní služby pro OZP, leden 2014  Pečovatelská služba, duben 2014  Ambulantní služby pro seniory, červen 2014

Pololetník (nejen) pro sociální pracovníky r – ZDARMA předplatné pro r. 2014: 99 Kč za dvě čísla Objednávky:

Odborná literatura APSS ČR

INICIATIVA Pro kvalitnější pobytové služby v ČR