Pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p. 5250 Kamenný vrch v Chomutově.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kutná Hora 26. května 2015 NOVELA STAVEBNÍHO ZÁKONA.
Advertisements

Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Co se má bourat? Areál nemocnice Bruntál – demolice objektů.
EKONOMIKA MAJETKOVÉ DANĚ I. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Kostelec nad Černými lesy příspěvková organizace zřízena Městem Kostelec nad Černými lesy Kontakty: tel: webové.
Program rozvoje Ústeckého kraje Obsah prezentace Představení PRÚK účel zpracování struktura PRÚK struktura priorit a opatření indikátory.
Návrh rozpočtu MČ Brno-Kohoutovice na rok Struktura příjmů MČ Brno-Kohoutovice 1. Příjmy z veřejných rozpočtů o příjmy ze státního rozpočtu - postoupené.
1 Umísťování symbolů a jiných uvítacích zařízení územní samosprávy při pozemních komunikacích Porada Ministerstva vnitra Praha.
2. setkání pracovních skupin „Sociální věci a zdravotnictví“
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Jana Kadlecová Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_CLOVEK_A_PRAVO_08.
Nadřazená ÚPD a její aktualizace ÚAP průběžná aktualizace KÚÚK porada,
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Děčín - město bez bariér (?). Komunitní plánování KOORDINAČNÍ SKUPINY Senioři OZP (Osoby ze zdravotním postižením) Rodiny v krizi Osoby v krizi.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR odbor politiky bydlení Podpora výstavby technické infrastruktury.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Statutární město Brno Mgr. Veronika Singrová Odbor životního prostředí Magistrát města Brna Brno.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Sociální práce na obcích v rámci ORP - Zákon o sociálních službách.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
STS/S 09 Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina Hasičský záchranný.
Marketing obchodní firmy. Obsah 1. Volba lokality 2. Volba vhodných forem prodeje 3. Analýza chování zákazníka ve vztahu k prodejně.
Služby I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Brno, Příslušnost vodoprávních úřadů
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Spolupráce obce a ÚP ČR v Litvínově v SVL
KONCEPT NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Science centrum Lázně Chomutov???
Aktuální stav realizace Programu rozvoje venkova ČR
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Sídla.
Matouš Bořkovec, ZŠ Mikoláše Alše
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
STÁTNÍ FONDY.
Obecné zásady při aplikaci ZÚR JMK
Základní informace o poskytovateli
ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ & URBANISMUS
Vedoucí odboru strategického rozvoje města Vsetín
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Novela zákona ZPF č. 41/2015 Sb. – účinnost od 1. dubna 2015
Druhy podniků v ČR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Územně analytické podklady obcí ÚÚP a „jeho“ údaje o území Brno, 6
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Strategie komunikace svazu se zástupci města
Pozemkové úpravy.
Dostupné bydlení v Hradci Králové jako nástroj sociální práce vedoucí k sociální změně PhDr. Marek Šimůnek, MBA Magistrát města Hradec Králové ANNO,
Daň z nabytí nemovitých věcí – NV (340/2013 Sb.)
Závaznost ÚPD pro orgány státní správy lesa
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
STAVEBNÍ ZÁKON.
Školení – představitelé příspěvkových organizací
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Výchova k občanství Státní správa a samospráva
Měření škodlivin v ovzduší a osvětová kampaň na ochranu ovzduší ve vybraných lokalitách Zlínského kraje.
Zapisovatelé do informačního systému evidence obyvatel
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_35
Smlouvy s developery Obecná východiska
Územní plán s prvky regulačního plánu
Programy na podporu bydlení
SPRÁVNÍ PRÁVO.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Bariéry elektronické komunikace občanů s úřady
Transkript prezentace:

pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p Kamenný vrch v Chomutově.

Statutární město Chomutov  Vlastník: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV, Zborovská 4602, Chomutov  Předmět nabídky: pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p Kamenný vrch v Chomutově. Jedná se o sídlištní lokalitu v blízkosti panelových domů.  Umístění: Objekt se nachází ve městě Chomutov (kraj Ústecký, obec s rozšířenou působností Chomutov) na sídlišti Kamenný vrch. Objekt je oplocen společně s přilehlými zelenými plochami – konkrétně se jedná o pozemky:p.č. 6002/4 o výměře 5255 m2 zastavěná plocha a nádvoří p.č. 6002/5 o výměře 5289 m2zeleň p.č. 6002/6 o výměře 781 m2ostatní komunikace část p.č. 6002/7 z výměry 1452 m2ostatní komunikace část p.č. 6002/8 z výměry 1220 m2manipulační plocha část p.č. 6023/26 z výměry 5380 m2ostatní plocha vše v k. ú. Chomutov I  Infrastruktura: inženýrské sítě: voda, kanalizace, horkovod, telefon, zemní plyn, elektrická energie. Městská hromadná doprava je vedena po páteřní komunikaci.  Využití objektu dle územního plánu: dle schváleného Územního plánu sídelního útvaru Chomutov – Jirkov je objekt v lokalitě určené jako území s funkčním využitím občanská vybavenost. Z hlediska zastavitelnosti je to území zastavěné. Dle závazné části územního plánu pro toto území platí tyto regulativy: Území pro občanskou vybavenost je určeno k umísťování činností a zařízení poskytujících některé vybrané služby, zejména maloobchodní zařízení do 200 m2 prodejní plochy (výjimečně přípustné je 450 m2), služby zdravotnické, vzdělávací, kulturní, sociální péče a to zejména v uzavřených areálech. Jedná se o tyto funkce: školství, kultura, tělovýchova, sport, zdravotnictví, sociální péče, církev, maloobchod, veřejné stravování a ubytování, zařízení veřejné správy, administrativa, nevýrobní služby pošta, policejní stanice. V okolí bývalého základní školy je území bydlení městského typu, což je území sloužící převážně bydlení v hromadné zástavbě se základní občanskou vybaveností a některými druhy vyšší a specifické vybavenosti pro širší území s možností drobné nerušící výroby, služeb. Tyto funkce musí být v souladu se základní obytnou funkcí území. Upřednostňujeme plánovaný záměr města vybudování parkovacích míst a realizaci rekonstrukce stávajících pavilónů bývalé školy na byty pro seniory, na které je vydané územní rozhodnutí.

Statutární město Chomutov

V případě Vašeho zájmu kontaktujte: Statutární město Chomutov Odbor rozvoje, investic a majetku města majetku města p. Kolářová Pavlína Zborovská Chomutov Podrobnější informace, popř. prohlídku objektu lze zajistit na uvedeném odboru – p. Kolářová Pavlína, tel.: , nebo na internetových stránkách města Statutární město Chomutov