Vítáme Vás na pilotním ověření e-learningového vzdělávacího programu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt „Učme se podnikat!“ Žadatel: LAG Podralsko o.s.
Advertisements

Seminář k výběrovému řízení 2014
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Upozornění •Prezentace Občanského sdružení ve škole i mimo ni, Hlavatce byla z kapacitních důvodů těchto webových stránek upravena. Oddělením řízení grantů.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
Umění motivace, komunikace a prezentace ZAHÁJENÍ PILOTNÍHO OVĚŘOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU UMĚNÍ MOTIVACE, KOMUNIKACE A PREZENTACE LITOMĚŘICE 26. BŘEZNA.
Evropský sociální fond v ČR
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
MASÉR kvalifikační kurz akreditovaný MZ ČR
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Šablona webových stránek Školení pro dobrovolné knihovníky Opava
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA DALOVICE PŘEDSTAVUJE NOVÝ VZDĚLÁVACÍ PROJEKT V OBLASTI ROZVOJE A ÚDRŽBY ZELENĚ v KARLOVARSKÉM KRAJI TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Cloverleaf Limited s.r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v rámci Operačního.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Téma : Veřejná podpora Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Ostrava,
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Sledování nežádoucích událostí v ČR
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Zlín,
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
1 Cyklus konferencí a seminářů pro nelékařské zdravotnické obory v rámci projektu MZ ČR RNDr. Martin Kalina, Ph.D. Manager Aesculap Akademie B. Braun Medical.
INFORMAČNÍ SYSTÉMY PRO KRIZOVÉ ŘÍZENÍ POUŽITÍ INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ PRO MODELOVÁNÍ A SIMULACE KRIZOVÝCH SITUACÍ - T3 ING. JIŘÍ BARTA Operační program Vzdělávání.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Hodnocení kvality vzdělávání v Libereckém kraji Informace o průběhu projektu Ing. Petr Rychlovský.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory 3.2 Seminář pro příjemce 4. výzva GG
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek
Závěrečná evaluace vzdělávání cílové skupiny, shrnutí projektu
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
Fakulta zdravotnických studií
MONITOROVACÍ INDIKÁTORY
Hlavní manažér SP Kvalita I
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Informace pro externí administrátory
KA 4: Ambulance s rozšířenou péčí
Transkript prezentace:

Vítáme Vás na pilotním ověření e-learningového vzdělávacího programu

Tvorba je spolufinancována z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v rámci projektu Podpora rozvoje dalšího vzdělávání ve zdravotnictví v Moravskoslezském kraji reg. č. CZ.1.07/3.2.07/

PRISCO s.r.o. Jsme vzdělávací společností, která poskytuje vzdělávací programy (semináře, tréninky, workshopy) jak v oblasti marketingových, prodejních a komunikačních dovedností a technik, tak v oblasti odborného i specifického vzdělávání. Díky nám můžete podpořit Vaše projekty prostřednictvím dotací z Evropské unie.

Komplexní vzdělávací e-learningový program tvoří 15 modulů zaměřených na léčebnou výživu

Autorka obsahového zpracování vzdělávacích modulů PhDr. Dagmar Kovářů Ing. Lada Čmielová

1. Léčebná výživa při onemocněních gastrointestinálního traktu 2. Léčebná výživa při metabolických onemocněních 3. Léčebná výživa onkologicky nemocných 4. Léčebná výživa při kardiovaskulárních chorobách 5. Léčebná výživa v oblasti neurologie 6. Léčebná výživa v oblasti psychiatrie 7. Léčebná výživa v oblasti endokrinologie 8. Léčebná výživa v pediatrii 9. Léčebná výživa při potravinových intolerancích

10. Léčebná výživa při infekčních onemocněních 11. Léčebná výživa v chirurgii 12. Výživa diabetiků 13. Léčebná výživa při malnutrici 14. Výživa obézních 15. Výživa seniorů

Každý z účastníků ověří minimálně 4 e-learningové moduly.

Dotazník účastníka pilotního ověření e-learningového vzdělávacího programu Jakožto realizátoři projektu financovaného z prostředků ESF jsme dle přílohy XXIII Nařízení Komise (ES) 1828/2006 povinni sledovat a vykazovat účastníky operací dle zranitelných skupin na trhu práce (menšiny, migranti apod.).

Dotazník účastníka pilotního ověření e-learningového vzdělávacího programu Dotazník prosím vyplňte v tištěné podobě a podepište. Zavazujeme se, že zjištěné údaje budou uchovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění a budou primárně určeny pro výpočet monitorovacích indikátorů.

Tabulka e-learningových modulů Zaznamenejte si, které moduly jste si zvolili k pilotnímu ověření. Po registraci v e-learningovém modulu si zaznamenejte vaše přístupové údaje – uživatelské jméno a heslo.

Evaluační dotazník pilotního ověření Po přihlášení do e-learningu je možné si dotazník stáhnout v záložce „Soubory ke stažení“ Vyplňujte v elektronické podobě Pro každý z e-learningových modulů prosím vyplňte samostatně

Evaluační dotazník pilotního ověření Po vyplnění uložte ve formátu: číslo modulu_vaše prijmeni.doc (např. 14_novakova.doc) Odešlete na ovou adresu: Do předmětu e -mailu uveďte: Pilotní ověření_číslo modulu

Rozsah pilotního ověření Prosíme projděte vybrané e-moduly v celém rozsahu. Ověřte a posuďte dostatečnost obsahové stránky výuky. Zhodnoťte provedené vzdělávacího programu z metodické stránky. Otestujte funkčnost odkazů a úkolů. Ohodnoťte a posuďte technické zpracování e-learningu. Absolvujte závěrečný test.

Vyhodnocení výsledků pilotního ověření Dotazníky prosím zasílejte průběžně po ověření každého jednotlivého modulu tak, abychom je mohli postupně vyhodnocovat.

Vyhodnocení výsledků pilotního ověření 10. října 2014 TERMÍN, DO KTERÉHO PROSÍM DORUČTE DOTAZNÍKY K VÁMI PILOTOVANÝM MODULŮM

Závěrečný workshop 22. října října :00 – 16:00 hod. Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Ostrava, příspěvková organizace Jeremenkova 754/2, Ostrava-Vítkovice

Kontaktní údaje PRISCO s.r.o. Tel.:

Odkaz na e-learningový vzdělávací program

Děkujeme Vám za účast na pilotním ověření a projektových workshopech Vaše zjištění, upozornění, náměty a připomínky nám umožní rozšířit kvalitní nabídku dalšího vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků - nutričních asistentů, nutričních terapeutů, všeobecných sester, farmaceutických asistentů atp., zaměřenou na výživu a léčebnou výživu.