Katedra informačních systémů PhDr. Pavel Pavlík, Ph.D. Kolegium děkana - 5. května 2009 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERGONOMICKÉ ŘEŠENÍ PRACOVNÍHO MÍSTA PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM
Advertisements

doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
Tyflokabinet České Budějovice, o.p.s. se zrakovým postižením
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Ústav pedagogických věd
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
katedra pedagogiky PedF UK
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Pořádání odborných konferencí Tomáš Sochor Katedra informatiky a počítačů Ostravská univerzita Systém dalšího vzdělávání pracovníků.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Název projektu: Aktivizační a vzdělávací centrum Období řešení projektu: –
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Ústav pedagogických věd
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
1. Setkání – Program seminářů, požadavky k zápočtu, požadavky ke zkoušce.
Svět výchovy a vzdělávání v reflexi současného pedagogického výzkumu
ROZBOR VYHLÁŠKY Č. 72/2005 SB. Prezentuje Petra Procházková a Jakub Pivarč UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM Pedagogická fakulta.
Fakulta zdravotnických studií
současná medicína vyžaduje dokonalé technické zázemí,
Studijní program /obor Speciální pedagogika na Pedagogické fakultě MU
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Speciální pedagogika jako pedagogická disciplína
Doktorské studium na AF
Pavel Slouka.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Inspirativní studijní prostředíMediaSite na VŠESnímek 1 Případová studie MediaSite na Vysoké škole ekonomické v Praze doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
JIHOČESKÁ UNIVERZITA v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
KATEDRA PRÁVNÍCH OBORŮ, ŘÍZENÍ A EKONOMIKY MARTIN ŠIMÁK KOLEGIUM DĚKANKY 8. ČERVNA 2012 Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
Katedra sociální práce a sociální politiky Katedra sociální práce a sociální politiky.
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Požadavky na průběžné vzdělávání zaměstnanců zdravotnických zařízení
prof. Ing. Jiří Balík, CSc. Narozen: 30. listopadu 1953 Průběh praxe
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Katedra filozofie a etiky v pomáhajících profesích
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
Ostravská univerzita (1991 → )
KATEDRA PREKLINICKÝCH OBORŮ
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Vědeckovýzkumný informační systém
DSP Speciální pedagogika Marie Vítková
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Představení senátorů Akademického senátu FZS
Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem 2017/2018.
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Přírodovědecká fakulta UJEP
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Konference „od kolébky po aktivní stáří“ úvodní slovo RNDr
Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

Katedra informačních systémů PhDr. Pavel Pavlík, Ph.D. Kolegium děkana - 5. května 2009 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta

Seznam členů katedry Vedoucí katedry:PhDr. Pavel Pavlík, Ph.D. (1,0 p. ú.) (Informatika, Výpočetní technika) Zástupce vedoucího katedry:Ing. Alexandr Popkov, Ph.D. (1,0 p. ú.) (Informatika, Výpočetní technika) Referentka katedry:Marie Vokurková (0,5 p. ú.) Odborní asistenti:Mgr. Olga Jedličková (1,0 p. ú.) (Informatika, Výpočetní technika, Statistika) Ing. Michael Rost, Ph.D. (0,3 p. ú.) (Statistika) Mgr. Šárka Černá (0,05 p. ú.) (Informatika, Výpočetní technika, Statistika) RNDr. Jiří Šebestian, CSc. (2,0 hodin/týden) (Informatika, Výpočetní technika, Statistika) Ing. Milan Tržil (1,6 hodin/týden) (Informatika, Výpočetní technika) Ing. Radek Černý (0,9 hodin/týden) (Informatika, Výpočetní technika)

Interní zaměstnanci: 3 3,00 p. ú. (3x 1,00) Externí zaměstnanci: 5 0,35 p. ú (0,30 + 0,05) prac. smlouva 0,25 p. ú. = 4,5 hod./týd. dohoda ____________________________________ 3,60 p. ú. celkem

Pedagogická činnost Výuka Informatiky, Výpočetní techniky a Statistiky v následujících oborech: OVZOchrana veřejného zdraví SPSociální práce ve veřejné správě CNPCivilní nouzová připravenost - navazující magisterské PREPrevence, náprava a terapie zdravotní a sociální problematiky dětí, dospělých a seniorů - doktorské PAPorodní asistentka VSVšeobecná sestra FYFyzioterapie ZZZdravotnický záchranář OOOchrana obyvatelstva se zaměřením na CBRNE RPRehabilitační - psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory ZLZdravotní laborant RARadiologický asistent SPESpeciální pedagogika SPEVSpeciální pedagogika - vychovatelství PSPPrevence a rehabilitace sociální patologie OSNOšetřovatelství ve vybraných klinických oborech - navazující magisterské RPNRehabilitační - psychosociální péče o postižené děti, dospělé a staré osoby - navazující magisterské Počítáno pro AR 2009/10

Pedagogická činnost Počet vyučovacích hodin:1 732 Počet předmětů: 62 Počet oborů: 17 Počet studentů:2 204 Počítáno pro AR 2009/10

Grantová činnost členů katedry za posledních 5 let Zmapování potřeb pro integraci zdravotně postižených studentů na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích a na Ostravské univerzitě v Ostravě (MŠMT - rozvojový projekt; r. 2005) - Samková, J., Pavlík, P. Počítačové pracoviště pro zrakově postižené (MŠMT - rozvojový projekt; r. 2006) - Pavlík, P. Počítačové pracoviště pro zrakově postižené pro ZSF i JU (MŠMT - rozvojový projekt; r. 2006) - Pavlík, P. Inovace stávajících počítačových učeben pro výuku informatiky a statistiky (FRVŠ; r. 2010) - Pavlík, P., Tržil, M.

Publikační činnost členů katedry za posledních 5 let celkem z toho PopkovPavlík __________________________________ Recenzované publikace: Aktivní konference: Dr. Popkov 10 IF s celkovou hodnotou 13,359 IF (max. IF = 3,062) Obhajoba doktorské práce „Development of new precursors for asymmetric preparation of a-[ 11 C]methyl amino acdis for PET“ na Lékařské fakultě univerzity v Groningenu (Nizozemí). Práce oceněna stříbrnou medailí rektora

Tyflopedické pracoviště ZSF JU  3 PC pro slabozraké  3 PC pro slabozraké (skener, zvětšovač + odečítač s hlasovým výstupem)  1 PC pro nevidomé  1 PC pro nevidomé (skener, brailský řádek, odečítač s hmatovým výstupem)  1 kamerová digitální zvětšovací lupa  odborné poradenství z oboru tyflopedie  odborné poradenství z oboru tyflopedie (Mgr. Petr Jánský, Ph.D.)

Hlavní úkoly pro rok 2009   grantová činnost - podání 2 grantových přihlášek   e-learning - tvorba dalších kurzů   aktivní odborná práce v Tyflopedickém centru ZSF JU   rozvoj spolupráce s Katedrou psychologie a speciální pedagogiky Kvalifikační růst členů katedry:   Ing. Alexandr Popkov, Ph.D.habilitace (r )   Mgr. Olga Jedličkováukončit doktorské studium (r. 2010)   PhDr. Pavel Pavlík, Ph.D.publikační a vědecká činnost pro přípravu na habilitaci

Děkuji Vám za pozornost.